![]() |
ma nisu postovi bitni, npr ja imam 5k postova i nis pametno od toga, mozda nest sitno
|
Konacno priznajes :D
|
Kad teške droge konzumira :) .
Il' to on niz stepenice pada, pa ima hematome na mozgu. |
Teofilu od sad ne treba vise pisati ispod nicka SERATOR nego THE ULTIMATE ***ACH. :lol2::roller:
|
Citiraj:
|
ja nepijem, ja uživam u alkoholu :D
eto sad sam malo coda bacio, vidim da mi nejde kad se nazujam, pa idem van nadoknadit |
Kak bi moj stric reko: ''alkohol je moj neprijatelj i moja je dužnost da ga uništim''
pod uništavanje naravno smatra ono organskim putem dakle konzumiranjem :D |
Lol sad sam pročitao, eh da ima prozorčić koliko je promila imao... :D
|
to vam je ono jelde, trialo bi pocet řeklamnu kampanju "ako pijes ili pusis drogu ne postaj na PCE-u" il tako nes sta ja znan....al djabe bi bilo, pogotovo za mene, vidite i sami, ovo je katastrofa, ajd odo van ja lec........
|
|
Najbolja je fora u tome što je isti topic na nekoliko podforuma otvorio...
:banana: |
Je koji krepil...
|
Citiraj:
|
ma nista posebno,seljacina je samo reklamirao svoj forum i rekao ako budete aktivni postat cete moderatori :lol:
|
De buraz, a da pogledaš post ispod ovoga na svaštari :)
Uglavnom, niš pametnog - hitil ne na više podforuma reklamu za neki svoj site. EDIT: Obrisan i taj na svaštari :) |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74798
Uglavnom bilo je oko 7 istih topica, po cijelom forumu, ovaj je jedini ostao...kao uspomena :D |
A forum mu je strašan, ima 1k postova od tog pola samo na chat u jednom podforumu, ovo ostalo prazno...
No kako vidim već ima nekog sa PCE :) |
Pošto Jelc ne ostavlja ništa za sobom ...
:fiju: hmmm :fiju: |
Daj samo vidi što piše po naslovnoj stranici:
''Dobrodošli na ILEGALNA KOPIJA vBulletin FOruma'' :lol2: |
Nije više...
Sad je Citiraj:
|
došo vidit, regal se i brijem da me nebi bilo više tak brzo :D
malo sam prošvrljo po podforumima i fakat nema niš pametnog, samo spam, deranje i sl. lik pita za savjet ovi nakaleme 3 strane spama a lik još uvijek nije dobio odgovor :lol2: BTW naravno svi se hvale kak je sve ilegalno |
A gle, sigurno nije netko stariji od 15 godina tamo. Najveća ironija je što se dere na jednog jer reklamira svoj forum ili site, a dopušta ovom 2Paku i potiče ga da na PCE-u napravi reklamu.
Al ovo sa gerila-marketingom me pošteno nasmijalo :D |
ma budale
sve spameri jedan do drugog, lik veli nisam ja spamer a ima oko 400 postova a od toga 390 je pisao velikim slovima i nema veze sa zdravim mozgom plus kaj ne znaju da su aktivan user i spamer različiti pojmovi :D pal sam sa stolca: Ova piratska kopija vBulletin foruma je onemogućena zbog gerila-marketinga vlasnika foruma na tuđim site-ovima gdje je to jasno zabranjeno. Ukoliko vlasnik želi vratiti svoj forum, slobodno nam se javi na **** EDIT: http://img262.imageshack.us/my.php?i...ntitledmm9.jpg :lol2: |
Citiraj:
I bas ste ne ozbiljni:D ************************** |
Citiraj:
|
A na sta su sve tek vrli Pozezani spremni :D:D:D
http://fodi.frubar.net/files/265962F...1221EBDCE8.jpg |
loooooool
issss |
Citiraj:
|
Ajooooj za crknut :lol2:
|