PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

fedaykin 20.08.2013. 08:34

Citiraj:

Autor Garro (Post 2445948)
Ovako čekam ekspanziju (pod uvjetom da bude besplatna) da vidim da li ima novog sadržaja da malo ublaži gorak okus u ustima koji je ostavio D3.

Ak bude besplatna onda stvarno ubrzo slijedi smak svijeta :) Ne sjećam se da je netko dao nešto gratis a pogotovo Blizzard, iako se scroll of resurrection za WoW možda i može uzeti u obzir ali tu je mjesečna pretplata a i expanzije su sad jeftine no stari D2 im i dalje košta 15€ nevezano sad koliko je on dobar ili loš.

Btw. dobar im je onaj warden, u posljednje vrijeme svaki dan jedno 10 zahjeva od "najboljeg frenda" pvpbank ili kak se već zovu oni selleri. Super im to šljaka, skoro ko u D2 :fiju:

praskatonick 20.08.2013. 13:13

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2445952)
lol, to nikako nece bit 150kn, ako si ikad kupovao blizzard igre, svaka ekspanzija (oces wow oces starcraft 2) je kostala 300kn na releasu

LoD je mislim bio 250 kn, ili se varam? ja kad sam ga kupio, bio je 250, i bila je odlična ekspanzija.

ono što mene jebeno živicira je to, da je tek godina i nešto dana prošla a oni već pričaju o ekspanziji, umjesto da gledaju kako će ovu igru nadopunit novim sadržajima. jer prostora ima, i to jebenog da preko pathceva igru bitno poboljšaju, zašto to ne rade ne znam. vjerojatno u ekspanziji, žele to sve ponovo naplatit. ni meni se ne sviđa ta, blizardova pohlepa. očito je da im se sve vrti oko novca, a toliko su para već okrenuli i nikad dosta. bio bi red konačno, da jednom igračima dadu nešto džabe i povoljno a ne da samo gledaju koliko će triliona okrenu na nama.

praskatonick 20.08.2013. 13:18

Citiraj:

Autor Garro (Post 2445948)
Ti ne shvaćaš da je gameplay podređen (RM)AHu, da je igra pojednostaljena radi konzola, da nema novih sadržaja nakon prvog prohoda... Ako to nije fail od igre, ja ne znam što je. D1 i D2 su imali dušu i mogao sam ih igrati u nedogled.

Ovo SMEĆE od igre odigrao sam 150 sati i žalim za svakom minutom utrošenom na tu igru. I ne, ne igram je već godinu dana, da na accountu nemam Starcrafte prodao bi ju odavno. Ovako čekam ekspanziju (pod uvjetom da bude besplatna) da vidim da li ima novog sadržaja da malo ublaži gorak okus u ustima koji je ostavio D3.

a čuj, iskreno ima tu svega, i slažem se da ih treba kritizirat jer po meni igru su pustili a nije bila do kraja gotova. kao što i nema novog sadržaja, i to im i ja zamjeram, ali nije igra baš toliko loša da ju se ne može igrat. evo ja i nakon 270 sati igre, imam volje za igrat s time da sam s ostalim likovima isto prešo inferno težinu, pa mogu krenut bilo kad dizat paragon levele s svakim. :D

Garro 20.08.2013. 13:32

Citiraj:

Autor praskatonick (Post 2446086)
a čuj, iskreno ima tu svega, i slažem se da ih treba kritizirat jer po meni igru su pustili a nije bila do kraja gotova. kao što i nema novog sadržaja, i to im i ja zamjeram, ali nije igra baš toliko loša da ju se ne može igrat. evo ja i nakon 270 sati igre, imam volje za igrat s time da sam s ostalim likovima isto prešo inferno težinu, pa mogu krenut bilo kad dizat paragon levele s svakim. :D

Pitanje je: why bother?:D

ivan77 20.08.2013. 22:56

Ma samo trpaj dezurne "kritičare" u ignore listu,peri po d3 i
ne okreći se sine. Njihov "bijes" mi je smiješan

Garro 21.08.2013. 04:43

Oprosti, jarunski gušteru, zaboravio sam da se ti ljutiš kada netko ne dijeli tvoj entuzijazam za D3 ili COD-om. Zato, molim te stavi me na ignore listu, kao i svakog tko je ikada rekao išta s čijim se mišljenjem ne slažeš. Onda će ti ovaj forum biti daleko pregledniji, a i imat ćeš više vremena za igrati svoju igričicu. Kažem igričicu jer D3 nije niti igrica, kamoli igra. :D

IGoR_2803 21.08.2013. 11:43

http://www.eurogamer.net/articles/20...com-conference

najavljena ekspanzija... nema streama, ali ima tekstualnih updateova od nekog tipa s konferencije...

dean225 21.08.2013. 12:07

Najavljena prva expanzija diabla 3.. Reaper of Souls.. :)

IGoR_2803 21.08.2013. 12:15

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2446456)
Najavljena prva expanzija diabla 3.. Reaper of Souls.. :)

evo i cinematica

https://www.youtube.com/watch?v=Cb7QJwQ58T0

edit: embed ne radi pa stavih samo link

evo i gameplay teasera:

https://www.youtube.com/watch?v=zGp5dkJdi0w

fler 21.08.2013. 14:41

Opa, ovo zvuči sjajno:
http://www.gamespot.com/events/games...souls-6413370/

iNoob 21.08.2013. 14:45

Poznavajući Blizzard neće ovo tako skoro izaći.

Garro 21.08.2013. 15:01

Ovako je trebalo biti od prvog dana. Izgleda da im je došlo iz dupeta u glavu što igrači traže.

Ako bude besplatno ili uz neku sitnu cifru (tipa 10$) dati ću D3 drugu šansu.

mamutarka 21.08.2013. 15:20

Citiraj:

Autor Garro (Post 2446549)

lol

De5tr0yer 21.08.2013. 15:23

Doći će najvjerojatnije update za non-expansion igru u kojoj će biti loot 2.0 i paragon 2.0, bar bi tako bilo korektno.

I kakvi su ono itemi od 3000dps? WATAFAK :D

fedaykin 21.08.2013. 15:51

Citiraj:

Autor Garro (Post 2446549)
Ovako je trebalo biti od prvog dana. Izgleda da im je došlo iz dupeta u glavu što igrači traže.

Klasa optimist :goood::D možda dođe i u humble bundlu :)
299kn mislim da su obično njihove expanzije, pa 10e ili 15e im je još uvijek D2 i LoD :)

Ali da, ovo izgleda fora, štoviše zvuči vrlo dobro, tu stvarno ima svega, skoro kao što je trebalo bit lani :) diablo.ingamers.com evo malo slika, i tekstova i podataka i filmića a i službeni press release :)

A i fler je dao dobar link, Josh Mosqueira fine stvari najavljuje :) novi krafti, bolji loot, promjene kod paragona :) igraš non stop i paragon samo raste a možeš i resetirati bodove koje dobiješ od paragona :) hmmm...to fino zvuči :fiju: :)

PS: Dobar im je onaj novi Puzzle ring :)

Garro 21.08.2013. 16:03

Nisam rekao da ću mu dati tako brzo šansu.:D

Ne znam, vidjet ćemo što će reći pokusni kunići koji ga kupe. NHF:)

ivan77 21.08.2013. 16:15

jedva čekam!! Izgleda odlično!
Kupujem odmah čim bude dostupno za preorder!

hylem 21.08.2013. 16:24

Sve najavljeno neće značit drek, ako ne promjene nešto s AH i RMAH. To je uništilo D3 i uništavat će ga dalje. Do sad što sam pogledao s GC-a ne spominje ništa u tom smjeru. Jadno.

Master_Hrc 21.08.2013. 16:33

Ekspanzija jeeeeeeeeeeeee......super odlicno odusevljen sam...jos jedna stvar na kojoj ce namagarcit ljude koji ce ispljunuti za to 300 kuna i onda kvitat nakon tjedan dana igre....:facepalm

JozicA 21.08.2013. 17:05

Ma svi vi sto pricate protiv D3 opet cete kad izadje expanzija prvi da je kupite, i sam cu je uzeti, bude mi se svidjela igrati cu je, nebude, necu
jednostavno
dotada malo ogame i WoT za dusu :D

IGoR_2803 21.08.2013. 18:08

Citiraj:

Autor Master_Hrc (Post 2446596)
Ekspanzija jeeeeeeeeeeeee......super odlicno odusevljen sam...jos jedna stvar na kojoj ce namagarcit ljude koji ce ispljunuti za to 300 kuna i onda kvitat nakon tjedan dana igre....:facepalm

ja ću je kupit i igrat ću je barem isto koliko sam igrao, i još uvijek igram, d3... kako sam ja onda "namagarčen"? po tome je onda "namagarčeno" 95% gamerske populacije koja kupi bilo koju igru za 200, 300, 400+ kuna, jednom je odigra i to je to...

fler 21.08.2013. 18:09

Citiraj:

Autor hylem (Post 2446592)
Sve najavljeno neće značit drek, ako ne promjene nešto s AH i RMAH. To je uništilo D3 i uništavat će ga dalje. Do sad što sam pogledao s GC-a ne spominje ništa u tom smjeru. Jadno.

Ako malo bolje pogledaš video koji sam linkao, svi oni uber itemi (3K+ DPS, Puzzle Ring..) su Account bound, tako da ..
uz craftanje i najavljeni enchanting/transmogrify te "smart drop", izgledno je da će se AH itekako moći izbaciti iz kombinacije.

Dosad viđeno mi se jako sviđa, definitivno uzimam.
Samo se nadam da neće i CE izbaciti, da ne bih (opet) došao u napast pa popustio :roller:

E, i kaže službena stranica da je vani 2014.
Lako moguće u svibnju, na godišnjicu.

dean225 21.08.2013. 18:29

Sviđa mi se. Smart drop i neograničeni leveli možda najviše.. :) nekako je dosadno kada se dođe na lev100

praskatonick 21.08.2013. 18:33

sve je ovo super, samo kada bi to mogli dobit bez ekspanzije, ne zna zašto ekspanzija kada je godinu dana prošlo od izlaska originala? zašto to sve ne ubacit u ovu igru, koju već imamo nego opet ljude tjerat da kupuju da bi dobili ono što su već platili? blizard se sjebava svojom pohlepom, tako ja gledam na sve ovo. bio bi red, da jednom igrače stave na prvom a lovu na drugo mjesto.

Interpol 21.08.2013. 18:48

Čekaj, ljudi stvarno misle platit još 300 kuna da bi nakon 2 godine dobili igru kakva je trebala bit kod originalnog releasea? :)

fler 21.08.2013. 19:07

Citiraj:

Autor Interpol (Post 2446643)
Čekaj, ljudi stvarno misle platit još 300 kuna da bi nakon 2 godine dobili igru kakva je trebala bit kod originalnog releasea? :)

Da.

Master_Hrc 21.08.2013. 19:08

Citiraj:

Autor IGoR_2803 (Post 2446630)
ja ću je kupit i igrat ću je barem isto koliko sam igrao, i još uvijek igram, d3... kako sam ja onda "namagarčen"? po tome je onda "namagarčeno" 95% gamerske populacije koja kupi bilo koju igru za 200, 300, 400+ kuna, jednom je odigra i to je to...

Ma bitno da ti i tih 95% gamerske populacije uživate...nemoj se osvrtati na nas nekolicinu koji iz dosade pljuju po tako dobrom i kvalitetnom proizvodu /gušter off.

@interpol jel ti sada sve jasno?:D

:chears:

dean225 21.08.2013. 19:23

Ne razumijem vas uopće. Kom se ne sviđa neka ne kupuje. Kom se sviđa neka kupi. Čemu tolika prepucavanja ovdje?

Igra je točno onakva kakva treba biti. Uzeli su hrpu love svima nama za Diablo 3. Hrpa ekipe je uložilo par 100 eura na rmah. I sada će opet uzeti za exp.. zar se ne vrti sve oko love?

Da je odmah igra bila kako treba, čemu bi se veselili danas?
Ajde mi nabrojite par naslova koji su igrivi 1000+ sati?! Da, bez obzira što rekli, jedan od njih je diablo.

MAGARAC 21.08.2013. 19:49

Meni nisu uzeli nista osim vremena. Lovu sam si vratio u prvih par mjeseci RMAH kad se jos moglo prodavat sve i svasta. Vjerojatno cu si kupit to novo ali me smeta kaj im treba tak dugo.

D1viry 21.08.2013. 21:41

Diablo je jedina igra, pokraj BF serijala, koju igram nekoliko puta. Sve ostale, iako sam ih platio, odigram i to je to.
Ja ću uzeti ekspanziju, zato što mi se igra novi content u diablu. Nimalo me ne interesira što netko o meni misli ili o mojoj kupnji ekspanzije :D. Prestao sam pušiti cigarete, ne idem po kafićima i mogu si priuštiti ekspanziju.

Malo prađnjavo, upravo uslikano i dozvoljeno od strane žene moje :D.
Miš sam dobio od kolege.
http://www.pohrani.com/t/39/BB/3DSgL2KG/photo29.jpg

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39.