PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

buljo 11.05.2006. 11:44

Citiraj:

Autor atha
Buljiću, ljudi rade!

Ubuduce ti dodji ranije, a nemoj se izvlaciti da "imas posla", "moras" "raditi" i slicne fraze tebi poznate... :rolleyes: :D

;)

Gle kak da igram kad je mala na krevetu:clap:

Ja sam jučer bio skoro cijeli dan na serveru... : sweating

Milicajče kad buš se po noći dizao na WC skokni do kompa tj servera da vidiš dal ima nekih kriminalaca a ako ima onda ih idi ganjat : sniper : :p

atha 11.05.2006. 11:46

Uf kad bih ja imao snage igrati i vech iza pola nochi..

B3mt1 11.05.2006. 11:51

ajmo na server, malo deathmatcha

RAK 11.05.2006. 11:57

Citiraj:

Autor B3mt1
ajmo na server, malo deathmatcha

Poznata metoda igranja po danu je da odeš na server, čekaš minutu i ekipa se počne skupljati. Ja ću propustiti ovi turu jer mi je Atha dao posla.

atha 11.05.2006. 12:03

;)
Dobro je da promptno citas i odgovaras na mailove. ;)

Pogledaj onda za te mape, kako sam i rekao,
ja sam ih prosao, samo probaj na serveru jos da budemo sigurni.

Andeo 11.05.2006. 12:37

@Mitzek jr
Hoces reci da cijelu noc imas "posla" s curom i svejedno se probudis u 6h ujutro bez problema odmoran?!?! :D Hm, meni se cini da ona ocito sve radi a ti samo lezis ko krme ;) :D

@Rak
Bude neka nova mapa uskoro? Trebao bi ubaciti neku mapu i omoguciti da igraju samo igraci s ATi-evom X1800 porodicom :) :p

Newbie Pro 11.05.2006. 13:01

Citiraj:

Autor Andeo
@Rak
Bude neka nova mapa uskoro? Trebao bi ubaciti neku mapu i omoguciti da igraju samo igraci s ATi-evom X1800 porodicom :) :p

Forum pun provokatora. Pun.

atha 11.05.2006. 13:13

Razmislja se o tri mape trenutno.
Prosle su moja testiranja, zadovoljile su,
sada jer na redu Rak da proba na serveru.

@zule
Andeo (-> http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/b015.gif <- ) ti zeli poruciti da kupis bolju grafu. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a096.gif

Newbie Pro 11.05.2006. 13:22

I ti si provokator. Pokupit ću se s ovog foruma i doć za 3 godine i onda ću imat x1900xtx. Al opet isto sranje :(

Costa 11.05.2006. 13:40

Citiraj:

Autor buljo
Ja pak prije 3h nemogu zaspat samo šteta kaj nema još takvih da bacimo češće neku noćnu pucačinu :D

Sinoch sam te trazhio al te nije bilo. Javi kad ti se igra :D

RAK 11.05.2006. 13:41

Citiraj:

Autor Andeo
@Rak

Baš provokator. Bilo bi dobro da vi sa tom porodicom razmislite i o podmlatku i razmnožavanju pa da nama sirotinji nešto udjelite.

Pogledao sam nove mape, izabrao 5 ili 6 i naišao na probleme. Zbog konfiguracije servera bi bilo potrebno izvesti novu petljanciju da bi to radilo kako treba. Ne podržava svaka mapa sve vrste igara ili ne rade dobro. Ako ubacim u rotaciju mapu koja ne podržava vrstu igre koja je trenutno na serveru može se dogoditi rušenje servera ili nešto manje kritično. Što ako ja nisam kod kompa? Nije mi baš...

Očekuje se da tvorci i poprave neke stvari. Što onda? Da opet mijenjamo stare za nove mape jer se upgrade ne može baš jednostavno napraviti. Uglavnom to znači skidanje cijele mape.

Jedna od mapa ima foru da u SD napadaju axisi. Ako zamijenim (a mogu) onda su branitelji previše udaljeni da mogu nekako obraniti plant. Ameri bi plentali prije nego bi se švabe snašle.

Kada bi sve to i posložio ostaje mi muno posla oko konfiguracije i remote controla jer ovoga puta to bez njega ne bi radilo dobro. A onda više ne bi bilo jednostavno. Murphy mi kaže da ne diram ništa dok ne budem spreman. Treba momka poslušati. Uvijek je davao dobre savjete.

A niti host tada ne bi bio manji problem. Ne mislim davati skidanje sa game servera, a bilo bi potrebno dozvoliti skidanje modova i mapa, pa bi trebao redirect na ftp i poseban folder na serveru. To treba užicati od hosta igre itd., itd.

P.S. Donacije za server su prijeko potrebne. Prema zadnjim pokazateljima (onoliko koliko vidim) donacije daje jedna te ista ekipa od kojih neki pretjeruju, a večina ne da ništa. MM je rekao da to nije neophodno ali je postalo opterečujuće za njega. On se ne žali ali vidim da plača većinu cijene i da one njegove klinke zahtjevaju sladoled i cipelice na dnevnoj bazi. Razmislite o tome. 10 ili 20 kn vam ne bi značilo baš ništa a server bi bio na životu i mogli bi igrati.

E.T. 11.05.2006. 13:57

S obzirom da su Zderonje za tjedan dana, mogli bi mi iz Ri sljedeci tjedan "obici domove" Rijeckih "donatora" i donjeti prikupljeni utrzak Miselu...

Sto se tice mapa one su od 6-30MB pa bi ih mogli zakaciti u sticky preko rapidsharea. Ja ih mogu zajedno s modovima i cime vec treba zaprziti na cd i razdilati po Rijeci i okolici,donjeti na sljedece zderonje, cak i poslati nekome u Varazdin, Split, Dubrovnik, Pulu, Osijek koji ce to razdilati do ostalih clanova koji nezele/nemogu skinuti...

atha 11.05.2006. 14:54

Jasno. Rijecani spremite se na utrzak. 10-20kn mjesecno mislim da nikome nije problem. Kava-dvije manje, pusacima - kutija cigareta manje i to je to.
Idemo... ;)

RAK 11.05.2006. 15:11

Citiraj:

Autor E.T.
S obzirom da su Zderonje za tjedan dana, mogli bi mi iz Ri sljedeci tjedan "obici domove" Rijeckih "donatora" i donjeti prikupljeni utrzak Miselu...

Sto se tice mapa one su od 6-30MB pa bi ih mogli zakaciti u sticky preko rapidsharea. Ja ih mogu zajedno s modovima i cime vec treba zaprziti na cd i razdilati po Rijeci i okolici,donjeti na sljedece zderonje, cak i poslati nekome u Varazdin, Split, Dubrovnik, Pulu, Osijek koji ce to razdilati do ostalih clanova koji nezele/nemogu skinuti...

Mislim da Riječani nikada i nisu bili problem. Koliko me pamčenje služi.

Problem je u tome što mi treba FTP pristup a ne RapidShare. Treba to automatizirati jer se pokazalo da pojedinci nisu dovoljno "informatički stručnjaci" da bi jedan file prebacili na odgovarajuće mjesto. Verzija 1.2 mi je donijela jednu mogućnost koju je dobro iskoristiti, a treba i poštovati volju ostalih admina kada se postavlja svoj server. Znam da će biti opet kojekakvih problema ali ćemo ih riješiti jednom za svagda.

CD može pomoći a Andeo bi mogao napraviti .exe koji bi to automatski radio. Nekako je najlakše stisnuti setup i par puta kliknuti yes i OK.

maX 11.05.2006. 15:33

Citiraj:

Autor RAK
CD može pomoći a Andeo bi mogao napraviti .exe koji bi to automatski radio. Nekako je najlakše stisnuti setup i par puta kliknuti yes i OK.

Pitam se zakaj se ovaj forum zove PC EKSPERT : stoopid : bonker : : hitthewa

Ramses_III 11.05.2006. 15:36

ajd neko gore, maloprije je bilo ljudi, a dok sam se ja vratio...

Zmaj000 11.05.2006. 15:40

Citiraj:

Autor RAK

P.S. Donacije za server su prijeko potrebne. Prema zadnjim pokazateljima (onoliko koliko vidim) donacije daje jedna te ista ekipa od kojih neki pretjeruju, a večina ne da ništa. MM je rekao da to nije neophodno ali je postalo opterečujuće za njega. On se ne žali ali vidim da plača većinu cijene i da one njegove klinke zahtjevaju sladoled i cipelice na dnevnoj bazi. Razmislite o tome. 10 ili 20 kn vam ne bi značilo baš ništa a server bi bio na životu i mogli bi igrati.

nema nikakih problema !!:beer:

buljo 11.05.2006. 15:40

Ja dođem za 10 min...

baterija 11.05.2006. 17:02

pa kaj je ovo
atha mi da pass,ja sve instaliram
upišem connect 213.19.130.144
zašteka se i onda piše permanently ban by neznamkaj

Newbie Pro 11.05.2006. 17:12

Citiraj:

Autor baterija
pa kaj je ovo
atha mi da pass,ja sve instaliram
upišem connect 213.19.130.144
zašteka se i onda piše permanently ban by neznamkaj

Da si pročitao barem 10ak postova iznad znao bi u čemu je stvar. Daklem, "kupi" drugi cd key.

Joj kako mi je glupo stavljat stvari pod navodnike u tom kontekstu :)

baterija 11.05.2006. 17:30

sad je ok,ali me nakon nekog vremena baci van sa serva

atha 11.05.2006. 17:43

napravi sve kako sam ti rekao. pogledaj sticky, sve pise. najlakse ti je preko All-Seing Eye raditi. ako si skinuo exe patch, onda ti ne trebaju dodatni fajlovi. ako si skinuo vec raspakirani, onda ti trebaju oni dodatni dll-ovi i kreiranja nekih mapa, ali kako sam rekao sve je navedeno u stickyu.

baterija 11.05.2006. 17:45

ma sve sam napravil,poičinje trzat i server disconected

RAK 11.05.2006. 17:52

Citiraj:

Autor baterija
ma sve sam napravil,poičinje trzat i server disconected

Gledao sam što se događa. postoji mogućnost da imaš download ili P2P u pozadini, virus ili je windows totalno skršen. Tako mi se barem čini.

Ovo nije izbacivanje zbog MD5 checksuma ili sl.

baterija 11.05.2006. 17:58

i kaj da radim!???
virus i p2p i download nije 1000%

RAK 11.05.2006. 18:06

Citiraj:

Autor baterija
i kaj da radim!???
virus i p2p i download nije 1000%

Ajde pogodi...

Vidi što kolje. Možda je internet konekcija, možda je greška u modemu, možda je krivo podešen, možda imaš viška procesa u kompu. Pregrijava ti se hardware? Može biti baš svašta. Server je sigurno OK jer uvijek igraju ljudi na njemu. Svi bez problema. Dakle, problem je kod tebe.

Sudeći po sigu ne treba ni sumnjati kako se u tvojoj kanti može kermenadl ispeći. Samo ga treba brzo okretati da ne zagori.

Zmaj000 11.05.2006. 18:10

rak jel moguce kako da smanim onaj ping nikad mi nepada ispod 100,vidim da ostalima stoji na 70-80 a tebi na 50-60, jel se moze nastimat?!!: hitthewa :confused:

Ramses_III 11.05.2006. 18:11

Stavi si netlimiter i vidjet ces na sta ti ide promet, tko zna, firewall imaš?

I da, nitko mi nije odgovorio, ako znate koliko ide upload dok igram na PCE serveru?

Hrconja 11.05.2006. 18:20

ping ti je sjeban do t coma. tako je i meni ušljiv
gamad !

EDIT: mislim kupit mrežnu i puknit elcona na nju, pošto mi je na USBu sad i sere stalno. mrežna je ok za 30kn? 100MBit? ja mislim da bu šljakala ok?

Andeo 11.05.2006. 20:18

Citiraj:

Autor RAK
Mislim da Riječani nikada i nisu bili problem. Koliko me pamčenje služi.

Tako je, mi smo problematicni samo u glavi a atha i u svemu ostalome. :D

Citiraj:

Autor RAK

A gdje je onda draž kopanja po direktoriju od COD2? : stoopid
Ja ne volim davati obecanja (jer ih nikad ne ispunim :D ) pa cu reci samo da cu poraditi na tome za vikend, uz ucenje za dva usmena koja imam iduci tjedan, rjesavanja nekih zaostataka sa posla, pisanja skripte iz programiranja za kolege na faksu i u subotu dakako imamo mi vanredni studenti jos i predavanja : hitthewa ali naci cu barem 20min tako da iduci tjedan ti neku verziju posaljem, ako sta trebas vise posalji mi PM ili javi se preko skypea, athe ili na mail.

@MM
Kad budes iso na banku krajem slijedeceg tjedna imati ces para da kceri kupujes sladolede cijelo ljeto i to ne one od šipaca! :D ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52.