![]() |
I meni. Mogli su slobodno Stanu zamijeniti - ionako je Castle tu glavni.
|
ne bi to bilo to bez nje.
|
GoT
|
|
Game of spoils add-on za Chrome i slične pretraživače za fanove GoT koji ne žele čitati spoilere na netu. :roller:
https://chrome.google.com/webstore/d...dlinjjmfkdamci |
Izgleda da serije masovno završavaju svoje sezone. Good Wife, The Blacklist i Blindspot su dodatno zakomlicirale situaciju za slijedeću sezonu, Castle i Banshee završili za svagda,..
|
Mr. Robot...auuuuuuu mamicu mu jareću !!! Kako će mi sjesti ova serija ! Upravo pogledao prvu epizodu i ostao paf...to se traži brale...:care::care::care:
|
Citiraj:
(osim, naravno, ako nisu potpuno drugaciji likovi, lokacije, vremenski interval...) |
Citiraj:
Jel prati netko i dalje ovu seriju? Ja sam odustao nakon 3 epizode. Jel se poboljša? |
+1 .
|
Citiraj:
Ukratko, pogledat cu jos mozda epizodu - dvije. Osim ako me ne iznenadi, ne vidim smisla da nastavim gledati :( |
jbg, ja cu se onda malo slepat na tvoje dojmove (ako ih postas!) :D
steta, sa zadnjom minutom prve sezone jako su lijepo zatvorili loop.... |
Da, ali su (na zalost) otvorili drugi. Kad su pustili onu djecu na slobodu, djecu koja vjeruje da stvari trebaju biti upravo onakve kako ih je Pilscher (zaboravih kako se tocno pise, valjda je tocno :D) poslozio. I to je uglavnom i tematike prve epizode u drugoj sezoni. Djeluje krajnje dosadno.
|
Jel moze bez spoilera
|
Kakav spoiler? Ovo gore je doslovno kraj prve sezone, a dalje su samo moja nagadjanja
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Iako... |
GoT:
|
got
|
Citiraj:
|
Pogledao The Strain i to obje dostupne sezone.
Iskreno, pogledat cu i trecu sezonu kada izade, ali samo zato jer je to ujedno i zadnja sezona (barem prema knjizi). Serija je okej, ali (po meni) ne zasluzuje 7.5/10.Prije bi to bilo nekakvih 5, 5.5/10. Covjek bi ocekivao puno vise od Guillerma Del Toro-a.Gluma je li-la, prica je meh, efekti su okej. Enivej, u potrazi sam za nekakvom sci-fi/mystery/thriller serijom.Any recommendations? |
12 monkeys, the expanse?
|
Citiraj:
pogledacu 1-2 ipak, pa cemo vidit. nije problem odustat :) GoT |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
greska
moze delete |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni, bolje preskoči majmune i gledaj Expanse, serija mi je definitno bila (pozitivno) izenanđenje za Syfy produkciju. |
Citiraj:
Šalu na stranu, ne znam što njemu točno smeta ali meni je The Expanse odlična serija. Priča mi je stvarno napeta, glumci su mi super, likove dobro razrađuju, audio-vizualni efekti su odlični... Tako da ako voliš Sci-Fi tematiku ovo ti je the way to go. Majmune još nisam gledao tako da ih ne mogu komentirati. |
Majmuni = 2/10, prestao sam gledati. Jednostavno uzas i totalno lose napravljena serija.
The Expanse = 9.5/10. Ok, mozda malo pretjerujem jer obozavam SF, ali vec toliko dugo nije bilo kvalitetne SF serije... A The Expanse je stvarno odlicna, ali odicna serija. Prijatelj ti nema pojma i ima maloga pishu :P |
Citiraj:
|
Expanse mi je serija godine, samo da ne ukenjaju drugu sezonu.
Majmune nisam niti gleda, ali ta serijalizacija dobrih filmova rijetko upali. |
Hvala na preporuci za The Expanse! Poceo sam gledati i serija je jebenica za sada, pogledao sam dvije epizode.Uzivancija :)
|
Ja isto krećem s The Expanse :D
|
Vidim na IMDB da S02 Mr. Robota treba početi za mjesec i pol dana (13.07.).
|
Pogledao The Expanse S01... :care: :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Tek sam sada skuzio da sam napisao SE01, umjesto S01.Pogledao sam cijelu prvu sezonu. :) |
jel gledal ko kaj od ovog:
aquarius sense8 stargate dark matter humans |
stargate meni odlican.
|
Sense8 je vrhunski, preporučam.
Vinyl gledam trenutno. #1 serija u zadnjih ohoho godina. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |