PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2016/2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=279896)

emilblomsky 08.11.2016. 17:51

Gle sad!
Rekao sam da nam treba kvalitetni prednji vezni,zadnjih imamo dosta.Casemiro,Modrić Kroos,Kova.Ajd sad pogodi da se budu dvojica ozljedila?
Mirko što je nejasno da budu njih dvojica na zadnjem veznom.A tko bude?
Kante bi nam dobro došao jer je radnik ,a opet je malo bolji s loptom od Casemira.Zato se i uklopi dobro gdje god igra.

Lihto 08.11.2016. 18:24

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2986979)
Zadnjeg veznog pravog imaju Kazu, Modric je isto odlican defanzivno, a Kroos je u redu. Osim njih imaju jos 3-4 vezna igraca, kakve zamjene njima trebaju, gdje bi ti njih na klupu stavio? Teško je igraca uvjerit da na klupi sjedi, a zamisli kupit ga pa da na tribini sjedi.

činjenica je da imaju previše napadačkih orijentiranih a premalo defenzivnih, kante može i na više mjesta igrati osim na DM
emil@
jedini od njih DM je casemiro, kroos može odigrati, modrić li la a kova nikako..

dh41400 08.11.2016. 19:34

Citiraj:

Autor Lihto (Post 2986955)
eto šta sam rekao a ti si rekao ma netreba zadnji vezni, a vidi onog kantea što hvališ chelsea sad xD točno su njega trebali uzeti! pa makar platili 50m

O ovoj temi bi mogao jednu manju knjigu napisati :D ali probati ću u kratkim crticama opisati situaciju:

• Navodno je ljetos bilo Realovih ponuda za Kantea, ali ih je odbio jer bi se morao grabati za minute sa Casemirom
  • Real ima dvojicu jako dobrih igrača koji komotno mogu igrati na poziciji čistog defanzivnog veznog, ALI ... su obojica na posudbi :D Jedan je u Malagi, te igra komotno na pozicijama stopera i def. veznog (Diego Llorente), dok je drugi na posudbi u Alavesu (Marcos Llorente) te igra kao čisti def. vezni, ali ga ne mogu vratiti sa posudbe jer su sklopili ugovor do ljeta 2017. Ovaj drugi je ujedno i nećak jednog od glavešina i bivših legendi Reala, te mu je praktički zagarantirano mjesto u momčadi po povratku sa posudbe, te zbog toga u klubu ne žele kupovati dodatnog veznjaka, jer bi ga se morali rješavati kada se ovaj "rođo" vrati :D

Naravno veliki vođe u klubu su računali da se neće Casemiro i Kroos istovremeno ozljediti, te da će barem jedan od njih biti dostupan, ali su zaboravili da klub ima 60+ utakmica ove sezone, te da jedan igrač u slučaju ozljede drugog ne može igrati svaka tri dana kroz duži period, kao što je Kroos igrao i naposlijetku se ozljedio.

Vidjet ćemo koliko će trebati Casemiru da se vrati ... nešto spominju da bi mogao biti spreman krajem mjeseca, a do tada bi Modrinjo i Kovačić trebali nekako krpati tu poziciju.

Kada smo kod Kovačića vidim da je i on došepao do kampa repke, tako da ne znam koliko će igrati u ovoj rep. stanci.

Mirkopoter 08.11.2016. 20:35

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2986981)
Gle sad!
Rekao sam da nam treba kvalitetni prednji vezni,zadnjih imamo dosta.Casemiro,Modrić Kroos,Kova.Ajd sad pogodi da se budu dvojica ozljedila?
Mirko što je nejasno da budu njih dvojica na zadnjem veznom.A tko bude?
Kante bi nam dobro došao jer je radnik ,a opet je malo bolji s loptom od Casemira.Zato se i uklopi dobro gdje god igra.

Igramo 4-3-3, a ti stalno neke postave spominjes sa formacijom 4-2-3-1 gdje Ronalda, Bale-a, Vasquza i Moratu stavljas naprijed. To je preofenzivna i propala Mourinhova formacija koju Zidane sigurno nece igrati. Zadnji vezni su nam - Kazo. Modric i Kroos su obicni vezni igraci, mogu i iza i naprijed odigrati. Kova nije ni Z od zadnjeg veznog, on je ofenzivni vezni od kojih imamo jos Jamesa i Isco-a, kakvog prednjeg veznog mi trebamo, pa ne igramo sa 15 igraca.

MeanBoss 08.11.2016. 20:39

Malo real ima titula i bodova.. Koliko ima stručnjaka....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

emilblomsky 08.11.2016. 21:13

Dobro.Da sad ne raspravljamo u nedogled.Bitno nam je svima da Real dobije Atletico i Barcu,ne?
Kako,manje bitno!Može i na sreću!

Lihto 08.11.2016. 21:13

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2987031)
O ovoj temi bi mogao jednu manju knjigu napisati :D ali probati ću u kratkim crticama opisati situaciju:

• Navodno je ljetos bilo Realovih ponuda za Kantea, ali ih je odbio jer bi se morao grabati za minute sa Casemirom
  • Real ima dvojicu jako dobrih igrača koji komotno mogu igrati na poziciji čistog defanzivnog veznog, ALI ... su obojica na posudbi :D Jedan je u Malagi, te igra komotno na pozicijama stopera i def. veznog (Diego Llorente), dok je drugi na posudbi u Alavesu (Marcos Llorente) te igra kao čisti def. vezni, ali ga ne mogu vratiti sa posudbe jer su sklopili ugovor do ljeta 2017. Ovaj drugi je ujedno i nećak jednog od glavešina i bivših legendi Reala, te mu je praktički zagarantirano mjesto u momčadi po povratku sa posudbe, te zbog toga u klubu ne žele kupovati dodatnog veznjaka, jer bi ga se morali rješavati kada se ovaj "rođo" vrati :D

Naravno veliki vođe u klubu su računali da se neće Casemiro i Kroos istovremeno ozljediti, te da će barem jedan od njih biti dostupan, ali su zaboravili da klub ima 60+ utakmica ove sezone, te da jedan igrač u slučaju ozljede drugog ne može igrati svaka tri dana kroz duži period, kao što je Kroos igrao i naposlijetku se ozljedio.

Vidjet ćemo koliko će trebati Casemiru da se vrati ... nešto spominju da bi mogao biti spreman krajem mjeseca, a do tada bi Modrinjo i Kovačić trebali nekako krpati tu poziciju.

Kada smo kod Kovačića vidim da je i on došepao do kampa repke, tako da ne znam koliko će igrati u ovoj rep. stanci.

To sam ja rekao još u 7mj. neda mi se tražit svoj post XD a znao sam da imaju igrače na posudbi ali opet ovaj kante je ajme spram njih.. Vidjet ćemo, neću ništa više prognozirati XD a emil bolje da se drži toga da pljuje po Realu jer ako bi gledali njegove taktike i igrače kak je on prognozirao sezonu dobili bi ovo što sad imamo XD u biti imam jednu ideju a to je da Nacho (ili Pepe) uskoči u DM poziciju, nekako imam dojam da bi on to mogao odradit, čak i Coentrao to može igrati ali nije već nekih 5god a i forma mu je khm :fiju:

mamutarka 09.11.2016. 00:08

ovo http://termite.apcdn.com/medium/m_151642.webm

a ne ove pickice plackice :D

Mirkopoter 09.11.2016. 02:07

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2987073)
Dobro.Da sad ne raspravljamo u nedogled.Bitno nam je svima da Real dobije Atletico i Barcu,ne?
Kako,manje bitno!Može i na sreću!

Ma kako god da bude neka bude regularno, samo da se o sucima ne priča :)

burmuz 09.11.2016. 07:36

Pepe može komotno na zadnjeg veznog. Igrao je to nebrojeni broj puta. Samo mora paziti na intezitet faulova jer se često zaigra :D

mamutarka 11.11.2016. 01:41

nebumo gledali argentinu na svjetskom izgleda

di maria i higuain igraju ko da 12 godina imaju

adaksinjo 15.11.2016. 14:33

ako Barca kupi Srnu, ja kupujem zamorca. ponude u inbox

http://www.sport-english.com/en/news...-vidal-5629210

buljo 15.11.2016. 14:56

Ak barca kupi srnu mi hoćemo sliku tvog zamorca :D

freddie 15.11.2016. 15:12

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2989283)
ako Barca kupi Srnu, ja kupujem zamorca. ponude u inbox

http://www.sport-english.com/en/news...-vidal-5629210

Koliko pamtim Barca Srnu kupuje svake godine i tak to već 10-12 godina.

Brko 15.11.2016. 15:13

Bome. Od srnetine postalo goveđina nakon toliko godina :D

Mirkopoter 15.11.2016. 17:59

To je isto kao kad su rekli da Bayern kupuje Ćorluku.. mislim prodati Alvesa i kupit ovog koji ima 34 god, kakve su to gluposti.

Brko 15.11.2016. 21:38

Da skrpe bulju do ljeta.

mamutarka 15.11.2016. 22:06

e moj broz :D

listerstorm 16.11.2016. 15:53

http://www.goal.com/en/news/2466/goa...o?ICID=HP_HN_5

Znači igrač desetljeća - Messi (tko bi rekao :D)

listerstorm 16.11.2016. 21:31

Bome, Kovačić jako dobro izgleda trenutno. I naprijed i u obrambenom dijelu. Ima talent i fizičke predispozicije, mogla bi to bit odlična kupnja Reala.

adaksinjo 17.11.2016. 08:40

Citiraj:

Autor buljo (Post 2989292)
Ak barca kupi srnu mi hoćemo sliku tvog zamorca :D

jel problem ako ce zamorac imati oko 270kg i ako ga nakon slikanja stavim u kobasice?

http://nogometne-vijesti.hr/transfer...gu-barcelone/#!

buljo 17.11.2016. 09:00

Je. Kupi krdo zamoraca :D

emilblomsky 18.11.2016. 21:21

Hala Madrid!!:chears:

mamutarka 19.11.2016. 13:59

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...f9&oe=58CF03A6 :D

doky 19.11.2016. 14:25

Hahahahah carevi i jedan i drugi.. :D

Mirkopoter 19.11.2016. 18:07

Al se Barci pomaze kad ne ide, al nije im pomogao ni najgluplji crveni ove sezone, ni 10 min nadoknade ni jos jedan crveni.

DraŽ 19.11.2016. 18:08

Ahahaha, Barca remizirala.

Kakva drama na kraju! Malaga s 2 igrača manje, igra se viktorija u Malaginom šesnaestercu do 97. minute, ali Kameni sve brani čak i pod ozljedom :D

Barca bez Messija i Suareza nula bodova.

MeanBoss 19.11.2016. 18:15

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2990841)
Al se Barci pomaze kad ne ide, al nije im pomogao ni najgluplji crveni ove sezone, ni 10 min nadoknade ni jos jedan crveni.

šta joj se to točno pomoglo,glupi malagin igrač napravi žestoki nepotrebni prekrsaj na centru i dobije direkt crveni tipa perišić nekidan,pa onda barci svira zaleđe kod cistog gola piqueu,i nesviran citi penal na pikue to je samo zadnjih 15 min... ...i onda umjesto 10 minuta produžetka sudac spusti na 7... drugi crveni isto zaslužen,jer da nije jebo sudcu majku nebi ga dobio...očito nije baš bio nježan na rjecima .. nemoj trolat bezveze..

Mirkopoter 19.11.2016. 18:18

Ni c od crvenog. Normalan klizeci start za žuti karton, da je sudac dao žuti niko nebi reko "trebo je bit crveni" niko.

MeanBoss 19.11.2016. 18:29

Isto tako i perisicu... Mogao je dat i žuti, nije... Ako si gledao utakmicu ono je bio 10 ti onakav start na neymaru... Očito je sudac nakupio u sebi dovoljno za crveni..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19.