![]() |
Hoćete da i dalje pišem kad trejdam? Da vas ne zamaram ako nekome smeta
|
Citiraj:
Ne želim izaći iz Nea. Ovo zvuči grozno :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: tradeat prek moba je grozno. Scrollat po bidu i asku i trazit wallove... koma |
I dalje NEO, prodajem na .4399.
Na .440 jedan wall na .450 drugi... Tesko da ce preko toga danas, ali nikad neznas. |
Citiraj:
|
I ja sinoć spuvao, prodao na .4399. Očekivao da neće preko 0.450, pa stavio da kupujem ako ode preko da ne izgubim neku raketu preko noći i prošlo, pa onda palo...
Nemreš svaku pogodit. |
Citiraj:
Malo mi je cudno da pay ovako dugo raste... |
Omg kupljen sada po 0.000957, sell order postavljen na 0.0010600
|
Misli li tko da će Pay dolje ikako?
|
Mislim da nece, gledam im twitter, dosta su aktivni, izbacuju sad uskoro neki closed beta wallet koliko sam shvatio, tako da vjerujem da ce samo ici gore.
A prodao sve na 0.00044150 :facepalm: |
Ja na 0.00036 jer sam htio pošto-poto ući u ANS i eto.
Mislim se kupiti sada PAY :o |
Citiraj:
Citiraj:
|
pitanje: na kojem exchange trejdate sa neo i pay :)
|
Citiraj:
https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-ANS |
Citiraj:
Edit: pretekao me kolega. Izlazim iz ETH i ulazim u PAY. Prelijevam iz šupljeg u prazno ;). Zna tko dali se ta njihova kartica može koristiti za shoping preko ebaya ili amazona... Vidim da je izdaje VISA/Maestro |
tnx obojci :)
sad dok imam vremena mislio sam se malo baciti u trejdanje. ima li tko savjet koje su trenutno najisplativije valute za trejding? imam nesto ulozeno u btc ali on je vise longterm, htio bih probati zaradivati day to day :) |
Ako se cudite zasto sad pay pada, da, kupio sam ga :hitthewal:
|
Takodjer :roller:
|
Citiraj:
Tvoje pare - tvoja odluka. Čitaj o ćemu mi tu trabunjamo, googlaj i odluči sam. Sretno!:goood: |
Ja kupio još NEO-a i PAY-a jučer, ići će to još gore, možda ne short, ali long sigurno.
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Također... |
Valutu kupujte kada PADA.
Pogledajte high od tog dana i low, kupujte kad je bliže low nego high. Zacrtajte si da nikad, al baš nikad ne kupujete dok je u porastu. Ja sam mjesec dana trejdao sa smiješno malim iznosima i pisao si svaku transakciju, analizirao. Na stotine transakcija sam obavio i na kraju sam si analizirao svaku taktiku. Kupovajući valute tokom rasta, u 95% slučajeva se dogodio pad valute, pa čekanje neko vrijeme da se dogodi rast. Kada sam počeo kupovati valute tokom pada, preko 70% se dogodio instant rast s kojim sam mogao zaraditi par postotaka odmah, isti tren, razmak od nekoliko minuta. Evo danas se dogodilo da je valuta (u padu) sa 0,000957 pala i na 0.00930 ili tak nekaj (sa starim radim fasadu na vikendici pa ne mogu baš pratit) ali se nakon toga podigla na 0.00102 (prodao bi ju tad za zaradu od 5% ali sam bio na krovu vikendice pa jbg.... a sell order je bio na 0,00105) Budite strpljivi Ne zaletavajte se, kad cijelo selo kupi valutu, naglo će porast i isto tako past. Kupujte kada PADA, procijenite po stanjima od prije do koliko bi moglo pasti. |
|
Citiraj:
Pa ja kupim kada padne, ali onda padne još više. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe znam da je sve na meni. Nego koliko se isplati ovo trejdanje pay i ans naspram eth, btc i vecih valuta
|
ANS/NEO na 17$, dokle će potegnut pitanje je sada... Pretpostavljam da nikakve nove vijesti nema, sve su ovo čiste špekulativne promijene...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:02. |