![]() |
|
Kak je situacija sa kamerama na AC u Slo i AT? Jel trebam Waze i dal on uopce pomaze?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U Sloveniji mjere razmak između vozila, ne znam točno na kojim dionicama pa se mora paziti i na to.
|
Citiraj:
Citiraj:
A vinjete? Vidim da moram kupit na pravnu osobu da bi odmah vrijedila digitalna, mogu se i dalje kupiti nakon Macelja, u Sloveniji? |
Automobili
Mozes kupiti i za fizicku osobu digitalni vinjetu za SLO.(vrijedi odmah)
A za austriju da, mora se unaprijed nesto uzeti. |
Ovo ti je njihova stranica za vinjete
https://evinjeta.dars.si/selfcare/hr jer je ekipa popušila foru sa preprodavačima |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
prodaju ih i na odmorištu jakovlje
|
Mozes i online. Ja sam mislim kupio dan prije tak nekaj i sve je bilo ok.
|
malo da podignemo atmosferu
part 2 |
Da, obično tak ide preuzimanje novog auta, snimljeno sve isti dan, pa se režu dijelovi, prati ga cijela ekipa, a na kraju sam odeš na aviJon s kovčegom.:):D
Ajde, marketing im radi punom parom. "Njegova" Nevera onda ide zasebnim avionom u Monaco ili je to bilo to?:frend: |
Mda, poznato je da ekipa kad kupi auto od par milja eura odmah sjedne u auto i vozi se soma km do doma.
Takvim ljudima koji su iskeširali toliko novaca, auto se dostavi doma pred vrata... |
Dostavni kamiJonček s Neverom bude u Monacu u trećem nastavku ovog izuzetno napetog visokonaponskog akcijskog trilera. Glumci su odlično odradili svoj dio posla.:):D
|
Citiraj:
Stavis ga u pozadinu da ti recimo radi uz google maps. Podesis ga da ti javlja upozorenje 300 m prije radara. Radi odlicno za đ. Samo je uvjet da je internet upaljen. |
Citiraj:
|
Citiraj:
BODE ME U OČI OVAJ JEFTINI RETROVIZOR u autu od 20+ milja kuna. EDIT: To se to na Lazu voze? |
Citiraj:
Jel se dpf isključuje ili skida s auta? Također kad se skine jel auto može proći tehnički pregled? ( imam Octaviju mk3 1.6 tdi ) Ako može proći tehnički, čim istekne garancija na autu odmah bi ga skinuo :D |
Citiraj:
Ozbiljno pitam, pošto nisu u stanju platiti troškove prijevoza za relaciju Varaždin - Zagreb, dok ovaj priča o čistačici koja ima svoj dio firme. |
Citiraj:
|
A Nico izgleda fkt oduševljen autom kad ga vozi, baš mu se vidi na licu da ne fejka, izgleda mi iskreno, a sigurno je puno auta vozio, i formula. Ja sam neutralan kaj se tiče rimca samo velim kak mi se čini na videu.
|
On je valjda sretan po pitanju da je uspio nesto prvi kupit
Jer za novi ferari, bugati i ostale igračke nemoze bit prvi :) Nek mu je sa srecom i da se strujic ne zapali |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mada lako za sve to kaj Nico reklamira, Rimčeva čistačica koja ima udio u firmi je prava zvijezda onog drugog nastavka puno veće priče.:):D |
Citiraj:
Ja cu takav mod raditi samo ako me pocne dpf zezati. Citiraj:
Auti su odjednom glavni problem. Nikako brodski ili zracni promet. Rajt rajt. :D Citiraj:
|
Citiraj:
a sto se tice price/bajke/legende Rimac, samo se nadam da na kraju nece ispast patka jer bi se onda dosta potencijalnih velikih ulaganja moglo okrenut za 180 kad cuju rvacka |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |
|