![]() |
Penala na sve strane, još kad bi neko zabio konačno.
|
OMG koji fail spanjolaca.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Još je mogao sudit i treći kak je je ovaj golman zakačio onog. A i ovi Španjolci, koji im je bio da utrčavaju u šesnaesterac. Joj, sad vidim kak su uletili i kad je Paragvajac pucao, dobro da mu nisu izbili loptu :D
|
Koji odbijanac :D
|
Sta sve paragvajci mogu fulati..
|
I ipak Santa Kruz nije Santa Kloz, lud je ovaj!
Al se je taj Santa Kruz sposral, taj ne igra niš i još fula to kaj nebi fulala ni Knjazova Bakica. |
Nek su ovi bunker-papci ispali, gadi mi se kad netko tako igra nogomet u 1/4 finalu (u biti uvijek je gadno ali sad pogotovo :D ).
|
Barca connection strikes again :goood:
Xavi -> Iniesta -> Pedro -> Villa :goood: Vidi se cijelo prvenstvo da Spanjolska mora igrati sa Villom kao srednjom spicom, Iniestom kao lijevim krilom - razigravacem, te sa desnim krilom u vidu Silve, Pedra, Navas...jer je sa Torresom i Villom kao krilom totalno impotentna. Bez toga Njemacku nece proci... Sudac: 1. Trebao je ponistiti jace utrcavanje spanjolaca kod penala Paragvaja ako je vec ponistio obrnuto 2. Ako je dosudio dvojben penal morao je iskljuciti Paragvajca jer je Villa bio sam pred golmanom 3. Ako nije ponistio utrcavanje spanjolaca prvi puta onda definitivno nije trebao manje drugi puta 4. Trebao je dosuditi cisti penal na Fabu |
Citiraj:
|
Poredak na kraju:
1. Njemačka 2. Nizozemska 3. Španjolska 4. Urugvaj |
Neka je Španjolska prošla, sad je put otvoren dream finalu Španjolska- Nizozemska, nema repke koje bi više volio vidjeti u finalu, ni nas ni Engleza, a pogotovo ne Švabi :p
Makar je ovaj Del Bosque idiot, naslijedio je ovu genijalnu Španjolsku od puno boljeg Aragonesa, i puno sam više volio gledati Aragonesovu Španjolsku sa Silvom kao viška-krilom i napadačem, i Sena-Alonso osovinom, nego ovim levatima Busquetsom i nedaj-Bože Pedrom. Nisu loši ta dvojica, ali su svjetlosnim godinama daleko od prve postave daleko najbolje i najskuplje reprezentacije svijeta. |
Del Bosque i Maradona - dva idiota koja vode dvije momčadi koje bi trebale biti prvaci s pola gasa., samo da imaju normalnog izbornika i stručni stožer koji bi to vodio, a ne ova dva lakrdijaša....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo i dizel veli kak spada:respekt: |
Al bas je nevjerovatno da takav jedan trener sa 2 kante LP-a ne vidi nakon 5 tekmi sta ne funkcionira...
|
Nemojte protiv Cosica. Po meni najzabavniji komentator na SPu (i ne samo na SPu). istina da katkad krivo kaze, ali dogodi se i drugima (eto i Veli veceras). No entuzijazam kad on nes prica to je nes, pff, ma samo cu rec KRALJ! Pa ovaj komentar Barca-Chelski, pa to je komentiranje, a ne oni strerilni Suseci pokraj kojih je zabavnije slusati Micu Dusanovica kak komentira mec Cakvetadze-Petkovic.
Inace o ovoj tekmi veceras nemam nekih komentara, ocekivani razvoj dogadjanja. Samo bih se slozio s nekim komentarom ovdje, dosta nam je bunkerasa i razgradjivaca igre :) Shvacam da je jedino tako Paragvaj mogao igrati, ali mislim da je svima draze vidjeti polufinale Spa-Ger :) Obje te polufinalne tekme budu zanimljive, a nekako imam osjecaj da cemo ipak gledati spanjolsko finale :) |
Ništa od Larisse:stoopid:
|
Citiraj:
|
Fifemo World Cup
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.net.hr/sport/page/2010/07...06.html?pos=n1 |
VORTUM ORANJE!!! |
opa, opa!!!!!!!!!
1-0 za tulipane :goood: |
GIOOOOOOOOOO!!! :goood:
|
Dobra golčina, ni Suarez mu ne bi pomoga na golu. "Zabiberite" im još kojeg :D
|
Tulipani - Švabe u finalu :)
|
To te ja pitam. Punom u facu.
Inače golčina je mrak. :) |
e 1-1 :no2drug:
|
To te ja pitam:)
|
Krasan gol:goood:
|
Tooo Urugvaj, jebali vas sterilni tulipanjerosi :D
Da Urugvaj pobijedi bio bi pakao u pol Južne Amerike, a u Nizozemskoj bi se možda popila jedna zaprega piva s onim njihovim polumrtvim konjima :D :D |
"Fack" 1:1 -.-
Bar bi tribalo bit zanimljivije sad, nema spavanja tulipančine :) |
E Stekelenburže Stekelenburže, da je Edwin na golu ne bi to prošlo :nono:
|
A di je Munhoz:roller:?
|
Odlicni golovi, nadam se da ce jos bolje biti u nastavku.
PS nemojte biti tako sigurni za Svabe, Paul je za Spanjolce! :D |
Citiraj:
:) |
WESLEY KRALJU!!!!! :D
|
Opet papski gol zabili:Machineg:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:07. |