![]() |
Citiraj:
treba naci actor.ltx fajl i o njemu promjeniti max_item_mass (60) max_walk_weight (65) zatim treba ici u system.ltx i naci max_weight i promjeniti (60) u zagradama je primjer za promjenu tezine tereta u 60kg. U LURK-u sam tako promjenio i radi pa mislim da vrijedi i za ostale modove |
@matori
evo da vidis mrakacu u LURK-u (ne vidi se daleko tako da se cesto po zvuku mora ravnati). Instaliraj, neces pozaliti http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_56f45de5.jpg |
@zippo
hvala na settingsima moram probati danas vidjeti da li je isto i u Complete Mod 2009 sto se tice LURK moda i opcenito STALKER serijala mrak je fenomenalan jos kada je grmljavina i oluja,ali za one slaba srca nije bas preporucljivo sto ne stavis night vision makar onaj najlosiji...vidis barem 5mi ispred sebe hehe =D |
Citiraj:
Night vision ? Volio bi ali nema. Nisam jos ni jednog nasao a one gnjide od trgovaca ne prodaju. Nema night visiona, nema karte u gornjem lijevom kutu koja te upozori na neprijatelja, vrlo je vazno slusati zvukove oko sebe, hebeni mutanti su puno tezi za koknuti, neprijatelj gadja kao da si magnet za metke itd, itd Meni je LURK najbolji mod do sada za SoC, mozda bi trebao biti integralni dio igre ali onda modanje ne bi bilo zanimljivo :) |
Citiraj:
ajde ako se modda tezina do 130kg,ipak treba vuci robu iz military warehouse-s ali ostalo je meni barem bezvezno nhf,samo moje misljenje :) u Complete Mod 2009 ima lijepo nightvision,i to uvelike pomaze pri noci... no taj mod ocito uvelike cilja na realnost sto je super probati cu ga i ja a cuj,da je kojim slucajem igra napraviti kao LURK mod,pitaj se koliko bi ljudi igralo...:macevanje: mozda nas par kojima se svidja tematika i opcenito imamo zivce za takve igre,ali ostalima mislim ne... iako je igra vec po defaultu teska.... btw.zippo ako je dopusteno da moddas lurk,slobodno izbaci zippo verziju lurk moda sa malo vecom dopustenom kilazom,laksim oruzjima itd...:CoolRamb: |
Night vision dolazi ovisno koji suit nosiš (jakne [jacketi] ga nemaju, ali recimo SEVA, exoskeletoni i razni drugi suitovi ga imaju - shortcut N).
Skoro sam pola SoC-a prešao bez NV-a i s lampadinom jer sam očekivao da ću jednoga dana tamo negdje u bespućima zone pronaći night goggles i napokon iskoristiti "N" shortcut :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma kakva noć :D
Ako mod nema sleeping bag opciju onda skineš sleeping bag mod i prespavaš noć pa u zoru opet Zona open-air fest :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam i dekicu i košaricu :D |
Citiraj:
Sve mi se čini da i ja krećem ponovo, ovog puta s Lurk modom :D Ovog puta ću se više orijentirati na Freedom i skompati se njima, dosad sam favorizirao Duty. AKo mi dosadi opet prelazit igru jednostavno ću Barkeepera molit da me unovači u monolith i prošetat se do kraja :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
uglavnom, usred noći, prebaciš se i brzo van. šprint tamo kraj onih nastrešnica, došuljaš se onoj trojci dutijevaca na straži i lišiš ih života. dalje, kad dođeš u army warehouses, odma se lijevo penji na brdo, skroz uz ogradu propiči kraj sela, sa lijeve strane naravno. onda moreš i nemoraš riješiti se mercova u onom njihovom brlogu i u onoj kolibi. možeš se šuljat, neće te niko čut ni vidit. i onda samo gore uz brdo, kraj anomalija, dođeš do Barrier. samo tamo nabrzinu kroz kamenje i drveće i uđeš u Red Forest. od tamo nadalje bi trebala bit pjesma. tu i tamo koji loner, freedom ili duty, kao i u pripyatu. kod CNPP malo vojske, ali samo šprint do elektrane. jednom kad uđeš, na konju si. slobodno kojeg prikolješ ak ti se nađe na putu, ekipa ti neće ništa :D na kraju, ipak moraš pobit onih 5-6 da ti se otvori onaj secret lab gdje je C-Com hologram. i to je to. kasnije je šetnja po elektrani. jedini neprijatelji su ti ona 2-3 snorka :D |
Citiraj:
@edit evo da konkretiziram sto mi treba http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_310b49d2.jpg treba mi naziv te trake koja pokazuje umor kod kretanja da bi pomocu njezinog naziva potrazio nacin kako modati i smanjiti umor |
Ne znam jel već bilo, ovaj mod djeluje obećavajuće:
Lost Alpha mod for STALKER SoC: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha |
Predivno. Samo se nadam da će taj mod biti nekakav .EXE a ne neki .RAR ili . ZIP pa opet Copy-pastanje u Gamedata direktorij :D
|
kak je krenulo još malo pa če neko napravit mod dičeš bit borg i asimilirat sve u svoju frakciju :lol2:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=DbGlgbw9J18 Šteta što nije bilo i malo ovakve mjuze u igri. @Jozo, ma materijala za modove imaju, igra se razvijala skoro 10 godina, završna verzija promijenjena skoro 50% u odnosu na prvu alphu. |
SS-ovi na kojima je Dead City? jel to možda Limansk? njega su nazivali Dead City. jer je i po lokaciji, Limansk jugoistočno od pripyata, barem po karti u Clear Sky. u biti, na drugom dijelu Crvene šume.
ako će tu biti neke ekstra mape, imat ćemo praktički novu igru :D uraaaaaaa |
Citiraj:
Nisam ni ja doduše :D Ali kolko sam skužio, to će u principu biti žestoko modana igra što se priče tiče - ako sam dobro skužio pratit ćemo Streloka na prvom putu prema CNPP. Iako storyline još uvijek nije dovršen, to je zadnja stavr koju rade i drže ju u tajnosti. Ako želiš donirati lovu, možda još nije kasno da dobiješ i svog unikatnog lika u igri - Brkati Drug, npr. :D http://www.moddb.com/mods/lost-alpha...lost-alpha-faq A mape - milina: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha...te-levels-list http://forums.filefront.com/s-t-l-k-...ost-alpha.html Uglavnom, gotovo nova igra koju jedva čekam :) |
aaaaaaa braco mila,nemogu opisati odusuvljenje...
uffff kako nemogu docekati hvala na obavijesti decki ;) |
Citiraj:
http://stalker.filefront.com/file/PRIBOI_STORY;93263 Citiraj:
|
Citiraj:
nego, pa da, sad sam malo bolje skužio. To će zapravo biti ovaj Shadow of Chernobyl koji je proširen, tj, dodan mu je još i Oblivion Lost, onakav kakav je trebao prvotno biti, samo sa puno puno boljom grafikom. neka neka, jedva čekam. koliko vidim, sve mape iz SoC-a su tu, redizjanirane, a dodano je još pun klinac toga. na kraju će ispast 100 sati gameplaya :D dugo toplo ljeto :D e da, i vele da mora bit patch 1.00004. sa 5 i 6 neće radit :) Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ionako će mi SP samo deprimirat obzirom da naših konja nema tamo, pogledat ću par tekmi i završnicu, to je sasvim dosta. Nadam se da bude izašlo kak vele. I onda na jesen/zimu novi STALKER i to je to :D |
da, i to je to :D i evo para bračnim savjetnicima :D :D :D :D šalim se ;)
ajde nabaci kakav SS ovdje i ukratko dojmove kad zaigraš. :D |
Citiraj:
jel kompatibilna sa complete mod-om 2009? Citiraj:
Citiraj:
samo da pitam oni ce redizajnirati cijeli gameplay,oruzje i sve jel tako? Citiraj:
Citiraj:
salim se :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odeš u kamp i tamo kraj vatrice i uz gitaru drugih Stalkera ćoriš :) To nije varanje :) A i ako se ne varam, sama igra po defaultu ima nosivost 50 kg... |
Dakle-nema spavanja usred šume?:)
|
Pa... možeš, ništa ti neće biti... makar je meni tako bilo glupo.
Naravno, sa nijednim modom nisi mogao usred borbe ili dok te ganjaju mutanti zaleći na pod i krmiti :D Ali si mogao usred šume ako te nitko ne ganja spavati (glupo... ali eto...) Ja uvijek dok bi koristio sleeping bag bi otišao u kamp i tamo zalegao. A ima večih modova koji dodaju umor i glad među ostalo, pa moraš spavat i moraš jesti :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: probaj tako spavat, pa ti poparaju vrecu i guzicu :D kako je hammer rekao, lijepo uz vatricu na sigurnom i toplom :) a kolicinu opreme sam digao na 65 kg, tj, mogu nositi najvise 74,9 ali puses ko konj i umaras se u roku od odmah. To mi je problem jer cesto me bestije uhvate na taj nacin i poparaju. Zato trazim rjesenje ali za sada jos nis |
možeš nosti više sa eksoskeletonom, ali onda nema šprintanja. :D
a kaj se tiče spavanja u šumi, malo morgen. Zaspiš i nikada ne se probudiš. čak neki puta nije dobro zaspat vani sa grupicom Stalkera, recimo tamo u onom hangaru kod smeća. je da njih ima 5-6, ali banditi dođu i naguze te dok spavaš :) spava se samo u stalker-rookie selu kod sidorovića, u Yantaru kod matorog profesora u labu, bilo gdje na području BAR-a koje Duty budno pazi i kod Fredomovaca u Amry warehouses. :D |
Citiraj:
|
1 privitaka
Jučer instalirao cijeli serijal na jedan komp pa se malo i zaigrao:D
Integruša 4200 clocknuta sa 500 na 750, 3600+ sa 1900 na 2500 i čak i CoP piči fino na 1024x, 1280x1024 ili 1280x960 medium postavke pod uvjetom da je Static Lighting :) SoC pak piči ko gluha svinja:D |
Citiraj:
Probat ću još s novom instalacijom kad nađem dvd s igrom, negdje sam ga zametnuo. Završio sam sva tri nastvaka u manje od mejsec dana i sad sma totalno nabrijan na nekaj novo u istom stilu :D |
Citiraj:
|
Nije fora u 64 bita, sad sam uspio instalirati mod na laptop s win 64 7 bit, bit će da moram na kompu reinstalirat igru jer sam dosta modova isporbava, valjda je u tome problem. Na laptopu radi ali nemrem igrati jer je integrirana grafa za drek :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:33. |