![]() |
evo i sad navecer je normalno. samo nek ostane tako.
|
kaj mislite na ovo?
http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarst...-internet.html ne bi se zalil da i voljatel reagira s cjenama ak bu tak... |
Kako bi to bilo lijepo. Al vidjet ćemo. Makar, sad bi voljatel morao dodatno spustiti cijene. Jer ako su se prije pravdali da im se nisu spustile nabavne cijene, moš mislit, sad bi zbilja trebalo napraviti neki popust, a da nije 5kn.
Makar, to je vijest od 30.4.2008, a nitko još nezna niš. Al dobro, vidjet ćemo. |
Upravo su na dnevniku objavili da je agencija za telekomunikacije donjela ovu odluku iz linka gore. No ht se zali na odluku.
|
Citiraj:
a ht nek se zali :smoke: |
ja sam im napisao ticket, zivcira me to povisenje pinga na 80-90 prije 23h... nakon 23h je dobro, ali onda je vec prekasno
ako nista ne rijese ja sam back on t-com sljedeci mjesec |
presao na t-com, ping milina...nema vise zivciranja :D
|
Citiraj:
|
Vidjet cemo do kraja mjeseca, sad sam zapeo s njima. Al ovo je definitivno pusiona.
Ak mogu naplatit uslugu duzni su je isporucit. Nije moj problem sto se natezu s tcomom |
ma daj, ja sam danas popizdio... ping konstantno 80-90, metci u cod2 se ne ljepe da ga jebes... skoro sam tipkovnicu potrgao
imam osjecaj da im placam KIKI-RIKI, a ne internet vezu :smoke::hitthewal: |
Citiraj:
Usput budi receno nebi vise bio na voljatelju nikad... |
[max govori Fleksu da je gaylord] sa aTeIjom bi imao 120-150 ping :D [/max govori Fleksu da je gaylord]
|
Citiraj:
|
Ja čekam do kraja ovog mjeseca...ako ne..ajde bok s voljatelom..fakat nema više smisla..
|
Fleks i maX... dosta OT.
|
i nis od snizenja cijena...tje
|
Voljatel gamad! Bio sam na paketu 10GB/70kn, a za travanj su mi naplatili 60kn, sto znaci da su bez pitanja prebacili na 25 giga paket jer tako ce vise oni zaraditi nego cu ja skinuti tolike gigabajte. Srecom, vec sam ovaj mjesec promijenio operatera zbog katastrofalno lose veze u zadnje vrijeme. Platit cu taj racun i neka ih voda nosi, nadam se da ce propasti i vise necu cuti za njih.
|
:( Meni je danas internet katastrofa. Brzina se spustila ispod 25kb/s. :hitthewal:
|
mogu reci da otkad sam im poslao onaj ticket ping mi se poboljsao... sad je cak oko 60 :D
|
Ovo je jos veci uzas. Sada pada na 0kb/s
Prema voljinoj sluzbi problem ce biti rijesen unutar 30 dana. :( |
Meni je u to vrijeme radilo normalno. Bas sam isprobavao. wtf?
|
i kod mene sve oke kaj se brzine tice
|
zvala sam t-com da vidim sto oni kazu i potvrdili su da korisnicu koji se spajaju preko njih u sj hr imaju poteskoca i da rade na problemu...
|
|
Vidim da imamo slična mjerenja. Znači nisam jednini i nije ograničeno na Zagorje. Međutim, neštos e ipak radi. Baš sam maloprije ostao prvo bez linije, nakon toga samo tu tu tu tu tu, a sad već sve normalno radi. Izgleda da neš ipak rade.
|
T-com se prebacio na novi sustav ilištojaznam pa je bilo potrebno na mom dlinku g684t prebaciti pod:
Home- Wan-PPPoE/PPPoA- MTU iz 1492 u 1442 MRU iz 1492 u 1442 Od tog trenutka sve prošljakalo! Napominjem da je ovo za dlink. Za zyxela nemam pojma di je. Trebalo bi nazvati SK i pitati. |
Citiraj:
Imao sam katastrofalne probleme, upload mi je bio blokiran a i download je pucal, sad sve radi ko raketa... |
Ajde baš mi je drago da sam nekome pomogao. Već sam bio lud pa zvao svaki dan SK i prislilio ih da malo mozgaju. Pa di bi se ja toga sjetio, bolje rečeno znao. A mislim da je to stvar T-coma koji je morao, al morao obavjestiti voljatel, pa i same korisnike o tom problemu!
|
Odlucio sam prebacit na 2mbita dok mi optima ne pokuca na vrata. :)
Ima tko da jos koristi voljinih 2mbit-a? Da li su brzine ok ili ipak da dam 9kn vise kod t-comaa? |
Ja sam odlucio napustit volju, prije su imali super stvar sa onim smart flat paketom dok je tcom flat bio 280kn, sad mi se ne da uzimat od preprodavača već idem na 2 mbit kod ružičastih djibera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:11. |