![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda zbog krasnih 26" Rezolucija nije valjda na njemu mana? Možda mi se Chris Pirillo previše uvukao pod kožu. P.S. - oprosti ako te razlika mišljenja uvrijedila! |
koja je razlika izmedu samsung sm t220, t220g i t220p?
Znam da T220g ima sjajni premaz po ekranu, a sta ima t220p? |
ne, nisi shvatio, preporuka monitora, pogotovo 2 ili vise puta skupljeg od monitora o kojima se razmislja zasluzuje ako nista drugo kvalitetno objasnjenje.
E sad moje razmisljanje o tom i monitorima tog tipa kojih ima jos je da je ogroman nedostatak tih monitora njihova matrica jer kod standardnog rada iz relativne blizine je TN manje nego neadekvatan, to su jednostavno prevelike dijagonale za tu tehnologiju, ok su kao nekakvi tvi, tj za gledanje filmova s kompa ili slicno ali onda zasto ne kupit 82cm full hd tv pa njega koristit kao monitor, a za slicne novce!? @krusty.. t220p je t220 s rezolucijom 1920x1200 |
kad samsung planira izbacit nove monitore 22" koji slicu vanjskim izgledom na nesto, al' da opet imaju i malo bolje performance u odnosu na t220 :D
EDIT: jeli istina da je SM t220 tako lose kvalitete slike? Koristim kompjuter iskljucivo za net, msn i igre pa hoce li to bit dovoljno dobar monitor? Po kvaliteti slike dali je bolji od mog dosadasnjeg samsung SM 930mp? |
i... ima neko mišljenje koji bi bio onda neki best buy do 1500kn, idem drugi tjedan u nabavku pa da se raspitam prije malo.
|
Citiraj:
Dok cekas odgovor slobodno prolistaj malo unatrag... |
ma prolisto sam vec par stranica, pa niš konkretno ne vidim, mozda sam kaj propustio..
|
Citiraj:
@krusty samsung izbacuje nove modele sa tn matricama na mjesečnoj bazi tako da nemaš brige oko toga hoće uskoro novi model :D |
ja prezadovoljan sa LG 22" za tricavih 1169kn u Vemilu
|
Citiraj:
http://benq.com/products/LCD/?produc...specifications Input Signals: D-sub / DVI-D/ HDMI1.3 HDA model izgleda da nema utore, ali HD (bez A) ima... U HG spotu je HDA model :( |
Citiraj:
ali ja cekam kad ce izbacit model bez TN matrice :D |
jeli istina da je samsung SM t220 tako lose kvalitete slike?
Koristim kompjuter iskljucivo za net, msn i igre pa hoce li to bit dovoljno dobar monitor? Po kvaliteti slike (kontrast, kutovi itd.) dali je bolji od mog dosadasnjeg samsung SM 930mp? |
Preporucam oprez s t220, u Zg su se pojavili CMO paneli. Ja ga isao kupit, ali sam zahtjevao da ga isprobam pri preuzimanju, bio je CMO, nisam ga htio uzet, imao je izrazitu zrnatost na tonskim prelazima. Losiji tonski prelaz od 4 godine starog samsunga 710n, takodjer tn lcd-a.
|
Citiraj:
|
Kako provjeriti koji je panel?
Dali ga se moze vratit ako naknadno skuzim da je CMO panel? |
Za vračanje neznam, ovisi koji je dućan, ubiti reci da ga hoćeš provjeriti na licu mjesta, to bi ti trebali omogućiti!
Kontrast i Brajtnes staviš na 0 i Sors gumb drži par sec dok se ne pojavi skriveni meni! I tam pročitaš one brojke i nebi smjelo u šifri pri kraju biti slova "c" ! Daj prelistaj temu na početak i videl buš kak to izgleda! |
xxxxxxxAx-xxxx je samsung panel
|
Ja bi monitor sa izgledom samsunga T220, a sa specifikacijama lenova l220x :D
|
Pa nije baš lijep taj T220, meni je puno ljepši 2233BW.
Ova crvenkasta ne paše previše uz komp, a i nekako svaki taj Samsung iz T serije izgleda puno manje od sličnih monitora :/ |
jel tko posjeduje il zna išta o HP L2208w?
ne uspjevam nać ništa na internetu o njemu... |
HP L2245wg
Jel tko zna kakav je ovaj HP L2245wg što je u Linksa doša?
Naručio sam T200, ali kad je stiga u Split, nije bila Samsungova matrica, pa ga nisam kupio, pa mi je reka da dođem u ponediljak? Jeli ovaj HP bolji o Samsunga?? |
Citiraj:
Zahvaljujem. |
Citiraj:
Nije T200, nego T220.. :D |
@gesaugen & petar1... l2208 i l2245wg su u osnovi isti monitori s razlicitim konektorima (l2208 d-sub only, l2245wg d-sub i d-dvi) i drugim stalkom. Sasvim pristojni TNci inace. Na bivsem poslu imao nekoliko komada l2208.
nedostatak je to sto su preskupi za to sto nude, odnosno ima gro monitora koji rade potpuno istu stvar samo za osjetno manje novaca. a razlika izmedu l2245wg i lp2275w je nebo i zemlja, skroz druga klasa monitora. druga matrica (s-pva), drugi materijali itd. "lp" serija je osjetno kvalitetnija od "l". To je u laptop svjetu 6730s vs 8530p, pa odite u trgovinu pogledat razliku :) |
Citiraj:
Znači ako sam te dobro razumio, bolje i isplativije mi je uzeto T220, jer je istio TN matrica i 400kn jeftiniji? |
ako dobijes sa samsung ili auo matricom onda vjerojatno da, ako te zapadne cmo onda ne :)
ne znam odakle si petre, al na tvom mjestu bi otisao svakako do neke vece trgovine malo ispregledat monitore koje imaju izlozene. trenutno bi se drzao jos uvjek lg-a i philipsa posto su oni najveci safe bet da svi budu isti jer je lgdisplay (do nedavno lg.philips) jedan od najvecih proizvodaca lcd matrica i u svoje monitore iskljucivo svoje proizvode guraju, pa nema lutrija. tj bilo je iznimki naravno, al nisu u ovoj klasi.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
uz t seriju |
Citiraj:
@krusty... da, 2253bw je poput manekenki, ljep i los :) imho cak i ljepsi od T serije, al monitor nije ukras pa je to najmanje bitna stavka |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |