![]() |
I onda me popljujete u procjeni. Auto izgleda ko da je na UkraJinskom frontu bio. Da kupujem taj auto, koliko novaca moram uložiti da bi bar na oko izgledao dobro. Ovo koloko bidim je minimum 600. To su stvari koje se ne mogu riješiti poliranjem. Auto treba kemijsko čiščenje to je još 200 eura. A da ne govorim da auto treba jedan dobar servis. Jer auto ne prodaješ kad je dobar nego kad vidiš velika ulaganja. Ja svakome želim da dobro proda auto i po dobroj cijeni. Ali treba nešto i uložit.
Prije par mjeseci prodavao sam Škodu Fabiu 1.4 MPI iz 2003 godine. Nema di nije bila udarena. Apšisao lak na haubi i krovu. Ali sam ju ispolirao koliko je išlo. Kemijsko čiščenje napravio. Počistio oko motora. Premazao plastike i gume. Dao čovjeku gratis ulje i filtere jer sam ja to dobio s jako dobrim rabatom. Cijenio sam auto 1300 eura. Takve kramusine su bile u oglasniku za 900, sad su po 500. Stavio na Marketplace u nedjelju u 11,00 u 16,00 je čovjek iskeširao 1100 eura i zadovoljan otišao. Tak da prije stavljanja auta u oglas treba auto srediti i uložiti malo u njega i onda možeš tražiti veću cijenu. |
e pa da pitam kad sam vec tu
passat b8.5 elektricni gepek, nije onaj kessy, otvara se daljinski na ključ, al se ne zatvara preko ključa nego samo na gumb na vratima? koji k? Se to da prekodirat ili nešto? nemrem naći ništa konkretno osim upgrade na full keyless sto je zesca debilana s obzirom da sve vec elektircno |
Citiraj:
Passat b7, gepek na struju, imam keyless entry i keyless go. Kod mene je isto tako, gepek mogu otvoriti na ključu ali ga ne mogu zatvoriti na tipki na ključu. |
Citiraj:
To je jedan klik na obd11 :D Ista stvar je bila kod mene na škodi, pa sam si to aktivirao. Citiraj:
Di si u Zg, da se zaletiš jedan dan do mene da probamo upaliti? |
Citiraj:
Može se kodirati... Na cijelom VAG-u je ista fora |
Lako vama, ja moram retrofittat el. Gepek
Žena se navikla na limuzini u mj. Dana što smo ga imali, a karavan ga nema |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |