![]() |
Citiraj:
|
čitao sam,hvala
|
Ima li kakava tipkovnica kao na obicnom mobu po 3 slova u tipki.
Ovo mi ide na k... ne mogu napisati poruku normalno. |
GoKeyboard, šalta se na običnu QWERTY samo slideom s jedne na drugu stranu.
|
Thanks man
|
ima kakav add blocker a da ne zahtjeva root?
po ovome sta govorite ne isplati mi se mjenjat rom, brzina i slobodna memorija mi je ok i taman sam se navikao na ovaj standard look :D samo me ovi oglasi zivciraju |
Citiraj:
|
Jel imate vi problema sa wallpaperom.
Kada stavim neki svoj wallpaper da mi stima na homescreen(stavima ga pomocu PicSpeed Wallpapers) navedeni ima mogucnost nastimavanja.Default nema. I sve radi dok ne zakrenem mob,onda se resetira i vrati na normalnu sliku. |
Ne znam, skidam walpapere s zedge -a ,imaju odlične besplatne wallpapere i ringtonove :-)
|
Pozdrav ljudi evo ovako iman problem sa ovim Huawiom...
Znači mob vratim na početne postavke i sve ludilo sve pet radi da pa nakon par dana usporio ne moguce .npr cekam da mi se pojavi tipka za odg za poziv a mob zvoni, kad sam u nekoj aplikaciji i stisnem home screen sve ikone ne stanu i pojave se nakon par sekundi ne pomaze ni task killer opet isto. Hvala unaprijed. |
Stvarno me zivcira ovaj mob,ne mogu staviti wallpaper na homescreen.
Svaki mi podijeli na ostale screenove. |
Citiraj:
Ja uvijek kresnem options - wallpapers ili ako imam svoju sliku, preko quickpicka koji mi je preglednik slika stavim fotku i bok. Citiraj:
Zbog takvih stvari je meni Kinez zakon. Nije da je on nešto brži u benchevima, ali u tom osnovnom kretanju po mobitelu je najbolji. |
Obični onaj šta dode kad ga kupiš od tele2...
|
Kad veliš da se uspori, jel to do aplikacija kad ga napuniš ili ovako prazan nakon 2-3 dana ?
|
Evo i ja nabavio konacno i otkljucao kod Tibora. Za cca 16 sati sam imao mobitel spreman za rad. Koji je ovo komfor nakon 2.8" :). Moram priznat da je i stock rom prilicno brz, zasad ga ne diram
|
Samo da pitam. Ovaj screen protector. Sebi sam ga naljepio iz druge vise manje uspijesno, no jucer sam ga na curin mobitel stavljao (da tolko mi je mob super da sam joj ga kupio za Božić :D ). Dva sam bacio prije nego sto je zadnji sjeo kako treba. Ima kakav trik? Vidim na jubitou da neki to rade sa vodom, ali nisam probavao.
|
Citiraj:
|
Iskljuci wallpaper scrolling u postavkama launchera
|
Citiraj:
Citiraj:
Za prvo pojma nemam - to je stvar launchera koji će to omogućiti. Ovo drugo je stvar slike i veličine njezine te launchera (ja npr. na Zeam Launcheru mogu staviti da mi ne scrolla po slici kako idem po screenovima već da slika u pozadini stoji ista kroz sve screenove - ovo što tutix kaže) EDIT: Ne znam jesam li to samo ja, ali od kako sam maknuo scroll wallpapera, tak fino ide po screenovima i to odma kad se upali ekran. Nema laga uopće :stoopid: |
Evo jedan savjet stavite si kineza rom jbno radi a što se toga tiče mogu pokrenut neke igrice koje prije nisam mogo a bilo bi dobro da se još može overclockat! :D
A da bar ima neki čovjek koji zna radit romove da ga još overclocka mob bio prejbn! |
Citiraj:
|
sad sam na benru i hocu staviti drugi rom.
Samo (factory data wipe, onda wipe cache i onda advanced wipe devik cache) i ucitam drugi rom sa kartice i to je to? |
Ma imam samo par aplikacija viber shazam i operu mini i to je to
A koji je taj kinez kojeg svi spominju prvi ili drugi na prvoj stranici... |
Ma imam samo par aplikacija viber shazam i operu mini i to je to
A koji je taj kinez kojeg svi spominju prvi ili drugi na prvoj stranici... |
Citiraj:
I onda samo update preko zip-a (u 90% slučajeva) Citiraj:
Bili su linkovi 2-3-4 stranice prije ove. |
Jel postoji neka aplikacija za rutanje ovog moba kao SuperOneClick ili z4root, ili se mora baš rutat pomoću recoverya?
EDIT: z4root ne radi na Gingeru, SuperOneClick isto ništa. E i još jedno pitanje? Kako vidite da ROM brandiran? Gledam sad ali nemam nikakvu reklamu od Teleta, ni bootscreen ni bootanimacija ni ništa? EDIT: Sad sam skužio kako je brendiran, maknute su neke stvari koje onemogućuju root i ove piz***ije su na njemu kojih nema na orginalu (od Launchera nadalje). E da, i gdje skinut orginal ovaj ROM šta je došao s mobom U8650V100R001HRVC102B832? EDIT: Ovo još stoji, ako netko zna neki link, tek tolko ako mi se što desi s mobom da ne bi vojdao garanciju. Citiraj:
|
Aplikacije koje su dosle sa benru romom ne mogu uninstall,ne kuzim zasto!
Ima nekih koje mi uopce ne trebaju |
Zato što su instalirane iz system/app direktorija. Možeš ih izbrisati sa nekim file managerom koji ima root ovlasti, samo pobrišeš iz tog direktorija i restartas mob :).
|
Citiraj:
Probao sam Yoigov rootat mob, ništa nije radilo, niti jedna poznata metoda na netu ili XDA. A to je ista stvar kao i TELE2 originalni ROM. Što se tiče micanja wallpaper scrolla, to ima i Zeam Launcher. Citiraj:
|
Šteta, ovako mi je rizik sad ga odmah razdjevičit ali mislim da ipak neću izdržat :). Jedino kad bi se dao CWM recovery flashat pa napravit backup, ali vjerojatno se ni to neda ako su root onemogućili?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |