Citiraj:
Autor Wolverine
(Post 3828768)
Imam fotku za nevjernike ali reći će da je AI :lol2:
|
Ili vlada, ili masoni ili kinezi :D
Citiraj:
Autor Wolverine
(Post 3828768)
Uvijek postoji opcija rezanja žica, cap cap cap i nema više :roller:
|
Ili prigrliti seljačinu u meni i uživati u blagodatima toga (možda sad napokon mogu parkirati na invalidska mjesta, pentrat se po trotoaru i blokirati druge ljude?) :goood:
Citiraj:
Autor Cuky
(Post 3828777)
To u vratima jos i mogu prozvakat, imam ga i ja (mada sam vec zaboravio na to), al ovo na znaku nikako 😅
|
Ma meni je oboje stvarno u najmanju ruku smiješno, ne znam kome je palo ijedno napamet pa da je mislio - e ovo je super ideja.
Citiraj:
Autor Šole
(Post 3828802)
Mene moj pozdravlja kad dodem :D
@Igorr - puno sretnih kilometara sa autom. Koje su to dimenzije guma na njemu?
|
235/55 R18, mislio sam da će čak izgledati više balonasto, ali u živo mi je čak ok.
Mislim da bi vizualno 19tice bile taman dobre, ali udobnost mi je na prvom mjestu - neka one meni imaju mesa za upijanje sve i svačega :)
Citiraj:
Autor Master_Hrc
(Post 3828809)
Opa, cestitam Igore, neka te dugo sluzi i neka neznas imena mehanicara u ovlastenom. Puno sretnih kilometara zelim.:chears
Nelose izgleda, komad auta, skoro bi se mogao i okrenuti za tim cudom :D
Iako da budem iskren (mislio sam da cu uspjeti izdrzati ali ocito nis od toga :D), mogao si puno bolje proci i uzeti kineza, em bi ovakav auto platio 10k em imas garanciju do 2358, em je kvalitetniji jer sve sto kinez napravi je kvalitetnije a za djabe. U pravu je pajser/zuja ekipa, sto jest jest :D:D:lol2:
|
Hvala ti :chears:
A je, zajebao sam se što nisam uzeo kineza, mogao sam uživati u svim blagodatima đdžčabetosti :D
|