![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sve u kompletu ti je 9.99€, a ja nemam pribite pare gore na kartici :(
|
Citiraj:
|
aha...oke onda :)
spec: 1.70€ vietnam: 4.42€ |
Citiraj:
|
Ufff, molim Boga da imam na kartici, sad sam na poslu i nema me do sutra u ovo doba, taman negdje kad bude završavala akcija. Idem probat kupit nešto, odlični dealovi danas.
Da sam bar kod kuće mogao bi online bankarstvom prebacit pa devizni pa pokupovat pola toga :) Zna li netko dali mogu rank i status u BF-u, odnosno MP statse prebaciti iz EA verzije u Steam? Jel se oni u EA-u čuvaju u CLoudu ili kao file na kompu? Ili ako kupim na Steamu samo se logiram sa svojim soldierom pa će automatski povući sve? |
a, to je knap 50 kn, tolko ce (valjda) bit na kartici he he...
|
nego, donekle OT:
ima tko Super Meat Boya? kako dobiti prokleti achievment za danas? |
Citiraj:
U izvlačenje idu svi koji imaju minimalno 10 igara u wishlisti, broj kupona je ujedno i broj šansi kod izvlačenja. |
Kupujte Magicku! Pa da zajedno halamo!
Grijeh je ne imati ovako genijalnu igru za takav kikiriki. |
Citiraj:
|
Citiraj:
hammeru jel čemu ta magicka |
Ma uzmi samo igru za 3€, dovoljno za tone zabave :)
Ja uzeo AvP, BF Pack i par DLCova za Magicku, neznam koliko sam imao para na kartici ali za to je bilo dovoljno. Niišta više od današnje akcije ne planiram kupiti, za danas dosta :) |
Taman da nisam kupio bad company 2 odvojeno, mogao sam i magicku uzet, moram ove na steam supportu probat izganjat za razliku, kad sam ja kupovao uopće mi paket nije bio prikazan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene je oduševila |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Svu oni njima tu razliku naplate pa makar i preko zdravstvenog, i ostalih milijardu poreza
|
Citiraj:
Ja mislio kupit Vietnam ali nemogu pošto nemam niti BC2 na accu, pokušat ću kontaktirat support |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači kad BF pokrenem preko Steama i ulogiram se sa svojim soldierom, ostat će mi svi statsi i rank? |
Citiraj:
jedina alternativa mi je negdje drugdje kupovat, ali je steam trenutno najjeftiniji :S |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hebemu..imam finance ali imam i sve ove na popustima.. kupio sa cdkeyonline ilil non steam...pa nek mi spuste recimo preorder novog COJ ...
|
Citiraj:
Mislim da je to - to. |
Citiraj:
vidio sam već, al sam se nadao da ipak nije to u pitanju. kvragu, baš su ga zakuhali - no s druge strane, u skladu je s težinom same igre :) |
Citiraj:
|
Ima netko 5€ na kartici da mi uzme gifta AVP, sutra vracam novce putem uplatnice?
Jos je 2h na popustu, a osoba koji mi inacee kupuje ga nema online :( edit: hvala pandi na giftu :) |
ja si zemil Magick-u taman sam imao nekih 30-35kn (igra je ispala 25-26kn) igro demo svidila mi se reko akd bude popust kupujem...tako da sam je upiknil sada...jel imaju kakvi "machevi" 3vs 3 recimo kao LOL ili tako nesto pa da nabacimo neki gejm :)
steam ID: borism25 |
Assassin's Creed franchise -50%
Dragon Age franchise -40% Two Worlds II -66% Men of War: Assault Squad -75% Arma II Franchise -50% Kane & Lynch franchise -75% Call of Duty: Modern Warfare 2 series -50% Transformers: War for Cybertron -75% Sniper: Ghost Warrior -75% Tropico 3 Gold -75% Defense Grid -75% Torchlight -80% |
e ovo
Kane & Lynch franchise -75% i Torchlight za siću |
samo da nebude portal2 za 10€, picka im materina...bankrotiral bum radi tih popusta :))
|
Dali ovaj Dragon Age Origins UE sadržava Expansion i sve DLCove?
EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
nhf |
Jedine igre koje nisam kupio sa akcije su bili COD-ovi, sve ostalo po raznim akcijama za par €, i ove neke "skuplje igre tipa Homefront i Brink koje su išle po 50€ ja sam dao 20 $ tak da ono, ništ posebno nisam protrošio, ni približno koliko igre vrijede, 5€ za dva STALKERa, 3€ za tri Commandosa, 5€ za 3 Tom CLancya, 5€ za dva Crysisa. par € za dva L4D-a, besplatni TF2 , Dark Messiah i Alien Swarm.
Rado ću dati mjesečno par € za dvije igre pa makar ih i ne pokrenuo, pogotovo ako su to recimo epske igre tipa COmmandos još ovako kad su ogromni popusti... a joj :) Volim imati kolekcije. Isto ja tebe mogu pitati ako pušiš, koliko si love spiskao u cigare. :) Ja fala Bogu ne pušim pa si mogu štošta priuštiti :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:55. |