![]() |
Citiraj:
Isto kao i miniserije BSG. Sad ce odlucit dal ce to pretvorit u seriju. Kao pilot za javnost. |
Citiraj:
Ima potencijala, |
Istina. Ali ipak mislim da si na to morao spoiler staviti :)
|
Čemu ovakav kraj inače odlične sezone Homelanda? Jasno je da ostavljaju temelje za iduću sezonu no onda je komotno i pretposljednja epizoda mogla biti završetak sezone. Ovako se ne sjećam da je neka serija imala dosadniju finalnu epizodu...
|
Pogledo obje sezone The Americans.
Ne loša serija. Malo je dosadno počela, ali sve u svemu, dobre 2 sezone. |
arrow.. :wtf2:
|
poz.
jel netko odgledao crossbones. je to cemu i jel ima kakav takav kraj jer vidim da su je cviknuli? |
odgledan boarwalk do kraja. ne sjecam se tako razradene serije, likova, ma svega. remek djelo.
stavio bi je na tron skupa sa breaking bad-om. |
Citiraj:
|
Jeli tko gleda ove nove epizode Mentalista? Jeli to čemu ili su razvodnili sve?
|
ste gledali elementary?
američanski sherlock... nelošo. |
Bože pogledao sam band of Brothers nakon 13 godina jer me zamolio neko da mu snimim.
Pa to je remekdjelo hebeno. E to je za one s malo više moga da shvate kako je bilo u vojsci živjet i ginut(samo da mi se ono dete kreten varan ne javi opet). Iako su malo blago prikazali poraz u operaciji Market Garden....ostalo je sve tip top. I Cijelo vrijeme zadnje serije te u grlu steže. Ktome kad prikažu prave likove koji su preživjeli do 2001. ... Remekdjelo! |
Ja to pogledam barem jednom godišnje :)
|
Trouble, jesi pogledao i The Pacific?
Isto je odličan. |
Jesam al isto davno. Ići će na playlistu :)
|
Samo što Pacifik nije ni približno dobar k'o BoB
|
Citiraj:
:chears: |
Pacifik možda nije "atraktivan" ko brothers, al puno bolje dočarava užase i strahote rata.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ni priblizno. Meni je recimo Letters from Iwo Jima 3 puta bolji film o ratu u pacifiku nego što su to epizode Pacifika |
Kaj ni približno? Pa nisam uspoređivao s Letters from Iwo Jima nego s Band of Brothers. I tu je Pacifik puno brutalniji, tjeskobniji itd.
|
Citiraj:
No zo sam i mislio 😉 BoB je puno tjeskobniji, napetiji itd od pacifika |
Odgledao The Wire.
Što reći, sviđa mi se što su detaljno prikazali, POVEZALI i objasnili gotovo sve slojeve društva, od beskućnika, narkomana, dilera/gangstera do policije, sudstva, sindikata, gradonačelnika i senatora. Dobro zaokružena serija sa pomalo neočekivanim i ubrzanim krajem ali sve u svemu 8.5/10. A kao i kod svake serije, žao mi je što sam ju odgledao, jer kada mi se serija sviđa želim da traje vječno :) |
Citiraj:
IMO, naravno. https://www.youtube.com/watch?v=2bZ2CiACbmM |
Citiraj:
|
Ajde vidjet ćemo, thnx :)
|
|
Bas i ja sad konacne gledam The Wire, pogotovo jer su sad izasle remastered verzije..
Nego, uvod u drugoj sezoni, jel netko skuzio? :) http://imgur.com/1hExD9E |
:D svašta, nisam to bio skužio uopće.. Mjesto rođenja: Osijek :D
|
Citiraj:
Lisbon i Jane vjerojatno vjenčane, Choa i Vegu zajedno, a samo ne znam s kim će bit onaj zbunjola Wylie :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |