![]() |
Citiraj:
Kao salju rucno pa im treba vremena, salju kad ih se pita za zdravlje, a imaju sve te police osiguranja i stoje im negdje u sustavu/serveru gdjegod. Nego, pise da osiguranje vrijedi samo uz origigi racun i popunjeni jamstveni list. Nemrem ga naci, tko zna gdje je. Jel to uopce bitno, ionako ako ista krepa pravac e-upi i neka rjesavaju? |
Taj jamstveni list niti jedan dućan ne popunjava lol
|
Citiraj:
|
Potvrdili su mi mailom da je racun i potvrda o dodatnom jamstvu dovoljna.
|
Citiraj:
|
Gdje je najbolje kupovati igre za PS5? Piknuo bi mozda bf 2042 ili cod vanguard. Da trazim keyeve po inozemnim shopovima, njuskalo hard copy igre, njuskalo cd keyevi (ovo mi se cini rizicno?) ili trgovine kod nas pa platim 5 glava za igru?
|
Facebook grupe za razmjenu/prodaju igara i njušako (njuška ima slabu ponudu, premalo ljudi ima ps5 i igra igre na disku).
I pratiti akcije na našim shopovima. Njušako i vani ćeš u većini slučajeva dobiti account ne key. A u nekakvim shopovoma, Vanguard košta dobrih 65EUR disk (pričam o EU shopovima). Znači ništa jeftinije nego kod nas. Ja sam neki dan uzeo AC: Valhalla po cijeni koja je bila niža nego što ljudi cijene rabljene (novu, vakumiranu u trgovini). https://svijet-igara.hr/ npr. |
Potvrda za svijet igara.....mislim da su najjeftiniji kod nas a meni je par puta stiglo dan nakon naružbe....
|
Citiraj:
Naručeno u petak, u ponedjeljak se već igralo. Nakon narudžbe u 10:00 ujutro, za 30min dobio sms da je poslano. |
First ever PS5 third party controller:
https://scufgaming.com/eu/playstation5-scuf-reflex Cijena: prava sitnica. :D Kao rabljeni PS4 PRO. :) |
Ja ponekad ne kužim otkud njima takve cijene(svijet igara) ali same pohvale za njih.
|
Igram Valhallu - na PS5 radi odlično u 4k.
Meni je igra fluidnija i ljepša nego na kompu. Već vidim da ima dobrih 50+ sati, tako da laganini kroz 12. mjesec. :) |
Citiraj:
|
Prvo se nemrem više spojit niti na hotspot od moba,niti wifi doma,niti lan,resetiram ps5 i sad mi stalno dođe do logo-a i jednostavna se zacrni slika i tak stoji,probao sve živo već osim totalnog reseta,to mi je zadnja opcija,se ikome dogodila slična stvar?
|
Citiraj:
|
U nekim stvarima je baš govance taj ps5,evo ga,morao napravit totalni reset,i sad moram opet skidat sve igre i sve ispočetka igrat
|
Citiraj:
|
Jep,kako sam napisao,probao sve zivo,drugi tv,druge kablove,iskopcat ga iz struje na 20 minuta,jedino nisam bio probao skroz ga resetirat,da ne izgubim save-ove ali eto na kraju sam morao
|
Citiraj:
|
Iskreno pojma nemam,moram pogledat,možda i imam
|
Citiraj:
Tako je meni kartica za Vitu od 64gb (100$ izvana) crkla, prvo stalne korupcije i onda je umrla skroz...sa svim igrama i saveovima. Poslje našao da te od 64 jako vole umrijet, a ni 32gb nisu daleko, pa sam kupio 16gb. @OP: Daj ga probaj an tvorničke preko USB sticka kao PS4, ako ima uopće toga na PS5, a trebalo bi biti. EDIT: LOL, stoji mi tab otvoren predugo bez refresha. :D Imaš saveove u cloudu ako si pretplaćen na PS+, ako ne, kifla. Oblačić nije čabe na PS. I to imaš samo ako si mu dao da se synca, na PS4 to radi dosta mušićavo, najsigurnija opcija je bacit ga u rest mode nakon igranja, onda sigurno uploada. |
Citiraj:
https://i.postimg.cc/9zg9DMcs/Screenshot-1.png |
PS+ 219 kn 12 mjeseci na store-u.
|
Citiraj:
|
Ja sam se namirio sa 2x PS+.
Svaki po 199kn :) |
Di?
|
+1 di?
|
Ako me sjećanje služi on je to kupovao sa nekim bonovima koje je dobio od banke u koj ima tekući, pa je to uračunao u popust pri kupovini i dobio tu cijenu.
@virty: ispravi me ako sam krivo pokopčao. |
The Matrix Awakens demo dostupan, nisam ni znao da izlazi igra.
Izgleda jako jako dobro, bar meni |
Tech demo je u pitanju, hvale se s UE5 ..
što jest jest, izgleda sjajno i vrlo upečatljivo, hrpetina objekata na ekranu, pop-in i učitavanja nepostojeća - iako, tu i tamo frejmovi padnu nisko, ali to je do hardvera .. PS5 je dobar, ne i svemoćan. Što se ljudi u krupnom planu tiče - nije uopće loše, no ima tu još dosta mjesta za napredak. Nećemo tako skoro van iz Uncanny Valley :) |
Citiraj:
Nikad jeftinije :) |
Htio bi odigrati It Takes Two.
To je ono što trebam kupiti: https://store.playstation.com/en-hr/...TAKESTWORETAIL ? I je li to igra kao i "A way out" da moraju biti dvojica ili mogu to i solo igrati? Hvala |
nop, solo nemreš, dvojica kao a way out
|
Citiraj:
I najgore, to sam zaboravio. :D |
Ja sam jučer mislio uzet It Takes Two ali sam na kraju uzeo EA Play na godinu dana. Ista je cijena a ne treba mi igra nakon što je završim.
Moraš sa ženom igrat ili s nekim online. |
mall.hr u king crossu ima/o 5ice disc za 3700
nisu nigdje oglašavali ne znam koliko komada no eto ako ima još, a netko planira uzeti neka provjeri ako nije vec sve otislo. Frend uzeo prekjucer doduse nije pitao koliko ih jos imaju. |
Citiraj:
To je napokon normalna cijena koju su i najavili. A što se oglašavanja tiče, mislim da je sam Sony zabranio takvu vrstu prodaje (u fizičkom dućanu) i čak i ogalšavanje da ih ima dostupnih online za kupit. Tako nešto sam negdje čitao, premda mi to nema veze sa mozgom... |
nemaju dućane, kolko ja znam sve su to stanice za prikupljanje naručene robe preko weba
(osim ako taj u king crossu nije sada dućan) |
Nema više u mall.hr u King Crossu. Sad sam išao provjeriti.
Kaže teta na pultu da su u subotu imali desetak komada i da je par ljudi sve uzelo. Kaže da je jedan čovjek uzeo 5 komada. Ne zna kada će dobiti sljedeću pošiljku. |
Citiraj:
Ista šema ko s alatom u Lidlu. Kupe masu u 7 ujutro, u 7:20 u oglasniku po duploj cijeni već |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |