![]() |
Mislim da su identični, samo ovaj flex ima neki plastični poklopac na heatpipe-ovima. S tim da je performa novijeg datuma, flex je stariji model cnps10x serije.
|
Citiraj:
|
po nekim testovima na netu flex je jos bolji cooler od performe, ali uzmimo da su isti samo sto flex dolazi bez venta i u crno-sivoj je boji.
ja sam uzeo flexa jer u to vrijeme dok sam kupovao nije bilo performe. cist ok cooler, kod mene radi u push-pull konfiguraciji (ima se mjesta :) ). s njim dobijes nosace za 2 venta. |
Citiraj:
Nisu isti, performa ima "gužvane" finove, dok flex ima ravne i iz komada su cijeli. |
Ovo nije lose za uzet : http://www.njuskalo.hr/procesori/the...-oglas-1511768
|
Citiraj:
|
Onda ga je "poklonio" za 250 kn jer je to jako dobar kuler, bolji od 80% hladnjaka na nasem trzistu.
|
Hladnjak vrijedi bar 300-350kn, u rangu sa TRUE ali eto, čovjeku se očito žurilo s prodajom pa je netko ubo odličan cooler za bagatelu.
|
Preporučite mi neki kuler za i5 760. Ne mislim overclockati bitno mi je samo da radi tiho i da nije preskup, <200 kn ako je moguće.
|
Citiraj:
|
evo nedavno nabavio IFX 14 cooler i moram reč da sam prezadovoljan zasad :)
http://www.pohrani.com/t/e/xc/2Fgk8IDd/dsc01815.jpg http://www.pohrani.com/t/3a/AK/3K5xikQk/dsc01816.jpg |
A prezadovoljan si sa? Cijenom? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mora daje delta 92mm...
|
to je između delta 120mm ;)
kupio sam cooler preko njuškala za 300kn :) |
Citiraj:
|
mahh stavio sam vent na potenciometar, tak da nije prestrašno onda
|
|
Citiraj:
Dobar cooler, nema šta. |
nemam pojma zašto bi mi ga on uvalio i slično, ja mislim da je cijena sasvim u redu i zadovoljan sam s njim
|
nedavno sam kupio ploču s intel 775 socketom, trebam neki dobar hladnjak i ventilator koji je tih, ne planiram overklokat procesor ali htio bi da ipak može podnjet nešto veću temperaturu ako se predomislim
|
Citiraj:
O kojem je procesoru konkretno riječ? |
Citiraj:
Ispod njega je Q9400 (4x2,66 GHz) koji radi na 3,35 GHz bez dizanja napona. Na stolu je temp bila oko 30 i koji stupanj, a sada u kućištu je oko 34-37 pri nezahtjevnom radu (čitaj instalacija sotvera, drivera, koji 3DMark i ostala isprobavanja tek sklopljene konfe). Vent se vrti pri tome na 900-1000 rpm i nije bučan, tj prije bih rekao da je pri toj brzini vrlo tih / nečujan (ja ga ne čujem u zatvorenom kućištu). Još sa 8800GTS nema šanse da ga čuješ :) . Kada sam vidio bazu coolera, mislio sam si kakvo je to grbavo sranje, ali sada kada vidim kako radi / hladi i obzirom na cijenu, nije loše, tj možda i za preporučiti ako ne misliš trošiti puno novaca. Ja sam u globalu zadovoljan. Hladi, ne čujem ga i nije skup. |
mjenjaj to napajannje MS 400W pod hitno ako još nisi
stavi neki corsair od 400W Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako Mr.Nice ima Q9400,8800GTS i napajanje MS 400W onda nisam fulao
Citiraj:
|
Nije m4x fulao temu, samo u dobroj namjeri btw govori ono što i sam znam.
Ali jbg, sve je stajalo mjesec dana i čekalo napajanje i čekalo i čekalo .... i jučer mi je dojadilo i upalio sve to pa šta bude bude. No držimo se coolera i sl....:beer: |
Najbolji cooler za i3 540...?
...dakle, umjesto stock coolera koji dolazi sa i3 540, koji staviti...da bude maksimalno tih, kvalitetan i da bolje hladi pa da se može u dogledno vrijeme malo dignuti. Kažem, malo dignuti jer memorija vjerojatno neće dati više, uzeo sam jeftinu Corsair DDR3 Value Select 1333. Za cooler ne mislim dati više od 350 kuna.
|
Polovni TRUE, bezvremenski klasik, ili pljuneš još 50 kn pa kupiš novoga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:00. |