![]() |
dvi 6020
Dvi nokie 6020.:kafa:
|
Sony Ericsson K750i, koji je inače tako dobar mob da mi ga ne pada na pamet mijenjati još neko vrijeme.
Drugi mob je Motorola A1000 PDA Symbian UIQ 2 |
Citiraj:
Kupio jucer |
k700i ... dosta, i previse..:chears:
|
SGH E770, imam Siemensa S65 i M35 al njih ne koristim, jer ne rade više.....:D
|
Sonny Ericsson V630i:fiju:
|
n6300
& n7210 (dok se ne zaradi za neku jeftiniju solidnu zamjenu :D) |
ja ne mogu skinuti poklopac od K750i...ko da se jebote zaljepio..ne znam koji kurac ali doma mi je na stolu P1 kojeg ne mogu koristiti..e pa poludit cu jebo me pas..ni ja ni stari..
da da gledao sam upute :D eo jesam...malo nabijanja po podu i po zidu pa radi :) (jebi ga zaglavio je žestoko) |
Koristim odnedavno sonyericson P1i....ja sam se uberbrzo navikao na njega ala u smislu dan kad sam ga kupio...Stvarno mi je uber mobitel.... fenomenalna kamera....ODLICNA kvaliteta zvuka ,pogotovo sad u kombu sa HMP-82 sluskama i khm...ubacenim Walkmanom 3.0 u njega.wireles koristim gotovo svakodnevno u ombinaciji s operom mini...a super mi je za spojit se i na mess i tako kad mi je dosadno u busu.....glazbu slusam svakodnevno puno....takodjer mi sluzi za gledanje divX-a i GPS navigaciju u autu,loadan je GARMIN XT sa Adriaroute kartom.....
dobro dodje na faxu radi pdf- readera i offica u njemu, a pisanje poruka, rucno (stylusom) ili na qwerty tipkovnicu je skroz lako i brzo :D Moram rec da sam prezadovoljan.... Prije njega koristio sam P990 koji mi je takodjer bio odlican i jedino su debljina i flip bile mane. |
koristim MDA Compact i Nokiu 6300... prezadovoljan sam sa oba dva uredjaja...
|
Može li mi netko na PM poslati linkove svih programa koji trebaju biti poinstalirani da bi ja mob mogao spojiti na komp i da svako malo ne sere da mu nekaj fali!
Radi se o SE P1 |
W 810i zadnjih godinu i po. Zadovoljan :)
|
SE W810i takodjer. Zadovoljan.
|
Nokia 3310 . Vrlo zadovoljan.
|
2Ham samo instaliraj SE Suite koji si dobio na cdu s njim i to je to :D nis drugo ti ne treba...meni radi bez greske :D
a ako trebas kakav dodatni software ;) samo se javi |
D880
|
K750@W800 koristim kao MP3 player, a kao pravi mobitel imam Siemensa C55 (legenda).
|
N70 prvo nabrijan da cu stavljat na njega cijelo brdo prgrama i tko zna čega, a sad ako me nitko ne zove zna se dogodit da i crkne od gladi a da ga ni ne skužim. Prošla me faza mobitela.
|
Nokia 6680 @ T-Mobile - Simpa Ekipa + Opcija Tulum + Web'n'Walk
(poruke na 098 - 0,09kn, pozivi od 19-07 su besplatni uz 0,25 kn za uspostavu poziva, 1kn za 10MB surfanja internetom) Nokia 3120 @ Tele2 - Knockout tarifa - 0,29kn/SMS poruka, 0,49kn/min za pozive na sve mreže uz 0,25kn za uspostavu poziva, besplatne MMS poruke na Tele2 Apple iPhone će stići ovih dana, a koristiti ću T-Mobile kao operatera zbog mobilnog interneta preko Web'n'Walka ako slučajno nema WLAN hotspota u blizini :) |
Nokia 6288, zadovoljan, uskoro stize jos jedan ... :P
|
Trenutno :
SE k800 tele2 , Nokia 2630 tele2 , Lg Ku250 t-mobile , SE K770 t-mobile ova 2 u sredini uglavnom doma stoje :) |
ima ko Samsunga i780....?:)
|
nokia 5700
|
A imam onaj w220i :)
|
SE W810 zadnjih godinu i pol i prezadovoljan sam sa njim, a sada SE K770 i prvi utisci su ohrabrujući (slike su na njemu zakon, al s druge strane W810 iako ima slabiju kameru snima bolje filmiće)
|
Anycool T808, kinez, dual SIM, TV tuner, FM tuner, 3'' touchscreen... predobar mob i vise ne moram nositi dva mobitela sa sobom...
|
Sve je to lijepo i krasno, ali najbolji mob je Nokia 6310. Howgh!
|
K800i pola godine. Zadovoljan
|
Nokia 5300 Xpress Music. Zadovoljan sam s njom...
|
6630...od 1. srednje skoro, ne da je car od mobitela, nego..ultra opak mp3 ima, predobre slusalice, symbian(imam rijecnik CRO-ENG), razne alarme i podsjetnike, tu i tamo uslikam neki kuler od grafe :)
9/5 |
SE k850i i dobar je, ali ću ga uskoro zamjeniti za nokiu n82 (black)
|
Nokia E65,zadovoljan sam.
Nudi puno toga a i cijena je prihvatljiva. |
Citiraj:
a jedan red touch screena je vrhunac :hitthewal: |
6280 vec 1g i 6mj mob je do yaya:care:
Zna neko kakvih ima programa za taj mob ono tipa za muziku i te šeme da mogu radit plejliste i tak...? |
K800i otkljucan, kupljen u Londonu prije godinu dana. Jako zadovoljan. I ne mislim ga mjenjati jos sigurno pola godine ili vise :)
Motorola V3 meni odlican mobitel zbog super tipkovnice. Nisam imao nikakvih problema sa baterijom i zujanjem kao sto su neki imali. Sad je trenutno izvan upotrebe jer mi nije potreban. Siemens M55 mrcina od mobitela. Prezivio sve i svasta, jos uvijek radi jedino sto je malo spor. |
Imao Nokiu 5300,pukao display i sad kupujem Nokiu 5310 xD
|
Citiraj:
Vidim da ima u oglasnicima po 1800kn, kolko si ti platil to cudo? |
evo ja imam v360v
|
ima tko nokiu 5700? :o
|
w810i pravi mobac:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |