![]() |
pa stavi DVD.png ali da bude unutr blu ray :D
|
@beha
https://xbmc.svn.sourceforge.net/svn...s/keyboard.xml @Oggy_Hr Koliko vidim nema jednostavnog rjesenja bar za sada. Nemoj se previse obazirati na to jer ces ga iovako obrisati kad zafali prostora :D |
Baš gledam sad kod sebe na kompu kako mi pokazuje, što imam u HDu, stavlja mi omot od BR, a što mi je divx, stavlja od DVD-a omot.
|
znaci kad slazes tako kolekcije onda uvik ostane taj dvd box, ne da se maknit? :stoopid:
ih a taman mislija i to slozit, al organiski ne mogu smislit te kutijce u xbmc-u :D |
Citiraj:
Postao sam problem na xbmc/transparency! forum pa da vidimo hoće li se šta pokrenut... Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Hehehe. Kakve vi imate jednostavne probleme.
Problemi nastaju kad imate 117 TV Serija i 4535 epizoda. :p |
Citiraj:
Citiraj:
https://github.com/xbmc/xbmc/commit/...d63092f10c4fd8 A ronie je vec ubacio DTS-MA i TrueHD info flagove u T! svn :D |
Pozdrav svima
molio bih vas za pomoć oko XBMC insalirao sam zadnju verziju ovoga programa i kada ga pokrenem u meniju bi trebalo da stoji ovim redom kao na slici ali kod mene nema SKRIPTI ? iz kojega razloga nema . Unapred se zahvaljujem na pomoći. http://img524.imageshack.us/img524/5726/xbmc.png |
Naisao si na neku staru sliku. Sripte i pluginovi vise ne postoje. Zamjenili su ih add-onsi
Nemoj se obazirati na redosljed izbornika. U novoj Dharmi mozes kreirati proizvoljno izbornike |
Di se sve u windosima nalaze fajlovi od xbmc-a? Htio bih napraviti uninstal prošle verzije da stavim novu, i htio bih sve kompletno obrisat jer imam problema s rss-om, i koliko god ja mjenjano meni poznate rss fajlove s ispravnima, uvijek negdje ostane bug :nono:
Citiraj:
|
Where is user specific data stored?
I ovisno o installu, Program Fajls/XBMC/. |
e,
da li se može složiti neki daljinac koji bi radio sa XBMC-om, koji bi se vrtio na Secondary display, a da mi ostane puna funkcionalnost na Primary display-u? znači, na primary, surfam, igram se, itd., dok na secondary se vrti XBMC koji bi kontrolirao daljinskim? pošto mi je jedan komp za sve |
http://wiki.xbmc.org/index.php?title...ontrol_Reviews
Uz MCE receiver i neki daljinac(mce daljinac ili harmony) možeš. Inače, Google |
ili iMON
@ Gabre to sto ti trazis ne ovisi o daljincu. To ces moci ostvariti sa sva tri daljinca. Mada moras biti svjestan da neces moci bas istovremeno roštati izbornike u XBMC i surfati recimo. Kao sto nemozes kod bilo kojih drugih programa 2 koristiti istovremeno. Posto za oboje treba mis/tipkovnica pa nemos na dvije strane u isto vrijeme, zisku? Ali ces moci pustiti film na second display i onda nesmetano raditi na primarnom. U biti to sve mos i sada sa tipkovnicom u rukama. Ti svi daljinci simuliraju tipkovnicke kratice! Po nacinu konfiguriranja mce je najjednostavnije iskonfigurirati pa sljedi iMON, pa Harmony koji zahtjeva mnogo ceprkanja, ali zato kad ga jednom sredis imas 1 daljinac za sve linijske komponente tvog sustava, za tv, za PC i za XBMC. Najflexibilniji je i jedini je univerzalac od ova tri navedena. |
Nedavno sam kupio ovaj daljinac:
http://www.buyincoins.com/pc-remote-...oduct-572.html I zadovoljan sam omjerom uloženog i dobivenog. Za XBMC je čisto dovoljan. @Gabre Imaš i drugih modela: http://www.buyincoins.com/Computers-...PC-Components/ Roba stiže preko kineske pošte i dolazi brže nego sa dealextrema. |
Ja obično naručujem sa ebaya, već drugi put sam uzeo HP-ov MCE daljinski+IR receiver.Cijena je oko 120kn sa shipingom.
Nije čajniz kopija, a dobiješ ga za siću. |
Za 30 kn i free shiping je vrhunski. :D
|
LOLCINA 30kn daljinac eheh. Jos kad bi dobio i baterije :D
Ja cu izluditi, bez XBMC-a sam 3 dana. Posto sam prodao VGA do sutra sam jos na prastaroj x1950, nadam se. |
Citiraj:
Bila je unutra i baterija. Ona mala ko za MBO. Trebalo je samo izvaditi plastiku da proradi. Instalacija je bila samo uštekavanje, a uz sve to se dobiva i PowerCinema sa serialom na kartici. Kartica je imala i srebrni premaz da netko ne ukrade serijal. :D |
Citiraj:
UIRT + bilo koji daljinski (kod mene trenutno H1) + Girder 3.3 (stara verzija) daljinski šalje komande direktno aplikaciji bez obzira ima li fokus a miš i tipkovnica rade neovisno... koristim ovo već godinama sa meediom (1680x1050 primarni monitor + 1366x768 TV kao sekundarni) ali vjerojatno bi radilo i na XBMCu (ili bilo kojem drugom programu) |
Citiraj:
Vjerovatno bi trebao bit zadnji kome to nije jasno (za mene se može reči da spadam u onu skupinu ljudi koja gleda u 'pokretne slike' malo više od prosjeka....gledano po brojačima ( koristim projektore ) to je okruglo 200sati za zadnjih mjesec dana. ) ali...imaš / pratiš 117 serija ? :eek: Citiraj:
btw, moram li ? :D Citiraj:
|
Citiraj:
A dolaze i frendovi sa USB diskovima. :) Vjerujem da će se sve pogledat. |
Citiraj:
U čemu je konkretno problem, brejkanju xbmc-a zbog tolike količine pri indeksiranju il šta već radi il nečemu drugom? |
Citiraj:
I nemam zadnju verziju XBCM-a, a prelazak na novu traje predugo zbog indeksiranja. Kao što znamo kod indeksiranja jedan dio treba i ručno popraviti i to uzima još dodatnog vremena. Dok XBMC radi ne diram ništa. |
Ko ima Iphone, lako može kontrolirat xbmc sa Remotex aplikacijom, možda je bilo tu već, al eto, možda će nekoga zanimat :)
|
Citiraj:
|
kao sto kaze rendula ostat ce ti svi podaci gore, ali ja se uvijek slazem s ovim sto kaze AMD:
dok radi nediram |
Citiraj:
Neces morati nista proucavati, vec ces koristiti "Night build" Neoficijelnu verziju koja sluzi za testiranje. Medjutim, posto je Dharma tek izasla, daljnji razvoj jos nije zvanicno krenuo. Citiraj:
Citiraj:
Da ti slikovito docaram kako to radi. Seinfield od nekih 10 sezona. Ja sam bio ocaran jer znam kako je to stari XBMC sporo radio scraping. Kad vidi novu seriju u folderu, stanka mu je nekih 5 sec. Onda kad krene brzinom munje. Skida sadrzaje za 3-4 sserije u sekundi. Fantastican je. Citiraj:
Ipak je tu novi engine, novi sustav addonsa. Sve ce se to prije ili kasnije poceti krsiti sa starim pluginovima i scriptama. |
ma znam da je najbolje sve pobrisati i nanaovo, ali ako mu sad sve uredu radi. Ja bih cisto iz znatizelje to prebacio na novu dharmu da imam staru.Isto tako kao sto kaze kolega zikky scraperi su odlicni i jako brzi :)
EDIT: to odes spavati navece ujutro se probudis on je sve indexirao i nemas brige :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:01. |