![]() |
Citiraj:
:hitthewal: |
potrebana mu je IP adresa kompa/riga da bi promijenio payment
pokušaj više puta dnevno, poklopit će se, tako je i meni bilo https://whatismyipaddress.com/ |
Citiraj:
i to sa samo 1x 1060 6g, i ne prevelikim OCom na windowsu, št aće bit kad dođe 5 grafika još na riserima... ne znam šta je a ne radi mi ni onaj watchdog od orbitala malo je još bugovit :( |
Citiraj:
Tako mi je jedan clan objasnio i od prve se poklopilo i sve okej do danas kad gledam zasto nece a isti postupak ko i prije. Pokusat cu kad dodem doma:chears: |
Citiraj:
Ja sam skopiro tvoj OC settings ali ostavio Core clock na 50 a ne na 175 kao ti i sljaka na 23.5 mh/s |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
probat ću sad onda s manjim coreom možda pomogne, al mislim da ću morat na linux se prebacit da vidim jel do njega taj pad hashratea? daj vidi kolki ti je prosječni hashrate, prebaci se na nanopool pa vidi prosjek za zadnjih 6h da mogu usporedit :D Citiraj:
|
Pitanje malo banalne naravi, ali pomognite.
Prvih 2-3 riga koja smo slagali nismo znali za onu opciju u biosu power on, restart. Uredno smo instalirali windowse, i sada kada upalim pc, monitor mi uopće ne počne radi prije nego se windowsi loadaju, i ja nemam pristup BIOS.Stiskam tipku del, ali monitor samo piše no signal. Kako doći do BIOSA :fala: |
Trebam pomoc oko maticna z170-gaming k3, ili je to opceniti problem, 2 kartice koje su direkt na ploci rade, a 3 koje su spojene preko extendera se vide u win10 device manageru, ali nece raditi, kao windows reported problem, neke ideje? mislim daj e bios od maticne zadnja verzija
|
zapravo maticna uopce ne prepoznaje kartice u pci 1x slotovima, jedino kad stavim 1 on board ili 2 onda se u windowsima pojave ostale sa zutim usklicnikom, ali kad su samo u x1 slotovima kartice onda nista
|
Probaj googleati, google is your friend.
|
jesam, nista mi nije pomoglo :/
|
Citiraj:
ustekaj monitor u graficku koja je ubodena u 1. 16X slot i nadaj se najboljem @ juzernejm25 imao sam nesto slicno, bjesomucno reinstaliranje drivera za je$%#u graficku je napokon dovelo do funkcionalnog stroja. Nije bas nesto pretjerano konkretno ali nemas puno za izgubit. Meni je trebalo 3 ili 4 puta :/ |
Disable sve sata / m2 / usb portove koje ne koristis i audio. Enable 4G decoding, prebaci sve PCIE / DMI / PEG brzine na Gen 1. Disable integriranu grafu. Ubodes jednu graficku i instaliras drivere i onda dodajes jednu po jednu grafu. Mozes i sve ubost odjedanput. Ako su AMD grafe, apply 6xgpu patch.
|
1060 kartice x 5, nisu OC napajanje hyper M 700 w, setup koji smo koristili istog u prethodnih 6 rigova i nije bilo problem ma
Stalno vrti 0.0000 MHS. Ima itko kakvu ideju. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d1f2b850c8.jpg Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
NE DIRAJJJ DOK RADI :/
uglavnom restartao sam komp i sad vise grafa ne daje 29, nego 20...nevermind upravo sam se sjetio da sam ustekao i drugi monitor, sad cu ga istekat...evo 29 opet... |
Frend ima problem s jednim rigom.
Na njemu je za sad jedna kartica, gpu usage nije konstantno na 100% nego varira od 100 do 5% što rezultira padom hashrate-a Dakle od 28 do recimo 3.... nemam pojma više kaj bi probao, reinstalirali sve već par puta.... ima netko ideju možda? |
Citiraj:
|
Da.
|
Citiraj:
Ovako na prvu, ili je problem u matičnoj ili u grafičkoj. |
Na drugoj maticnoj sve sljaka....vise ne znam kaj da isprobam
|
Citiraj:
|
Dal su vama zice sata->molex od risera vruce? Imam filing da su moje preko 60-70c
|
Citiraj:
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
Ne postoji li neki termo buzir? pa da omotam sigurnosti radi... |
Mislim da bi s termo buzirom jos zagrijanije bilo, ovak se na zraku kolko tolko hlade.
Nemres puno pomoc al ak rade rade nek se i griju :D Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Dobro su izdrzale, frendu kineski molex izgorio nakon 2 min :D
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |