PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Automobili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16972)

D1viry 22.06.2013. 23:59

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2419372)
I deseilo se najgore, smrtni slucaj, vozac Aston Martina, Allan Simonsen 34, sedmi put u trci, preminuo je u bolnici nakon sto je udario u ogradu na samom pocetku trke. Bio je jak udarac u ogradu ali nisam mislio da ce bit tak gadno.

R.I.P.

Jebga, šteta. Iz ovoga, što se vidi, nije bio neki poseban udarac.
Žao mi je njegove obitelji, više nego njega (osjećaj obojan osobnim iskustvom).
Malo mi je ovo "too close to home" pa zato reagiram tako. Nhf svima.

MAGARAC 23.06.2013. 13:45

Zadnjih sat vremena, uskoro. Direktna borba sa 1mj u GTE-pro klasi, Aston vs Porche, vodi Audi za jedan krug ipred Toyote. Upravo je ispala Toyota sa 4tog mj.(nekim cudom su je vratili na stazu sa pol auta kaj je ostalo) i pocela je kisa padat fest, svi na slickovima naravno. Ludnica. Svi u boks po mokre gume jer je pocelo padat svuda. Daleko od gotovog. Maltene pa prolom oblaka i par velkih udesa, safety car..

1v@n 23.06.2013. 13:54

Tko ne gleda, preporučam da počne :D

Dottore 23.06.2013. 13:56

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2419619)
Zadnjih sat vremena, uskoro. Direktna borba sa 1mj u GTE-pro klasi, Aston vs Porche, vodi Audi za jedan krug ipred Toyote. Upravo je ispala Toyota sa 4tog mj.(nekim cudom su je vratili na stazu sa pol auta kaj je ostalo) i pocela je kisa padat fest, svi na slickovima naravno. Ludnica. Svi u boks po mokre gume jer je pocelo padat svuda. Daleko od gotovog. Maltene pa prolom oblaka i par velkih udesa, safety car..

Promjenili su u kišne gume :)
Ja se nadam da Audi No3 skine Toyotu No8 :)

11-sti izlazak Safety car više godi Toyoti koju mogu hvatati korak sa Audi

MAGARAC 23.06.2013. 14:07

Pocetak i Toyote vs Audi na vlaznoj stazi i teska nesreca..

Toyota onboard izgleda opakao.

ozren 23.06.2013. 14:30

Nije baš Le Mans ali čovjeka veseli. Prvi put na Pannonia-Ringu pa na Grobniku:

http://youtu.be/XuOHl9m5UB0

http://youtu.be/YYL4oxlpYqM

http://youtu.be/fR_eGU7IMnI

Jedva čekam sljedeću priliku!

1v@n 23.06.2013. 14:31

Napokon, SC out, pola sata čistog utrkivanja po mokrom :)

MAGARAC 23.06.2013. 14:32

23 i pol sata za narihtavanje i zadnjih pol sata za utrkivanje kak veli spiker.

Jbg Ozern sad je spica. Kasnije budmo pogledali.

Toyota jase na guzici Audija sa krugom zaostatka i blica mu, legendarno. I preso ga je, bravo. Iduce godine Toyota vs Audi ce bit legendarno.

1v@n 23.06.2013. 14:47

Odlični su mi ovi komentatori na Eurosportu. Humora na sve strane

Dottore 23.06.2013. 14:59

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2419657)
Toyota jase na guzici Audija sa krugom zaostatka i blica mu, legendarno. I preso ga je, bravo. Iduce godine Toyota vs Audi ce bit legendarno.

Upravo suprotno :)

9th win for Tom Kristensen :) Pobjeda Audi.

Toyota na kišnim gumama pokazuje svoju snagu nego na slickovima. I pomoć od Safety cara djelovao.

Pupo 23.06.2013. 15:00

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2419657)
23 i pol sata za narihtavanje i zadnjih pol sata za utrkivanje kak veli spiker.

Jbg Ozern sad je spica. Kasnije budmo pogledali.

Šteta što se Peugeot povukao, bilo bi još zanimljivije, iako ostaje pitanje što će biti nagodinu zbog Porsche-Audi odnosa.

Predobra su mi svjetla na audijima kad su u boksu kad kreću :)

EDIT:

Gotovo, P1, P3 za dizele :)

MAGARAC 23.06.2013. 15:08

Citiraj:

Autor ozren (Post 2419655)
Nije baš Le Mans ali čovjeka veseli. Prvi put na Pannonia-Ringu pa na Grobniku:

http://youtu.be/XuOHl9m5UB0

http://youtu.be/YYL4oxlpYqM

http://youtu.be/fR_eGU7IMnI

Jedva čekam sljedeću priliku!

Fora je staza. Fino vijugava, malo me podjeca na Grobnik. Asfalt mi ne izgleda ko zderac guma, koliko mogu vidit s videa. Kak je to proslo s gumama?

Gdje servisiras Evo?

ozren 23.06.2013. 16:37

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2419678)
Fora je staza. Fino vijugava, malo me podjeca na Grobnik. Asfalt mi ne izgleda ko zderac guma, koliko mogu vidit s videa. Kak je to proslo s gumama?

Gdje servisiras Evo?

Da, asfalt je skroz OK, a staza je ful vijugava i meni se jako svidjela - jedino kaj imaš osjećaj da je beskrajno duga iako realno oko 35sek duža neg Grobnik. Na kiši je bilo zajebano ali sve je prošlo OK :)

Kod Lonca se Evek održava i šerafi.

MAGARAC 23.06.2013. 17:21

Ja sam svoje vodio kod Morica i to su mi uvijek bili najbolji servisi. Skompo sam se sa voditeljem, Robertom i svaki put kad bi imal vremena bi me zvao na voznjice. EVO 8, gt3000 sa brdo KS, Eclipse Turbak sa brdo ks i jos par normalnijih auti. Vozio sam se u crvenoj osmici GSR, 265ks sa pet brzina i mislim da je to prvi EVO kaj je sluzbenim kanalima usao u HR. Vidal sam ih tam par, kasnije i jednu dvetku, srebrnu za koju je vlasnik, neki dr. iz Zg, govorio da ima 500ks. Kasnije sam poslovno suradivo sa jednim kaj je imal devetku, tamosivu MR, sa 330ks za koju sam brijal da je FQ ali nije bila nego normalni ali malo nabrijan, americke rege. To je islo abnormalno, nisam vozio ali me frajer provozal i nisam mogo doc sebi par dana nakon toga. Imal je i Z06 crveni isto sa US regama. U Banjavcicevoj su bili autu na parkingu u jednoj novoj zgradi na pocetku na krizanju s Heinzelovom.

IcyTexx 23.06.2013. 20:24

Kolika je vremenska granica za uzet povrat DDV-a iz Slo od Lašiča? Bio sam po gume, al mi se nije dalo vraćat po DDV… I dal će se moć vratit nakon što uđemo u EU sa računom koji je izdan prije ulaska?

ozren 23.06.2013. 20:26

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2419715)
Ja sam svoje vodio kod Morica i to su mi uvijek bili najbolji servisi. Skompo sam se sa voditeljem, Robertom i svaki put kad bi imal vremena bi me zvao na voznjice. EVO 8, gt3000 sa brdo KS, Eclipse Turbak sa brdo ks i jos par normalnijih auti. Vozio sam se u crvenoj osmici GSR, 265ks sa pet brzina i mislim da je to prvi EVO kaj je sluzbenim kanalima usao u HR. Vidal sam ih tam par, kasnije i jednu dvetku, srebrnu za koju je vlasnik, neki dr. iz Zg, govorio da ima 500ks. Kasnije sam poslovno suradivo sa jednim kaj je imal devetku, tamosivu MR, sa 330ks za koju sam brijal da je FQ ali nije bila nego normalni ali malo nabrijan, americke rege. To je islo abnormalno, nisam vozio ali me frajer provozal i nisam mogo doc sebi par dana nakon toga. Imal je i Z06 crveni isto sa US regama. U Banjavcicevoj su bili autu na parkingu u jednoj novoj zgradi na pocetku na krizanju s Heinzelovom.

Ta američka je sad promijenila vlasnika, ima tome 2-3 mjeseca.

Flood 24.06.2013. 11:19

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2419672)
iako ostaje pitanje što će biti nagodinu zbog Porsche-Audi odnosa.

Misliš da bi Porsche ulagao toliku količinu love i mislio na nekakav odnos? Mislim da ne,Audi se približava po broju pobjeda...:)

blava 24.06.2013. 14:34

Koja je razlika izmedju H4,H7,H11 žarulja osim u cijeni jer su H11 puno skuplje ?
Dizajn,kvaliteta,materijali,dugotrajnost ?

Bolnum 24.06.2013. 14:41

Fizički su različite, tako da ne možeš birati koje ćeš uzeti...
osim toga, H4 ima duga i kratka svijetla u sebi.

Baja 001 25.06.2013. 12:24

RIP Giorgi Tevzadze

Citiraj:

I don’t know if you guys remember that crazy Georgian guy in the BMW E34 M5, driving recklessly in Tbilisi, but it seems he has died in a car crash.
Citiraj:

Word has it that his friend was driving the car as he was in the passanger seat, the driver lost control, crashed into a tree and they both died Giorgi died but his friend may have survived (unconfirmed).
Giorgi was a very good driver and I can respect him for that. Although I’m not that surprised this happened. Rest in peace!

RIP :care:

lowrider 25.06.2013. 12:38

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2419767)
Kolika je vremenska granica za uzet povrat DDV-a iz Slo od Lašiča? Bio sam po gume, al mi se nije dalo vraćat po DDV… I dal će se moć vratit nakon što uđemo u EU sa računom koji je izdan prije ulaska?

Mislim da ne.
Imam i ja još povrata al ću to do 31. riješiti :D

suedamA obmaR 25.06.2013. 16:20

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2420527)
RIP Giorgi Tevzadze

[COLOR=#000000]

RIP :care:

Kad vidim ovaj drugi video di juri po gradu i nije neka steta, dovoljno je biti bezobziran, glup i tek solidan vozac za onako nest, a rizik da ubije nekog je ogroman, tako da nevidim razlog za klanjanje navedenom tipu.

MAGARAC 25.06.2013. 16:32

Dovoljno je bit mlad i budala... Jos ak zivis u Texas drzavi kao sto je bila nasa do nedavno sve je to cak i normalno.

stipe1771 25.06.2013. 16:34

Daj sudeqama ne kenjaj , lik je debil i ugrozava tude zivote , al ne mozes rec da ne vozi brutalno . 99 % ljudi bi procjenilo krivo situaciju di se on provuče , a za drift da ne govorim.

domy1 25.06.2013. 16:40

Citiraj:

Autor lowrider (Post 2420537)
Mislim da ne.
Imam i ja još povrata al ću to do 31. riješiti :D

Povrat se može uzeti 6 mjeseci od izdavanja računa.

Campeonato 25.06.2013. 16:40

@Giorgi Tevzadze

Lik je (bio) seljačina i debil, nek svatko tko se tak ponaša i vozi završi na isti način kao i on, ali da pritom ne nanudi nikom normalnom..

IcyTexx 25.06.2013. 16:42

Stvarno moraš biti idiot da glumiš ovakvog rejsera po gradu.
Svaka čast za vožnju, al grad i hrpa auta i ljudi nije ni vrijeme ni mjesto za pokazivat skill.
Sigurno je više puta pokupio nekog… Samo što toga nemaš na snimkama.

Prekjučer mi je doletio neki takav "majstor" u moju traku, uspio se maknut dva metra prije nego što bi ga pobrao. S tim da sam kočio ko manijak. Desno od mene provalija...

Citiraj:

Autor domy1 (Post 2420646)
Povrat se može uzeti 6 mjeseci od izdavanja računa.

Hvala!

ozren 25.06.2013. 19:14

Nama je tip uletio u traku iz suprotnog smjera na ulazu u Klis u nedjelju, bez ikakve logike jer je njegova bila skroz prazna... Jedva izbjegli frontalku a sve to bez ikakvog razloga.

Ne znam po čemu mi više nismo Texas država ali dobro...

Wolverine 25.06.2013. 19:17

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2420527)

Žao mi je što je poginuo al eto, jedan luđak manje.

MAGARAC 25.06.2013. 19:29

Citiraj:

Autor ozren (Post 2420714)
Nama je tip uletio u traku iz suprotnog smjera na ulazu u Klis u nedjelju, bez ikakve logike jer je njegova bila skroz prazna... Jedva izbjegli frontalku a sve to bez ikakvog razloga.

Ne znam po čemu mi više nismo Texas država ali dobro...

Puno stroze je sve sad. Presretaci, vise kamera a nema ni ono, imam sam 100kn jer moze tak. Nema to usporedbe s onim kad sam ja pocinjal vozit tam jos 97me. U tom smilsu mislim na texas drzavu mada se i u drugim stvarima situacija poprilicno popravila u usporedbi sa tim nekim vremenima.

Koliko ide GTR na Grobnickoj ravnici?

Meni se jucer na autoputu prije Zaboka izvrtila malo starija petica pred nosom. Kisa je padala abnormalno i jednostavno ga je diglo. Sreca da nije lupil u nist jer nije isao brze od 100. Fascinantni su mi takvi tipovi. Pile od auti a gore gume koje ne vrijede vise od 20kn.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16.