![]() |
evo linka o brzinama:
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1299 damn nadao sam se da to nije istina buduci da sam na metronetu.Ali dobro nema veze jos uvijek imam brzi upload :) |
Imat čemo mjesec dana free,a onda ako se pretpaltiš na 12 mjesec,još doniješ jedan besplatan i plačaš 40kn,na 6mj 45kn a jedokratno mjesec 50kn!
|
ok programi za max tv ali mi ne treba jer to imam na satelitu manje više.
|
a vidjet cu mamicu im jos 40kn to nije malo vidjet cemo 1mj ako se isplati onda okey ako ne nista ovak i onak sa 8 mogu sve skinut sto mi treba :)
|
Citiraj:
|
|
Meni je još na 1 mbit, u čemu je problem?
|
I meni i svima koje poznam :
Meni obično prebace 2-4 dana nakon što službeno počmu prebacivat. Samo ovaj put možda potraje i više :kafa: |
Citiraj:
29.9. - 1.11 |
Pa neče to bit sad odjednom.
Mislim da počinju od 1. dizat brzine,koliko se sječam trebalo je kod prošlih ubrzanaj par dana (nekima i kojih par tjedana) da im dignu brzine. Tako da se treba strpit samo i bit če.:chears: EDIT:Evo preduhitriše me. |
atha, ajd sad otvori topic da će se ukinuti paketi i da će ostati samo flat :D http://www.forum.hr/images/smilies/moli.gif
|
hehehe da bar...nitko sretniji od mene :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni su u Kostreni digli brzinu jos prekjucer... me happy! :)
btw. curi u centru jos nisu... |
trazil bi da tehnicari dojdu provjeri stanje linije prije nek zatrazim vecu brzinu pa me zanima koliko im treba da dodju? mislim,dali dojdu za dan,dva ili kad im se digne?
|
Prije bi reko kad im se spusti :)
|
Citiraj:
|
to ja planiram napraviti..staviti 16mibta i probati 2 dana da vidim kako to radi...
|
Kako da preko neta (korisnicke) promijenim brzinu? Paket mogu ali brzinu ne.
|
Citiraj:
|
Da,nazovi službu za korisnike na 0800 9000,pritisni 2
i reci operateru da želiš povećati brzinu,i to je to. |
super vijest
|
Nitko u hrv nemože propustit više od 12mb!!!
|
Pa ja ću biti zadovoljan i sa 8 mbps ako sve bude ok.
|
Citiraj:
Meni parica podržava 22mbit download, 1mbit upload (300m od centrale) :goood: |
Gle može ona podržavat i 100mb ali što vrijedi kad nemože propustit,znam iz pouzdanih izvora,tih njihovih 16mn je prodavanje magle!ajde malo promisli kad bi nas puno imali 16mb pa to mi bilo zagušeno u pm!
|
pa govorimo o propusnosti, a dox kaže da njemu parica dovoljno kvalitetna da propusti 22/1. jest da je on jedan od stvarno malo ljudi, ali ja nigdje nisam na materijalima od t-coma vidio da garantiraju 16mbit nego "DO 16mbit"....
ja sam već rekao da doma mogu dobit max 9.5... dakle, da uzmem "do 16mbit" ja bi imao oko 9.5 ;) |
Evo vidim da su i cijene brzina pale:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/c...adsl.asp#thumb do 2048 kbit/s download i 256 kbit/s upload - 79,00 do 8192 kbit/s download i 512 kbit/s upload - 179,00 do 16384 kbit/s download i 768 kbit/s upload - 329,00 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |