![]() |
|
Citiraj:
Mene zanima samo, koji su moji dugoročni troškovi ako je S/S upaljen i ako nije, to je to. :) Btw. naručio prekjučer gume preko Kupigume.hr (navečer oko 21h), već su danas na adresi. Dosta brzo. |
Citiraj:
Anlaser je ionako drugačiji nego na autima bez SS pa tu nema brige. |
Naravno da nema brige. :D Neka madboy opiše kako nema brige. :D
Da mi se ne bi auto gasio/palio 2-3x po semaforu dok crawlam u gužvi, a kako bi greta i ostali greentardi bili sretni. :D |
Citiraj:
|
Ili si kupite BMW i u roku 4 minute to rjesite preko smartphonea. Moj vec 3 godine stoji na "Memory", tj. onako kako sam ga ostavio kad sam ugasio auto.
|
Zar je toliki problem pritisnuti tu prokletu tipku? Kad treba prebaciti iz ECO u SPORT+, to nije teško :D
|
Citiraj:
I ja sam msilio da nije to neki problem stisnuti ali nervrialo me nakon par dana pa sam ipak ugasio/isprogramirao. Pogotovo moze biti problem onima koji se voze u gradu pa cesto izlaze/ulaze u auto... |
Citiraj:
|
Bio prekjučer i Kia salonu da vidim XCeed. Naravno, nisu ga imali. Kaže cura da u zadnje vrijeme dobivaju isključivo najjače verzije sa najviše opreme te automatikom i da mogu rezervirati jednog od njih ili čekati 270 dana onoga koji je po mojoj želji.
|
Citiraj:
Btw. ako netko zna, može li se omogućiti da se gepek otvara i zatvara iz kabine. Gumb iznad kvake za haubu je samo za otvaranje. |
Citiraj:
Baš su uzeli iz razloga što nije trebalo čekati jer kao oni i Hyundai to radi u seriji i nema biranja opreme, za razliku od npr. VW-a i Audia. Isto tako čuo da se sada i Hyundai čeka mjesecima, susjed u zgradi uzeo onaj SUV njihov, nema 3 mjeseca što ga je kupio, čekao 20 dana. |
Citiraj:
U Slitu na Ksaverskoj sam uzeo nove uzeo tipske gumene kad sam kutiju kupovao. Prošla su 4mj i nema tragova korištenja, ali se ne sjećam brenda sa pakiranja.. |
A jbg, naručio već Gledring jutros :D ak se pohabaju prije nove godine pišem tu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da bi mi se ujutro do posla auto ugasio u upalio 50x. To ne može biti dobro ali nikako za trajnost cijelog sistema.
|
Jel se to da prebrikat nekako s dijagnostikom ili nešto preko kompa?
|
Da, može se.
|
@Mommistake
Ovo si mozes uzeti, skines plasiku oko mjenjaca spojis to na start stop gumb i vratis plastiku. Link |
Citiraj:
|
Kolika je zezancija skinut te plastike okolo mjenjača? Ja bi si to na octaviu ubacio :D
|
Hamm je kupio OBD Eleven, riješi to sa dva klika. Ne moraš ništa raskopavati.
Isto tako ti i vrati nazad ako poželiš. |
ja na svojem petrožulu nikako nisam to mogao maknut (start stop)
jednostavno upalim auto, i klik na gumbek ili na prvom križanju ako zaboravim .... al da .. odmah popizditis |
Ne znam kaj bi ja morao reć ak vama to smeta, pa moj se non stop gasi i pali :D :D
|
Citiraj:
Ali imam Hamma u vidu za druge stvari :) |
Citiraj:
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Još 55 dana ultimate plana tj. pretplate na obd eleven. :D Sam velim... |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sad koliko je dobro ili loše za sam auto - ne znam :) EDIT - lol, mislio sam da sam na zadnjoj stranici, sad vidim da ima cijela strana još nakon :D |
Ne izgleda komplicirano :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |
|