![]() |
Pozdrav, kad smo kod servisa, da ne otvaram novu temu..zanima me računalni servis i prodaja na području Malešnice i Španskog koji profitira donekle..
|
Da ovdje, pitam možda ću dobiti kvalitetan odgovor ako netko zna rad MR servisa;
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=GAHyd0CKtsE http://en.miui.com/thread-572671-1-1.html |
Šalji da presporo puni sa original kabelom i punjacem, obrazloži koliko je normalno punjenje, koliko tvoje, pošalji te linkove uz opis problema i šalji na reklamaciju.
|
Evo jedna pohvala Agramu.
Kvar je bio na LG G4 mobu, slabo sam cuo ljude, a i oni mene. Mobitel primljen na servis, makar mi prodavac nije ispisao garanciju. Zovu me nakon 6 dana mob gotov zamjenjen mikrofon i maticna, sve opet radi kako treba. Kaze mi kolega, trebao si traziti novu garanciju posto su ti mjenjali maticnu (clanak 425 itd.), reko idem ja preko vikenda tamo vec spreman za svadju, ali adje poslat cu prvo mail za svaki slucaj. Kad ono dolazi odgovor isti dan: "naravno nova garancija vam vrijedi od dana vracanja uredjaja sa servisa". :respekt: |
Isprintaj si taj mail i stavi u kutiju od moba da ne bi bilo naknadne amnezije od strane MR-a
|
Poslao xiaomi redmi2 u mr servis jer su crkle kapacitativne tipke. Danas me zove i odbijenica. Mob je navodno bio u dodiru sa vodom iako nije istina ali ajde ne mogu dokazati... cijena popravka 862 kn a mob koštao 500 kn. Kao moraju mijenjati lcd
Ako odustajem plaćam logističke troškove u iznosu 60 kn jer su morali slati mobitel u češku u vanjski servis. Kažem zenskoj da je to njihov problem i da ja to neću podmiriti a ona kaže da mobitel onda ide na ekolosko zbrinjavanje. Mob je od starog i nije nikad pao, nema ogrebotine i uvijek je na stolu jer ga stari nikuda ni ne nosi. Zato namjerno ne dam tih 60 kn ako ne moram Sutra zovem drustvo za zastitu potrošača... Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Bio sam kupio novi 144hz monitor i nešto nije radio DisplayPort i HDMI te sam ga nosio na servis s obzirom da je pod garancijom.
Nakon mjesec dana čekanja, vratili su mi monitor. Na njihovoj web stranici sam pratio stanje popravka, kvar je bio do matične ploče i na kraju su ustvrdili da radi HDMI. Nakon što sam monitor dobio nazad, vidim da jr pokvaren od monitora opcije, opcije koje se uključuju pritiskom fizičke tipke. Umjesto opcija se pojavi tanka crta i to je to. HDMI radi normalno, ali DisplayPort ne radi. Napomenuo sam da je riječ od 144, sa HDMI priključkom mogu samo 60hz. Stvarno ne znam što da kažem, ne znam što da radim? Opet vraćati i čekati popravak? |
HDMI ide do max 120Hz i za to trebaš verziju 1.4b ili 2.0, ali ni to ti nije garantirano. Trrebaš dual-link DVI ili Displayport.
Ako su nešto pokvarili radi toga im vrati natrag. Potraži ako ima kombinacija tipki da monitor vrati na tvorničke postavke pa onda vidi. |
Ima li tko nedavna iskustva s MR servisom, koliko se čeka?
Status naloga: 2 - Popravak u toku |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, ako koga zanima, gotovo u roku 4 radna dana.
https://image.prntscr.com/image/tL_y...xCeONJFJg.jpeg S time da mi ga tek trebaju poslati natrag, tj valjda je sve ispravno :D |
Poslao sam grafičku karticu na reklamaciju, i već je prošlo 2 tjedna od kad je "Primljena". nema nikakvog update-a s nalogom, samo stoji pod "primljeno". Ima li neko ideju koliko uopće traju popravci/zamjene komponenti?
Vidim da nalozi poslije mog (po broju) su odrađeni, ali meni grafička još uvijek nema promjene :) |
Meni su grafičke u prosjeku trajale po mjesec dana, plus-minus. Ne u tom dućanu, općenito po dućanima.
|
Znači još cca 2 tjedna. Nekako sam se nadao da će ipak biti brže, ali ok, pričekati ću. Hvala na informaciji.
|
Moj hdd je od 7. u Linksu a nakon linksovog "testiranja" 14. dolazi na servis. Naravno do sad nema nikakvog odgovora.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja neki dan poslao disk na RMA, vratio se za 3 dana novi. Naravno ne links |
Da li vrijedi garancija uređaja na ispunjen jamstveni list od strane M SAN-a bez izdanog računa iz trgovine. Na jamstvenom listu je ispunjen nadnevak isporuke, dužina jamstva u servisu i pečat od M SAN-a. Riječ je o prijenosnom računalu kojeg je poslodavac kao pravna osoba uzeo svom djelatniku odnosno zaposleniku kao kompenzaciju za obavljeni posao.
|
MR servis- iskustva
Meni su dva puta reklamirali bez računa i jamstvenog lista. Na pultu su skenirali serijski broj i to je bilo to.
Oni navodno imaju u sustavu sve što se prodalo preko njih (bar ono što ima garanciju). |
Onda budem pokušao preko serijskog broja saznati dal je pod garancijom...mogu dobiti tu informaciju od njih ?
|
Ponekad uređaji kupljeni za pravne osobe imaju kraću garanciju od uređaja kupljenih od strane privatnih oosba.
|
Citiraj:
EDIT: provjerio na HP Hrvatska i uređaj je pod jamstvom još 2 godine 6 mjeseci i 16 dana...odlična podrška ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |