![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To sam vidio. Ali nisam scrollao skroz dolje di su dodatni filteri za dimenzije jer sam mislio da ih nema. Panj jbg. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mercedes-Benz SLR McLaren
ZG tablice, oh la la :goood: https://www.carspottingcroatia.com/m...57-slr-mclaren |
Jedan od onih auta koji vrijede milijune, a vrijedit će samo još i više.
|
Citiraj:
Pa 860 se ne radi vec neko vreme ili su mene lagali... 870 je izasla prije 2 godine... |
Citiraj:
Rajmek :D:D |
Po majicama i hlačama bi se reklo da su oni.
|
necemo u to cije je, auto je bitno a ne vlasnik :)
|
Ponovio se i ja prije 2-3 tjedna. Vijao sam Superba karavana, ali me ne svrbi 10 tisucica u dzepu. Dok nas je jos dvoje mozemo se stisnuti :D
https://i.postimg.cc/gnhTqhyt/unnamed.jpg Od seljo tuninga trazim samo dobru navi sa car playom i minimalno zatamniti iza stakla ( ukoliko imate nekoga za preporuciti u OS ili ZG unaprijed hvala). |
Citiraj:
Cestitam, lijep auto. Jedan od rijetkih VW modela koji su mi se uvijek svidjali. |
Nice, nek te dugo služi.
Iako većina ne voli ove krom lajsne, baš mu fino pašu uz grill naprijed. |
Citiraj:
Lepi ti je prasat. :) Puno sretnih kilometara. :) p.s provjeri imaju li popuste na članstvo u VW club croatia. Znam da za škoda klub imaju. :) Pa lako izračunaš isplati li ti se učlaniti. :) Citiraj:
Nemoj tako. :p Sve više osoba koje voze bmw počinju davati žmigavce. :D Svari se polako mijenjaju. :D |
Citiraj:
Hvala kolege. Evo poslao sam upit pa cemo vidjeti. :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
CC mi je predivan model, pogotovo s ovim "turbine" felgama. Čak sam razmišljao i o Arteonu, ali ipak me motorizacija odvukla na drugu stranu. I cijenovno nije baš bila mala razlika :) Citiraj:
|
Citiraj:
Nek te samo služi, CC je stvarno modelčina. |
Citiraj:
|
Može savjet? Jel radio netko debranding ilitiga skidanje loga na autu?
Naručio sam crne logove, imam sajlu za skidanje. A čime najlakše skinuti ostatke ljepila a da ne skinem farbu? Nemam stroj za poliranje ili nešto slično, što od tekućina koristiti a da će ručno to ići? Imam onu gumenu strugalicu za to, fen imam, samo s čime ispolirati i oprati ostatke ljepila? Hvala |
WD40?
|
Citiraj:
Ja sam davno alkoholom očistio ostatke ljepila. S tim da sam znak skidao tako da sam grijao fenom, pa je srećom većina ljepila ostala na znaku. Proguglaj, nisi jedini koji skida znakove, ima sigurno i DIY videa s reklamnim proizvodima. :) Btw. meni je i dalje fascinantno da je "debranding" dodatna oprema :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ma ima, samo nisam našao ništa što bi mogao kupiti kod nas, većina videa koriste nekakvu specijaliziranu tekućinu koju ne znam pronaći kod nas i/ili naći ekvivalent istoj. |
Čestitke na Superbici i CCu dečki
@Mommistake Probaj solnom kiselinom :D Tu sam vidio da skida sa zubnim koncem, fenom i WD40 |
Ok, wd it is. :D
Ovaj koristi zubni konac, kakav igrač. :D |
Citiraj:
A gle bemveja ima po cesti ko nusprodukata defekacije, više nego narodnih auta. Tak da je i CC egzotika. A k tome pola trojke stane u gepek Superba :roller: @Mommistake IPA skida uglavnom sve vrste ljepila |
Ja bi isto bolje sa zubnim nego sa sajlom :D Zašto uopće stavljaš crne znakove?
|
Citiraj:
Cijeli auto je crn, kroma nema gotovo uopće, znakovi će biti samo točka na i. :) |
Onda skini i bok :D
Stavi koju sliku kad odradiš da vidimo kako je ispalo. |
Citiraj:
Mijenjam škodin znak, ne natpise. :) Natpise ću skinuti samo. Ovo želim dobiti. |
Ima smisla :) Taj dio sa znakovima sam izignorirao. Mislio sam da samo natpise mjenjaš.
Odakle si naručivao? Ja razmišljam da stavim lip na gepek. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |
|