![]() |
Evo i mene od sinoc na MIUI 2.4, mogu samo reci da je rom genijalan. Potpuno orjentiran na korisnika i ease-of-use.
Zasad sam odusevljen mogucnostima i karakteristikama, sve sto mi je falilo u CM-u vise ne fali.. W-less radi dosta bolje i brze ko i sam rom. Teme su odlican dodatak, itd... |
Citiraj:
BTW izašao je danas CMIUI 2.5 :) |
Heh, jbga.. Ima sam neki "hunch" da ce izaci novija verzija cim ja pridjem na CMIUI :)
|
MIUI izlazi na tjednoj bazi (uglavnom petak) pa tako i CMIUI dan dva kasnije.
Update je vrlo jednostavno napraviti, samo ga dignete preko trenutnog stanja i sve radi kako spada. MIUI bi vam se sam update-ao preko wifi-a i javio vam da se digao na novu verziju. |
Sta nije bilo receno da taj MIUI ubija LEDice na onim osvjetljenim touch tipkama?
edit: here.. http://www.youtube.com/watch?v=tSOiaeQAvK8 |
Doć će i limitirana JCB verzija :D
Motorola objavila JCB inačicu Defy+ uređaja |
Citiraj:
Update-anje je vrlo jednostavno. Napravio sam "wipe dalvik cache" i instalirao rom. :) @Viper Nemam nikakvih problema sa ledicama na touch tipkama. |
Citiraj:
Zasad ne vidim neke razlike, ali ima jedna zamjerka (i na 2.4 i 2.5), kad je mob zakljucan - pritisnem gornju tipku za otkljucavanje, zatim stisnem home tipku i umisto da se ledica upali ona samo blinkne jednom i to je to. Zapravo problem se pojavljuje samo na Black Ice i Black Ice 2.2 temama. Na ostalima radi normalno... |
Citiraj:
|
E, zašto više ne radi vibracija na tipkama? Jel se može negdje uključit? A ono važnije, zašto mi tipka home (kućica) ne otvara Meni sa svim app-ovima?
|
Koji rom je u pitanju?
Haptic feedback u opcijama pod sound/zvuk Takoder ako se radi o cm7 romu ima za namjestiti što radi home tipka, ako se ne varam, to je u opcijama od launchera |
Haptic feedback uključim i opet ne vibriraju, tj sam se isključi. A ovo drugo nisam našao. I još jedna stvar, neznam gdje isključit vibraciju kad upisujem broj za zvat.
|
Citiraj:
|
U pravu si Sn4ke, zato je dobra stvar napraviti folder na desktopu i unutra pobacat sve aplikacije kaj ti netrebaju.
|
Mislim da je dirt na cm7 ;)
|
Ako jest onda bi triba imati klasican launcher (pod uvjetom da sve radi kako triba)..
Nek se kolega sam izjasni :) |
Imam ono što sam napisao prije nekoliko postova. Malo prolistajte. ;) Dakle, neznam to namjestit (te tipke, vibracije).
|
Citiraj:
Koristio sam skoro mjesec dana CyanogenMod 7 i iz iskustva ti govorim da je CMIUI puno stabilniji i ima bolje mogućnosti podešavanja (također i tipki za vibracije). :) |
Budem prešao kasnije, zasad ovo mi puno bolje radi nego stock Froyo, tak da nemam potrebe prelazit na nešto još bolje kad mi je i ovo previše. Ima nekih stvari koje bi mislim trebalo popravit, ali ok radi. Vidjet ću još...
EDIT: Ako me vid dobro služi, 619 postova u temi je ujedno i moj 619. post. Ima nešto i u brojevima.:goood: |
Nikad nije dovoljno dobro :p, no kolega creativo dobro govori - nadji 10min vrimena (dl roma, prebacivanje na sd card i instalacija) i instaliraj CMIUI 2.5..
Ja sam se takodjer predomislja bili - ne bili, sad mi nije ni najmanje zao sto imam CMIUI... |
Pa pustite čovjeka neka u miru vrti taj bugoviti rom.
cm7 po defaultu ima adwlauncher, u postavkama postoje postavke launchera di se namješta funkcija home tipke. Za vibraciju postavke u postavkama zvuka. Ako ne radi, pokušaj factory, format data, cache i clear dalvik. Ako ne radi, možda su ispravili sa posljednjim nightlyem koji ima hrpu drugih bugova uz battery drain i koješta. |
Kad bi barem cmiui imao meni poput CM7, onakav tipa pod settings i to, osobno mi to puno ljepše izgleda...
|
Probaj naći neku temu, možda ima nešto slično cm7
Btw Epsylon sa xda bootao ICS aosp na defy-u |
..i ne samo to nego je vec i alpha build vani !
Citiraj:
|
Defy + je u ruci :)
ako imate pitanja, pucajte... |
Koliko para? VIP, t-scum, teletina?
|
AFAIK, samo Vip ima Defy/Defy+ u ponudi, Defy+ kosta isto ko stariji model (1999kn).
No prakticki je svejedno onom ko misli na bonove jer dolazi dekodiran, pretplata je moguca jedino u Vipa (nazalost) |
sve je Sn4k3 rekao...
|
nakon neprospavane noci i procitanog cijelog ovog pdf-a i dijela na xda, tek sad nista ne znam. ovo mi je prvi susret sa smartphone-om i androidom i totalno sam zbunjen. imam nekoliko pitanja:
1) jel moguce maknuti da svaki put kad je mob u stanby-u, moram stisnuti onaj gore gumb i otkljucati mob sa povlacenjem prstom u desno? to me uzasno iritira! 2) jel na defy+ idu softweri za defy? npr, siguran sam da cu ga u rootat i jel mogu koristiti upute da defy? 3) koji mi rom preporucate za pocetak? |
Preporučam ti ili Cmiui ili miui. Cm7 7.1.0 mi čak i na defaultu lagga na prelazima homescreena ili na scroolanju u app draw-eru.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |