![]() |
Vis meni je t6 nakon t5 bio uzas, taj t5 ima takav bolestan gun dep da je to strava. Cak sam mislio uzet premium peticu :D
|
prvi ejs sa T69, nije ni los kolko ima mal pen!!
http://wotreplays.com/site/1676878 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a jebi ga tenk je za bit iza nekog hevija i pljuskat sa autoloaderom na njih ja sam ispizdio do njega a i sa sta mi nije bolje jer u stocku ima top od chiria i armor naravno na razini kutije za mlijeko a nije za moj stil igre tako da več stoji 2 mjeseca u garaži |
Kakav dan, 7/8 , strasno kako ih gazimo ... uzmem arty maloprije, dva hica savrsena, dva killa na Himelsdorfu... i onda poginem... em ti tima ... jesmo pobjedili na kraj... ali mrzim takve situacije... ali mozda sam i sam kriv, mozda sam mogao da begam ali mi se nije dalo... video
|
Eto još jedan Ace...nije nešto jer je T29 ali opet narod veseli :) 3955 dmg ; za mene koji sam osrednji igrač i više nego dobro :)
http://www.pohrani.com/t/34/4v/nYaDE5d/capture.jpg |
Meni su low tier Japanci bili OK. Nisu ništa posebno, ali imaju nešto depresije, nisu prespori, čisto su igrivi. Ke-Ho je strava tenk (tier 4).
Prvi Japanac koji mi je doista popio sve živce je tier 8, STA-1. Tenk je prosto lošija verzija Pershinga, tier za tier je uvjerljivo lošiji od Chi-Ri-ja. Citiraj:
|
Zujalica,montirao autoloadera i puno je bolje s njim...
http://wotreplays.com/site/1678915#e...walker_bulldog |
Citiraj:
Chi-Ri ima mnogo veći potencijal od STA. Ima istu depresiju, praktično isti view range, a ima veći DPM + autoloader od 400 dmga + precizniji je + brže cilja. A tier je manji! Ako se znaš snaći sa 155/185 penetracije Chi-Ri je zvijerka. |
Chi ri je spor i OGROMAN, tenk bez armora.
Jedini tenk koji valja od japanaca od tier 1-7 je 5, ostali su sranje. :) |
Citiraj:
Edit: zanemari dio o STA-1, zamjenio sam ga sa STA-2 :D |
Očekivao sam 150k jer sam mislio da spotam nesto glupanima u gradu al ni 110k nije loše :)
http://wotreplays.com/site/1679036#h...pirit-fcm_50_t Meni je STA 1 bio užitak nakon chi rija...tek na tier 8 sam počeo uživat u japancima,tier 7 sam preskočio s free exp :D Type 61 je mucho dobar kao i STB! |
ja imam M48A1 i da se s njime fino igrat ako imaš lijepo podešenu posadu. Svi cammo,vozačke opcije itd. Koristiti ga ko da je Tier9 a na 10 i dođe to na svoje,pogotovo jer ima najveći view range u igrici :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa svi su Japanci do STB-a spori i bez oklopa, u usporedbi sa ostalim nacijama. A nije baš TOLIKO golem. Velik jeste, ali nije toliko velik da bi bio neigriv osim kad ne kampuje iza kuće, kao WT100. Evo ga pored Hellcata: Citiraj:
Pershing je brutalan tenk. Ako ti se Pershing ne sviđa onda o Japancima uopće ne trebaš razmišljati. Svi Japanci od 5. do 9. tiera su čisto inferiorni Amerikancima. M48 Patton mi je prvi tier 10 med. :) Provozam ga nekad, solidan je tenk za randome, ali da moram opet grindati sve iz početka mislim da ne bi išao dalje od Pershinga. Lošiji je od Rusa u smislu da je lošiji tip mediuma. Bez kamuflaže i oklopa na kupoli se dosta teže solo preokreću tier 10 partije. ;) |
Citiraj:
Frend ima T-54, probao sam ga malo i na prvu mi je legao. Sad ću njega istražit pa da vidim na malo više bitki kakav je. Ja volim supportat teške dok mogu, pa vjerojatno i moj stil igre razlog zašto mi Patton i Pershing baš ne leže. Njih sam prve krenuo istraživat, a nisam iz početka ni imao predodžbu što i kako će mi odgovarat. |
Malo se igram s premiumima
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Supportat teškaše ne znači gurati se s njima na prvom ćošku i primati hitce. :kafa: Nego sjediti fino iza svog teškaša i čekati da on primi metak, pa izviriti i blapnuti protivnika za 400 dok puni. I Patton, a bome i Chi-Ri su savršeni za te stvari. S Chi-Ri-om napraviš 800 dmga prije nego što npr. protivnički IS napuni. :fiju: |
Danas je jedan od onih dana, nemislim time na PMS, nego na to da gazimo, vise manje, sto god igrao, kako god igrao, gazimo, ma strasno mi gledati protivnike, a cijeli dan jedan jedini poraz sam imao ... evo maloprije odigrao s E-75 i odmah poslje s Churchill I ... dosta za danas ...
|
Citiraj:
Imam par ace tankova sa njim, al mi se ne svidja, jedino sto me iz te linije zanima je stb, ionak najvise preferiram desetke jer znam da nece nikad nitko imat veci tier od mene i nemam problema sa penom bez golda :) |
Citiraj:
Ma nisam se nikad ni gurao pred teške, ali Fatton je velik i mekan, traži puno koncentracije za biranje zaklona i privlači puno pažnje jer je opće poznato da sve ulazi u njega. Ugl nije za mene. Btw jel igra tko IS7, to mislim uzet kao prvi T10 tenk. Ne znam kakvi su hevy rusi prije IS-a, ali od IS-a na dalje meni su super legli, čak mi je i IS8 dobar iako je mekan poprilično. Volio bih ako ga netko igra da napiše riječ/dvije.... |
Konkretno is7 ne volim vozit jer me uvijek buse a kad igram protiv njega jedan mi je od gorih jer cesto dinga cuda, od boka (ne gold) pa nadalje, jako je brz, najlosija stvar mu je top.
Dobro postavljen ce dingat svasta. Ako nemas drugih desetki uzmi ga, svatko mora is7 imat u garazi :D |
Budi spreman spammat gold vise neg normalnu municiju al ono kaj buljo veli....ima trollish armor i sa tier 10 med imas 50-50 sanse da ces ga zbusit bocno. A tierovi 8 imaju problem i da ga naprče odzada.
|
Cemu gold u IS-7 osim u CW?
|
Ak me pamcenje dobro sluzi on ima jedan od najmanjih penova od svih t10 hevija (izuzev e100).
Ili vracanje golda onome tko sa istim puca na tebe :D |
Citiraj:
Nije mi jasno kako nekoga buse u IS7, uvik iman jebeni problem za probit to cudo. :fiju: Bas su me danas 2xIS7 izjebala u E100, skines mu 750 u LFP, kasnije kad se priblizi (i flanka) nemozes ga sigurno probit. :smoke: |
To je tako u svijetu rnga, kad ga vozim buse me kad ga gadjam dingam ga.
Nije samo kod njega problem, kod vise njih. Recimo su 54 (tier 9 ruski td) kad sa ga ja vozio dingao je svaki 7-8 put, a kad ga gadjam ne cudi me kad ga dingam. Ma komedija. Nije da ne znam di koji tenk pogodit :D |
Sa boka puca izmedju gusjenica i bocnog oklopa svaki put.
Upotrijebio sam genijalnost u crtanju i oznacio mjesto na svom crvenom bojom.:D Sve povise oznake je vjerojatni ding. Inace,880 partija u njemu. http://i.imgur.com/PWd3OzZl.jpg |
Ciljati u tu zonu je jedno, a pogoditi nešto sasvim drugo. :D
|
Meni je i IS8 dobar tenk tak da po ovom kakva imate iskustva IS7 bi mi trebao bit odličan.
Ne volim trome i velike tenkove. Na IS7 mi se sviđa kaj ima full tvrdu kupolu od naprijed i nisku siluetu. Za razliku od IS8 nema onaj ispupčen pike weak spot na koji stalno moram pazit jer tam i T6 granata ulazi :) Ja se s hevyem volim zapeljat u prvi red iza nekog poluniskog zaklona i brawlat se. Njemci tipa Maus i E100, E75 me nimalo ne zanimaju čisto zbog svoje veličine. Ovu rusku liniju sam otvorio jer sam želio IS3 i tak sam nastavio dalje. T10 dosta košta pa mi se ne baca 6mil na nekaj kaj neću igrat. IS7 će se kupit uglavnom. THX svima :) |
Vozio sam dosad velik broj tenkova,imam 23 desetke. Jedini tenkovi koji imaju pocasno mjesto u garazi i nikad nisu u opasnosti da budu prodani su E75 i E50M.
Pogotovo E75. Sto se tice IS-7 neces nikad postic top speed osim nizbrdo. |
IS7 je stronk tonk s puno kvalitetnih osobina, pogotovo troll side i rear armor i brzina kad ima zaleta, neuništiv u hull down... Po meni mana je donekle top koji je troll koliko i njegov armor i jako mali health pool. Partija uglavnom završi da primiš 3 shota 2 od arty i jedan gold od E100...
Prilažem jednu interesantnu partiju na prokhorovci s betmenom. Vidim ja nema scoutova a sve puno td-a ajmo probat jedan pasivni spot nabaciti. Interesantno je da već par dana pokušavam riješiti LT 15 misiju i za majku božju ne mogu dobiti idealnu mapu, većinom baca gradske mape. Par puta nije bilo sreće i završio sam na 4k-4,9k spota mape tipa redshire, fisherman bay i sand river. P.S. partija nije interesantna jer čubim u grmu, interesantan je rezultat u xp i kreditima. |
Ja sam samo dvije desetke pomišljao prodati, Object 261 artiljeriju... i naravno IS-7. Nijedan tenk me nije toliko ljutio. Ali riješio sam većinu problema sa APCR municijom i premium consumablesima. To je jedini tenk na kojem ne nosim niti jednu običnu granatu. :D
|
Hahaha... Ta misija i meni dramu radi, al i nemam baš poštenog scouta(12t,13 75)...i baš tako.. Nikako dobit pravu mapu, nikako je riješit! :(
A što se tiče is7.....zastao sam na is 8,nekako mi se i ne ide dalje... Imam is 4 I bojim se da bi me nakon njega is7 samo razočarao! :P |
Citiraj:
Drži mi rekord po killovima (11) na swampu. |
I ja sam bio blizu prodaje arty 261,samo zato sto je arty :D Nisam nijednu odigrao u randomu s njim...taj "gameplay" s artyem mi ide toliko na...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |