![]() |
Kaj je najbolje, za tog OCZ-a piše da daje 481,5W na +12V.
http://www.ocztechnology.com/drivers/500wchart.JPG Što bi značilo ~40A na +12V da mu je neki max. A po rail-u može max. 18A izvući ? Malo kontradiktorno, što ne ? :stoopid: |
Citiraj:
Dobro napajanje si kupio, vjerojatno ces biti zadovoljan .... i da napajanje je snažnije od cx400 ma što drugi tupili i tvrdili. A to da je tiho, neznam baš, čuti ćeš dok ga opteretiš, pa podijeli dojmove :D. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imaš moj tekst u sticki temi pa pogledaj |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Fulao sam naveliko :banned: |
Ok. Sad kad smo sve riješili :-) da pitam jeli ima kakvog riješenja za ono tiho zujanje kad je ugašen. Nije da se čuje osim ako stavim glavu baš blizu kompa ali bilo bi bolje da ga nema.
|
Ima. Zamjena napajanja drugim. Pod garancijom je pa je i iskoristi.
|
Citiraj:
|
Pokušaj. Negdje prolazi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I? Vratiš i njega. Ne vidim nikakvog problema s time.
|
Na kraju sa vračanjima i donošenjima potrošiš tolko da si komotno mogao kupiti VX550 :D
|
Citiraj:
Ja mislim da to nije problem u napajanju nego u struji, ja sam promijenio bar 10-ak napajanja i kod svih mi je trafo zujao, kod nekih jače, a kod nekih manje... npr. najjače se čuo kod seasonica 430W i corsaira 450W, a najmanje kod fortrona BS 400W, tagana x-eye 420W i corsair hx-a tako da ti je moj savjet: nemoj uzet isto napajanje nego mijenjaj marku |
Citiraj:
|
Jedno pitanje...Koliko bi mi napajanje bilo potrebno za Proc:Q9400 i grafičku HD4870??
Ja sam mislio staviti Chieftec 650w,jer to dovoljno?? |
I previše. Sve oko 450W i više je dovoljno.
|
Hvala na odgovoru..
|
Citiraj:
Imao sam to isto napajanje par dana. To što pišti je zavojnica koja proizvodi taj visokofrekventni zvuk, a ne transformator i mene je po noći dosta živciralo. Otišao sam u trgovinu gdje sam ga kupio i isprobali smo jedno 5-6 tih napajanja i sva su pištala! Onda sam uzeo chieftec od 550W. |
OK PSU za 150kn?
Neloše napajanje za 150kn? Mišn imposibl :D rekli bih gotovo svi, no tu ulazi na scenu LC 420. :D :)
http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.740.019 Evo i review, na njemačkom doduše, ali je vidljivo da se napajanje ponašalo vrlo dobro. |
Dušu dalo za pisaće, torrent i HTPC mašine. Cijena prava sitnica.:)
|
dal bude codegen 500w dosta da tira uredno x1950pro 256mb gddr3 agp
pošto se nitko ne prodaje napajanje taj codegen je u vemilu 185kn |
josh malo se napni i uzmi fortrona 350W
|
ima jiš mišljenja???
|
Citiraj:
|
nebi išel baš na tu soluciju jer zažu da baš nije sigurno čifteka ili fortrona od 350w
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:37. |