![]() |
Ma nisu niti neće, to je jasno bilo i na vrhuncu kripta. U najboljem slučaju se moglo nadati korištenju u crnoj/sivoj ekonomiji kao paralelno sredstvo plaćanja, ali i taj voz je prošao.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajde čekamo pa ćemo vidjet kako će to kripto ugasit bankarski sustav i omogućiti hendlanje para bez posrednika :)
|
Opet iskrivljuješ moje riječi i ne shvaćaš šta želim reći...
Crypto je stvoren da ga možeš koristit bez posrednika. Hoće li to ili ne ugasiti banke kako ti govoriš, je druga tema. |
Citiraj:
|
Otkud ovaj massive rally?
|
Tether pump, manipulirano...
Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
sell or hold ?
upravo na 7200 i spuštamo se |
Možda tether pump, možda kitovi znaju nešto više uoči odluke SEC o ETF koja bi trebala biti ovaj tjedan. Povijest uči da je korekcija neizbježna, pitanje je samo kad i kolka :D
6k resistance koji se smatrao velikim baukom pregažen je u dva koraka, i nakon ovog pumpa mislim da je mala šansa za drop ispod 6k. ali na cca 6,2k bi možda i mogli dropnuti. |
Nitko ne piše ništa, burze lijepo skaču/padaju, očito svi gledate chartove ko ludi :D
|
hodlamo i nadamo se 10k ..
i bijemo se po glavi, što nismo kupovali više kad je bilo na 3100 |
Mozda i bi da je ostalo vise para dok se kupovalo na 12,10,8k po cijeni za koju se smatralo da je kradja
|
Citiraj:
Istina :D Ali uspio sam piknuti dosta toga na onom dnu oko 3200 (BTC, LTC, ETH...). Sad čekam priliku za prodati, al ovo čudo raste i raste, neće stati :D |
Gledam chartove i mislim da je ovih 8300 vrhunac a sada slijedi pad u trajanju od par mjeseci. Doci ce testiranje na oko 4000$ i ako se tu ne odbije onda bi mogli drugi put testirati 3200$. Ovo je jos i dalje bear market. U najboljem slucaju btc bi mogao jos do 11k al cisto sumnjam.
|
Iako i ja duboko u sebi vjerujem da je i dalje bear market, sve nadam da je možda krenulo u bull. Zna se što je nada, ali ipak postoji šansa. Nešto sam čitao da postoji neka ekipa koja ovo sve pumpa da se oporavi market. Nikome nije dobro ako je dugo vremena nisko. Tako da po meni možda i do 15k dođe prije crasha.
|
Ovo je cista manipulacija. Bull market kada krene bit ce spor i postojan, trajat ce bar 3-4 godine kad krene
|
Ali ono što nitko od nas bjednika sa sićom BTC ne znamo je kada će se što dogoditi. Možda je sad krenuo novi bull i možda ode sad do 30k, a možda nije nego je i dalje bear pa ode na 2k. Budi ti pametan. Sve je dirigirano i manipulirano i to samo whaleovi znaju kad će gore ili dolje, mi smo im samo igračke. Tako da svaka rasprava u tom pogledu nema smisla.
Nema tu neke logike, grafova i klasičnog marketa kao s dionicama. Biti će kako šefovi odluče, a to znači možda je sad bull market, a možda je još uvijek bear. |
padamo sad na 3000 :)
da ja dokupim još .. i onda idemo na 12k a lijepo sam im rekao .. pi*de čekajte 15-ti .. kad bude payday al jok .. sad spuštaju |
Ma ništa se ne spušta. Sutra će bit 9k.
Sad prodaju oni koji su kupili na 6k pa se usrali na 3k. Sve je to korekcija.... |
Citiraj:
A vidi vraga, proslo je ohoho, u medjuvremenu je i majnanje propalo, cijene nisu otisle nikuda, i sada svi kuže da je to jedan veliki scam. Samo mi je drago da je majnanje propalo i da se vise ne trosi uzalud struja i zagadjuje okolis zbog toga. Koja je pak to retardacija bila to je cudo. |
Zna se tko je prvi najavio kako će se razvijati stvari. Sori Gabre, to nisi bio ti. :D
|
Na Istoku se i dalje rudari sve u 16... :)
|
Citiraj:
|
Pravi ste hrvati. Živite u prošlosti, još uvijek na partizani vs. ustaše razini.
Ripple u nebesa, manipulacije, scamovi, kitovi, pump/dump, struja. Ko da čitam forum od prije dvije godine. Sve vam je to davno debunkano, samo da ste se usudili sami sebe staviti pod znak upitnika i proučiti problematiku. |
Moja kopijo vidjet ćeš ti da "tko je jamio jamio" još nije gotovo bez obzira koliko god sve skupa bilo namješteno i manipulirano.
|
Možda i mi štogod jamimo!
|
ček, ček... pa nije valjda da ste prestajali majnat u medjuvremenu?
ja jesam, al zbog životne situacije i nedostatka vremena i prostora za smještaj rigova. cijelo vrijeme čekim da cijene odu gore da se riješim rigova. nije valjda da su ljudi generalno prestajali majnati u ove "haldne" kripto dane? |
Kod mene se uredno kopalo i kopa :D
|
Trenutno je (pri cijeni struje 10 centi i korištenjem najefikasnijih ASIC-a) majnanje točno na nuli pri $5000...tako
da ne očekujem pad ispod te cijene, osim možebitno od strane majnera VRLO dubokog džepa koji se žele riješiti konkurencije |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |