![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam puno vrsta pive probao, ali dva najbolja koja su mi ostala u sjecanju su velebitsko tamno i guiness pivo :) Partwish koja je tebi najdrza piva? Mogao bi i ja poceti degustirati pive :D |
A Osječki crni radler? :P
|
Citiraj:
|
Tamno je bilo odlično, onda se odjednom pokvarilo skroz.
Sad štancaju Hajdučko :D |
U kojoj veleprodajnoj trgovini ima veci izbor piva? Npr. Plodine koliko sam vidio i nemaju bas neki izbor kvalitetnih piva.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad dođem negdje autom, onda pijem radler. Jedan razlog već piše, a drugi je jer je 0.5l. Sokova nema u 0.5 ambalaži pa se izbor sam nalaže. Ne pijem radler splačine tipa Karlovačko i Ožujsko. Uniona nema skoro nigdje, a Osječki crni se još i nađe. Uvjerljivo najbolji radler. |
Citiraj:
|
Od ovog što se da kod nas nabaviti, ne gledam više ništa osim Budweisera, tamnog i svijetlog, a otkad mi je Bošnjak dostupan za normalne novce u kvartu, samo sam na tome.
Kad mi dosadi, malo preći na Jelen, pa pročistiti sustav sa Zmajskim i onda opet dalje na Bud/Bošnjak :) |
Kozel tamni danas dođem u Interspar da uzmem par komada, kad ono ostala samo 3. Jučer bio i polica je napunjena bila do vrha, 100 limenki od oka ovako je bilo. Tek su je dobili.
Odlična piva. |
Tamni je odličan, svijetli iz limenke mi je katastrofa
|
arbitraza sa slovencima uspjesno zavrsena, dofurali mi pola piranskog zaljeva doma :D
http://www.pohrani.com/t/3w/70/3YTAqzsb/1/unnamed.jpg |
Gdje ovo nabaviti :lol2:
|
fake nažalost :(
|
Pa to sam i mislio, nisu baš uravnoteženi s obzirom da razlicite kolicine popiju i da uvijek zajedno prestanu škripati i da cudno prestaju škripati, ali potajno sam se nadao :/
|
Citiraj:
|
Ima u Lidlu Budweissera po 6 ćuna za konzervu od pol litre.
|
Za ljubitelje Osječkog 1664 Lagera, iz vukovarsko-srijemske županije, u Veleprometu 2l 12,99 :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da novo, meni je baš leglo,za crno nisam niti znao da ima, nema mi onog nazovimo "smrada" u ustima, puno mi je pitkije, slađe a jače.Navodno ga i ne prave u Osječkoj pivovari(tako kažu iako ja čisto sumnjam u to) i ne boli glava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni mene se nije dojmio crni Bud.
|
Citiraj:
Kad uzmeš u obzir da je svaka od HR kuruznih piva u limenci osjetno skuplja a za razliku od toga još i ne valja.:D |
Citiraj:
|
Čim malo zahladi prelazim na rezanu žuju. Puno alkohola za OK pare.
Ovo ne prevruće vrijeme paše mi zlatni, a extremno vruće pan vulgaris ili pivo oko 4,8%. Sad sam na gajbi bavarije. |
Hvala za misljenja o Budu mozda uzmem par komada.
Bavaria me se nije dojmila uzeo sam sixpack sa malom torbicom kao hladnjakom u Intersparu za nekih 40kn. Osjeti se bas okus alkohola a ne pive nesto slicno Žuji. |
Probao onaj Benediktiner 5l bačva iz kauflanda, meni je to preslatko a skupo ko sam vrag - jebo me pas. Od jeftinih iz kauflanda mi je dosta dobar stephans brau (5 i po kuna). A danas po novu gajbu Marinskog :)
|
2 kartona Buda sjela i kod mene. Ako netko traži po Zagrebu, Lidl između Oranica i Ilice ih provjereno ima još brdo.
Stephens Brau sam probao nedavno, pšenični, i ugodno se iznenadio. Mogu preporučiti i Veltins. Nešto se teže nađe, ali ga ima. Davno sam to u Njemačkoj pio i izbacilo mi smiješak na lice kad sam vidio. |
Tko bi zaboravio na Veltins :)
|
Citiraj:
Samo smo po tome Kozelu i tukli kad sam sa curom bio u Pragu nedavno. Onaj Staropramen ie ista bljuvotina kao i kod nas, a ni Urquell me se nije dojmio iako nije loš. Najbolje ipak u Praškim pivnicama koje toče svoj vlastiti proizvod :D Pojavljuje se Kozel polako i u birtijama ovdje u Osijeku, ali je svuda 2 cenera mamicu im... Barem ga ne puni Zagreb ili Carlsberg pa ta 2 cenera još nekako i pregrmim kad se zaželim pravog piva :D |
Citiraj:
Nažalost, nakon skromnog pokušaja početkom devedesetih nisam ga više nikad vidio na našim policama. Usput, jučer sam se počastio malom bočicom dobivenom na poklon : http://flyingdogbrewery.com/?beers=raging-bitch Cijedih do zadnje kapi i nema više. Izvanredna ! |
Flying Dog ima super pive, ali ni slovenci nisu loši. Njihov Bevog je fenomenalan.
Prije 2 tjedna sam u Ljubljani stao na hamburger i imali su točeni Bevog Tak. Ono, kapa do poda, iako još nitko Zmajskom ne može prismrditi :) |
Jevera ima u Areni u restoranu tak da bi ga se trebalo moć nabavit i za doma :D
|
Citiraj:
Meni je recimo Krušovice bila super piva prva dva puta kad sam bio u Pragu (prije 7 i 9 godina), a zadnji put prije 2 godine mi nije bila baš nekaj. Al zato mi je bio Bernard :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |