![]() |
Nažalost, nema više
|
mi poceli gledat banshee neki dan. na 4. epki smo.
osobno sam ocekivo vise obzirom na preporuke i ocjenu. jel se to poboljsa vremenom? |
Ako se dobro sjecam, odustao sam nakon prve sezone. Ima kvalitetnih cura, ostatak mi na zalost nije bas legao :D
|
mene osim komada privukla radnja,atmosfera,opičeni likovi,opičene borbe...ma sve!
|
Da Joba nema, mislim da ne bi bilo toliko zabavno :D
|
Burton :care:
|
Baš mi je žao što Person of Interest završava, predobra serija
|
GOT
hype hype hype hype hype |
Citiraj:
Upozoren si!:amen: |
:D
Ništa pisati, pa čak ni pod spoiler tag? :D Samo ću reći za današnju epizodu - epski! :care: Nadam se opsežnoj raspravi o ovoj epizodi, stvarno... |
Citiraj:
Seven Hells curse your ass! :D |
Citiraj:
|
Napokon dobra epizoda :D
|
Citiraj:
Mileni će nam poludit do pol 11 :D |
Dobra. :) Iako sve očekivano.
|
:)
Mileni :* |
Citiraj:
|
Pa nisi mor'o gledat spojler hahaha
|
|
Citiraj:
|
Zato mene Tapatalk sjebe uredno... Otvori me preview bez obzira jel u spoileru ili nije! :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@Mileni Mislim da bi barem ponedjeljkom ovo trebao nositi na posao i koristiti kući: http://i.imgur.com/vns0yae.jpg :D:D:D |
Odlična epizoda. Zadovoljan.
Komentar ispod jednog od YT filmića o tome kako su snimali itd: |
Gleda li tko penny dreadful? Nije ovo valjda kraj?
|
Citiraj:
Odlicna epizoda, ali GoT je postao lagano predvidljiv :( |
Meni najviše ide na živce Khaleesi tj. Madre Dracaris koja je tako glupa i nesposobna te da nema zmajeve zaginila bi 100x kroz seriju.
Ono, stvarno - malo su joj mogli bolje razraditi karakterizaciju lika jer ovako je totalno antipatična, nesposobna i bezvezna da me čudi zašto joj se priklonilo toliko interesantnih likova. Ne pokazuje nikakvu karizmu (osim sisa jel'te :D). Čak je i Ramsay karizmatičniji od te tuke, ali on je bar psihopat :D |
Ja ne znam čemu tolika buka oko zadnje epizode GoT. Šta to nije bilo za očekivati?
|
Citiraj:
http://gameofthronesstyle.com/wp-con...i-Clothing.png Počela nova sezona Ray Donovana. Osvježenje u moru serijskog smeća. :goood: :fiju: |
Sansin osmjeh na kraju je vrhunac.
|
Za kraj sezone got, bilo bi dobro da ona vještica uz pomoć "Lord of Light" ili koga već, vrati kitu onom liku kojeg je bio zarobio Ramsey, pa da počne kolektivna jebacina, majka zmajeva, može i zmajevi sa ostalima u Winterfallu
|
|
Citiraj:
Ako je itko misli gledati od početka treba uzeti gore navedno u obzir plus nije klasična Crime/Police drama iako tako počinje. Razvoj likova je odličan! Citiraj:
|
GOT
omg fml damn Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
ORGAZMIČNO dobra! |
2 odlične epizode zaredom , dobar završetak sezone :care:
|
Pogledao prvu i drugu sezonu Daredevila. Zasad mi je serija ok. Malo mi failaiju scene tučnjave, ali ok. Elektri ništ ne zamjeram. :D
Daleko najbolji lik u seriji mi je Frank. Daredevil mi je nekako previše pussy. Ostatak fight tima mi je dosta bolji jer sve rješavaju po kratkom postupku, bez moralnih propovijedi. :D |
Mileniii :D
Jesi pogled'o ili češ tek gledat ? :D |
Treća sezona Peaky Blinders meni osobno dosta lošija nego prve dvije, ali je to i dalje u klasi kvalitete u kojoj većina tv sadržaja nije, pa ako niste pogledajte. Obnovljeno je za četvrtvu i petu btw.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |