![]() |
Kako je moj mercedes sa najskromnijim motorom 100kw/360nm uzeo sam celovečernje gume, Hankook kinergy 4s2 i u Slo su jeftinije skoro 15% uz besplatnu montazu(a od Slo sam 12min ionako), zasad vise nego zadovoljan kako drzei u odnosu na ljetnje Michelin iz 2020.
Ovo mi je mislim 4.ili 5. set nakon vector4season dvije generacije,pa contija i bridegestonea. A vidim da i novi auti su poceli dolaziti sa celogodišnjim bez fopkate posebno, vidio na par sluzbenih kaj smo dobivali a i 2 frenda kaj su kupovali Cupre suv |
Drpilo mi originalne Alfine kapice ventila sa Spidera. Jednu noć je ostao na slabo vidljivom parkingu :nono:
|
Ja sam još uvijek na ljeto/zima. Nije baš poželjno ić na zimovanje sa miš/maš gumama. A i sad me shebalo. Za deset dana idem kod braće na Jahorinu, a kad tamo prije par dana zakrkalo 15 cm snijega. Ne usudim se s ljetnima gore iako će vjerojatno biti ceste očišćene. Ali ko će ga znat. Nadam se da će kinez položiti ispit. 😂
|
Nove gume će uvijek biti dobre makar bile kinez. Problem nastaje nakon godinu/dvije kod loših guma.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |