![]() |
imam par pitanja.
1. kako ću kolonizirat planet 2. kako špijunirat nekoga 3. kako napast nekoga 4. kako se ponašat kad mi piše da me neko napada i da će bit tu za npr. 30 min |
@Gemmy
Onda odi u Empire Wing @Smrad 1. sagradiš kolonijalni brod i pošalješ ga na neko mjesto koje je prazno (pogledaš u galaxiji) 2. pošto je izdan nova verzija onda odeš na galaxiju (pod uvjetom da imaš sonde) i odeš na nekog lika i stisneš špijunirati, ili ode na flotu izabereš samo sonde i upišeš koordinate i odabereš špijunirati. 3.isto kao iznad al neideš sa sondama nego sa brodovima i OBAVEZNO špijuniraj nekog prije napada da vidiš kaj ima u obrani i koliko resursa ima, sam za info dobivaš 50% resursa koje taj frajer ima. 4. ili mu pošalješ poruku da si online ili par min prije napada pošalješ svu flotu sa resursima na planetu blizu tebe i kad prođe napad odeš na vratit flotu i to je to. 5. nema.....:D :beer: |
Citiraj:
|
ne ne baš EMPIRE Wing (naravno igraš u uni1?)
Empire of dark raider wing... |
nije mi reklo kakvu vojsku ima, samo resurse???
|
Jel iko u UNI 2?????
|
Igra netko u UNI 3?
|
Igra moj brat u uniji 2 i 3 dajte kordinate da malo ćatamo
|
Citiraj:
|
Ja sam Uni 2. - Planet "Pomorska Škola Split". Oće se ko udružit da nisan sam???
|
Buljo vidim da si se tu raspisao.
Inace ako netko zeli doci u savez moze se kandidirat u Empire ili EmpireW Naravno igraci sa pce imaju prednost:D Netko je rekao nesto za obranu i potpuno se slazem rađe te pare koje bi trebao ulozit u obranu ja ulozim u brodove jer ne postoji ta obrana koja se ne moze unistit.:beer: |
Prodajem 500k metala treba mi deut :) koord 1:72:9
|
Ja ti dam 150k deuta
|
Evo ja morao raspustit svoj savez da bi se mogao prijavit u EmpireW , valjda če me primit
Nadimak je Muad Dib |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego reci mi kako ću ući u savez. šta triba napravit... |
Citiraj:
Inače glavni u našem savezu ima ban do 26. ovog mjeseca tako i ako si pošalješ poruku nitko je nemože vidjet do tad.Skroz sam bio zaboravio da ima ban. Inače ja sam na kooordinatama 3:448:8(uni 2) |
Citiraj:
|
daj upali icq pa cem se dog. ;)
|
Ako netko treba 200k deuta- mijenjam za kristal :beer: (uni1)
|
poludio sam, sve su mi popljačkali, baš na Božić...
ako netko hoće dajem svoj account ima 3700 bodova (prije je bilo oko 6000) |
Crash009 imaš pm
|
Citiraj:
Jer je bozic ili nije;) |
kaj jel igratko u uni 2 i koji savezi??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: