![]() |
ako nekom treba voucher na green man gamingu, -23% :)
Your Order Grand Theft Auto V PC Download | This is a Other DRM game more info Release date: March 24, 2015 Key: 59.99 € 23% OFF Voucher SAVE23-PEROFF-MOSANT − 13.79 € Total paid 46.20 € |
Citiraj:
Btw moja steam grupa gdje svi spremno čekamo GTA 5 :D http://steamcommunity.com/groups/legegta5 |
Ke GTA vani?:stoopid:
Here are the ten top selling titles on Steam for the week as reported by Valve: 1.Grand Theft Auto V |
Preorder se prodaje ko lud.
|
Koliko vidim nije jos vani, tek 24.03 po cijeni od 59,99€
|
Vjerojatno na preorder sto mozes napraviti misle, preko njih jel
|
Naravno da je preorder, što drugo..
Nego, oni nisu normalni. Preorder košta 60 eura, pa koliko će koštat kada izađe? Zar nisu Steam igre (i slični servisi) trebale poslužiti za nas gamere da cijenom budu puno puno povoljnije od fizičkih izdanja? Ipak nemaju troškova izrade CD-a, kutije i sličnih stvari? Ovako nove igre koštaju preko 400kn, đizus.. |
Citiraj:
Ovaj preorder donosi samo SP/MP in-game $$$ bonus i igra ce ti bit preloadana (skinuta) par dana prije izlaska, tako da mozes krenit igrat cim je izdaju ;) Citiraj:
Citiraj:
Why Are Digital Games So Expensive? WHY ARE TRIPLE A GAMES SO BLOODY EXPENSIVE? |
A jel ima negdje za uzet samo key(steam) preorder? Nema šanse da im dam 60 eura za nešto što nisam vidio i što je već treći put odgođeno.
|
Citiraj:
|
GTA V
Da :D Ajmo u krajnost :D
Ma dobro, nema smisla govoriti o cijenama kada vidimo da ima ljudi koji ih ionako luđački kupuju.. No dobro.. Ali jadna je još jedna stvar: kod nas je cijena u eurima, a vani u dolarima.. EDIT: u UK je cijena u funtama. 500kn za digitalnu kopiju igre. Djiiiiiiiiz :D |
Onaj tko voli, taj će i platit. Dosta nas sa CS-a je GTA 5 kupilo "free", jednostavno se prodaju skinovi i eto igre, isplatilo se peglat CSGO godinu dana :D.
A što se tiče preordera, bonus ću potrošiti na minimalni stan, i neki oldtimer koji planiram sredit do kraja, nema mi smisla startat s ogromnim apartmanom i bijesnim autima. Bolje kad se grinda money za to sve. |
Base Host je trenutno best buy za GTA 5.
Vi koji ste naručili preko steama, je ste platili 60€, ili na to ide onaj porez na igre koji je uveden poslije 1.1.2015? |
Citiraj:
|
Imam jednostavno pitanje:
Gdje najjeftinije kupiti STEAM ključ? (da će provjereno raditi u RH, Regiji ili čemu već) Na kraju ću ga uzet na Steamu i mirna Bosna :D |
Citiraj:
|
To je key za Rockstar Social Club.
|
Citiraj:
nis,cekam neke steam saleove ili preko meksickog origina ako bude ... |
koja je razlika između steama i RSC-a?
|
Steam je globalna platforma za digitalnu distribucije igara, a RSC je isto to samo od Rockstara isključivo za njihove igre. Steam ima u ponudi 90% svih igri pa ljudi vole imati sve u istoj kolekciji.
|
znaci nema nikakve razlike?
ma naletio sam negdje na netu da se razlikuje al očito da su dezinformacije... |
U samoj igri nikakve, samo će ti u prvom slučaju GTA bit na Steamu i od tamo ćeš ga skidati i pokretati, a u drugom će ti igra biti dostupna preko RSC...
|
Citiraj:
|
Ja ubo pre-order sa steama za 350kn od kolege sa foruma i super zadovoljan....nikak dočekat :D
|
Citiraj:
59.99 EUR |
|
Još jedna odgoda verzije za PC, ovog puta na 14.4.
http://www.rockstargames.com/newswir...10-gtav-for-pc :banned: |
Prekomicno !
|
Pa dobro što je njima..
|
valjda bude speglana kak treba. ne da mi se kupovati i onda kukati jer čekam patch 1.4 da radi kako treba. ovo mi je poštenije od dosta igara koje sam igrao u zadnje vrijeme (rome II, fc4, ac unity...)
|
Koja je ovo odgoda po redu?:nono:
Mislim, nije da me čudi... |
o jbmti.....ja fakat više neću čitat ništa o GTA V...sam se uzrujavam....
|
Kak je navedeno, bolje da dode ispeglana, nego da nevalja ko ac,dying light,fc,watch dogs...
Nije da cekate na lijek koji ce vam zivot spasiti pa da nemozete izdrzati. |
Kak ju dugo peglaju radit ce i na tosteru :D
|
Stvarno, bio bi red da je ova odgoda zadnja
|
ali navodno zato kaj stalno odgađaju, igrica će biti free :respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
200 000 za GTA Online..... sve u svemu, tak i tak će kad izađe još u 2 mjeseca izaći 5 patcheva....kad se samo sjetim GTA IV |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:45. |