![]() |
Pa nisu njih potjerali u drugu ligu zbog namještanja utakmica. ;)
|
|
Inače Malaga i Schalke danas su X evi ko zgrada!
|
Citiraj:
|
Ja gledam sve, ali apsolutno sve na jednom siteu gdje platis 8$ mjesecno i gledas manje vise sve moguce tekme online, spojis na tv i mirna bosna :) Kvaliteta odlična, dosta toga bude i u HD-u
Da ne reklamiram info na PM :) Ja koristim to već ohohoho dugo, i nije moj sajt tako da ja nemam koristi od tih novaca ako neko misli :P |
Pa na Maxtvu nema prijenosa Dinama iz Zagreba već iz Kijeva...nema niti Kelso-Juve,na Arenu sport mislim...
|
Ma biti će strimova. :) Valjda će netko iz Portugala otvoriti pipu. :)
|
Naravno,po mogućnosti najviše volim naić na ruski ili drugi istočni stream...nije gužva,ton me ionako ne zanima :D
Samo,reklame za maxtve kazuju gledajte ligu prvaka,ekipa ode i potpiše ugovor,a kad ono kijevljani na telki... |
Pa naravno. :) Ovak i onak mjutam osim ak ne uhvatim engleskog komentatora, a strim ne "štuca". :)
|
Di nac stream sa OBN komntatorima? :D
|
E, manekeni! Ako bi netko navecer mogao okaciti neke linkove za streaming Dinama i Porta, bio bih mega zahvalan. :)
|
|
Citiraj:
Hvala! |
Citiraj:
|
Kriv si kvotao. :D I krivo pričaš! :D Ima da chelsea ubije juve! :D
|
nisam navijac reala, pa ako mi moze netko objasnit sta u toj ekipi rade igraci arbeola, khedira i marcelo? prvu dvojicu nisam nikad vidio da su odigrali nesto, a marcelo je valjda realov ibanez, pola golovaprotiv njih je on krivac. mozda bi im bilo pametnije da igraju alonso-modric, a ispred njih ozil. al ni kristina, ni ozil nisu bas obrambeno raspolozeni, a di maria ostane izgubljen izmedju obrane i napada. benzema mi se isto bas ne svidja, tesko daje golove, izvlaci se previse na bok i ima nerezonske suteve. nek prodaju njega i dodaju pare za zna se kojeg napadaca. bas me zanima koliko sam objektivan u procjeni reala, ako ima neki madridista da nabaci kritiku
|
Btw, tko god ima Max TV to go, mozete gledati prijenos bez beda na multipadu/smartphone-u jer ArenaSport je u standardnom paketu!
Bas se maloprije sjetio da sam dobio mjesec dana Max TV to go besplatno na koristenje kupnjom novog mobitela pa reko idem probat. Ipak nece biti dosadna nocna smjena i patnja trazenjem streama sa normalnim jezikom u pozadini. :D |
Pa ovaj prijenos ne ide iz Zg nego od negdje drugdje (tako je netko tu napisao), jelda?
|
frendica koja radi u tisku , kaze da su cijeli dan stizale uplate na samo jednu tekmu, normalno protiv dinama s kvotom 2.0+ i normalno iznosi veci od 100kn :p
toliko povjerenja imaju svi u dinamo |
sky sport 1 :)
|
|
Citiraj:
|
Čekaj, kladiti se protiv bilo kojeg drugog kluba je ok, ali protiv dinama nije ?? :lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel vama steka prijenos s http://sportska-tv.eur.hr/ ??? Svako malo stane na nekih 2 sec.(Iskon)??? Morati cu brzo nac neki drugi prijenos.
|
Dajte direktni link za stream koji radi. Nevazno koji je komentator. Nisam doma pa nemrem bas do bukmarka...mogu ali mi je komplikacija. Aj pliz. Hvala.
|
Glatki stream, eng
http://www.usagoals.com/live/197265-...ivo/tv/gratis/ Atmosfera na stadionu je katastrofa.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |