![]() |
Jedna prigodna, želin šou ka prošle godine. Go Kovalainen :) |
Kako sada stvari stoje Massa ide u zid kroz koji krug:D
|
NJaaah, nema kiše... :D
|
Rosberg drkenjao oko Buttona na startu i dobrano uštopao Šumahera na prvom zavoju da ne može proći. Stari prdonja je sve bolji i bolji kako sezona odmiče.
|
Je, i sad ga Petrov shebe skroz :/
|
Šumaher još jednom dokazao kako mu nema ravnoga:fiju: 30 krugova nije uspio smanjit zaostatak za Petrovom:care:
|
utrka zanimljiva poput emisije branimira bilića.
ne znam jel ovaj vettel zbilja toliko dobar ili mu je bolid brži od ostalih, al lako moguće da će završit sezonu s jedno 100 bodova prednosti |
Citiraj:
|
Nije bilo stvarnog pritiska na Vettela, u protivnom, vjerujem da bi se slomio.
|
pa iskreno, i ne pratim baš :D, nego sam se ponadao da će i ova bit barem djelomično zanimljiva ko ona prošli tjedan, no nažalost ništa od toga....
ok, znači dečko je zbilja brz... :) |
Podjednaki? Ma kakvi. Pa Alonso radi cuda s tim Ferrarijem, nema sanse da bi ga Vettel mogao pratiti. Borio bi se s Massom :)
|
A jbg, red bull je jedna od onih koji ne pitaju za novce, tako da njihov proboj u zadnjih par godina ništa ne treba čuditi :)
|
Citiraj:
inace vettel nije toliko toliko dominantan kao na pocetku sezone, ferrari se itekako poboljsao (oba, pogotovo alonso sto i pokazuje), sto je meni kao navijacu crvenih - drago. ok, RB/vettel je zaista prica za sebe ovu sezonu, ali osobno svejedno necu prestati gledati. sta, vettel ima ogromnu prednost, i? jebo vas ako odustajete nakon sto je ovaj prakticki prvak, ja osobno gledam utrku (bilo koju) prvenstveno da uzivam u njoj, navijam za utrkivanje........ necu rezat zile sto je vettel broj jedan, mislite da hamiltonu/buttonu/alonsu/robergu/msc-u/massi, pa cak i webberu, nebi bilo drago izbiti malome prvo mjesto u bilo kojoj utrci? to su ljudi koji ne gube drago i grizu za bilo sto, kamoli nebi za pobjednicko mjesto u utrci........... |
Solidna trka. Vettel je odvozio OK. Alonso je malo priuštio zabave. Sve u svemu prosječno.
Citiraj:
|
Nebih htio napisati ono što mislim o valenciji jer bi me izbacili sa ovog foruma 3 puta da mogu!
Goru stazu u životu nisam vidio! Iduću godinu ju preskačem 100%. To sam rekao i ove godine i ipak sam ju gledao, sreća pa sam pola prespavao i za "divno" čudo nisam ništa propustio. |
Ovaj je valjda neka daljnja rodbina Hamiltonu :D
Link |
Diffuser ban to cost Red Bull 0.5s a lap
Citiraj:
|
Mislim da ova trka zasluzuje malo prostora u ovoj temi.
Rezultati "The start of the 2011 Nürburgring 24 Hours on the Nordschleife! More than 200 cars take the green flag!" M3 GT onboard Jos malo preticanja sporijih auti Jedan crash I malo borbe medu dva R8 LMS I Finish |
Jel moguce samo karte za Hungaroring uzet u nekoj turistickoj agenciji ovdje kod nas?
|
Q&A with the FIA on the plans for V6 engines in Formula 1 from 2014
Citiraj:
Ricciardo će voziti za HRT |
Po meni bi trebalo ukinut limit okretaja=ko oce prestic steti motor i nebi trebo drs koji mi je sranje. Nije mi zanimljivo gledat kak stiscu gumb, prije je bila borba po cjeloj stazi ne po drs zoni
|
Citiraj:
Što se tiče DRSa sve je samo sranje nije, jer za isto povećanje brzine bi tribalo ~100 ks ;) |
Citiraj:
Slažem se, lik je odlučio da mu pokaže čija majka crnu vunu prede :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Di si ti mačak vidio da ja spominjem garavog?! :D :D |
V6 Turbo se vraca,a za Hamma celicno-karbonska stanga za guranje:D
|
Kao što davno netko reče - nekad je u F1 bilo da tko ima najjači motor, taj je kralj. Danas je to sve izdrkavanje s aerodinamikom i ograničavanjem motora. A u aerodinamici mogu raditi što hoće.
|
O tome se i radi da RB leti zbog najboljih zračnih tunela za ispitivanja....
|
Leti svaki bolid kojeg se gospon Adrian ulovi,tako da sve top momcadi imaju slicne sanse,samo treba znat napraviti bolid;)
|
Ne znam ja kako je to Renaultov motor slabiji od Mercedesa i Ferrarija jer na startu se fino ti "slabašni" Reanulti odvoje od 3-4 mjesta na gridu. A na startu aerodinamika i nema baš neke veze već samo motorčina, ako sam u krivu - ispravite me ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |