PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Tanks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912)

Smarty 10.02.2015. 13:48

Citiraj:

Autor d4rk_ch1ld (Post 2733826)
Na sve, znači lagani arty nerf. Uglavnom nema više pucanja bez full aima.

Ja i pucan samo u full aimu al brate svabo 8-ca nepogadja :D

do sad su mi bile problem misija za arty a sad ce bit pogotovo :)

JozicA 10.02.2015. 17:57

Dosao mi necak pa ade da baci koju, sve u svemu, pogledao sam video kasnije, vice on AT2 i AT7 odlicno odigrali, po meni jako ljepa partija od maloprije pa ajde da podjelim s ostalima... narocito mali AT2... fin TD

video

Drift_King 10.02.2015. 20:09

Citiraj:

Autor eXactMat (Post 2733831)
Rusi su ionako neprecizni ko pijani tipovi koji pokušavaju pogoditi školjku pišajuči! Sve pogode osim školjke xD, tako da ne znam sta će tek sada biti kad nerfaju.

Bit ce jos gori, i morat ces se na noze klat. Mogu zamislit snajpanje na 500m. Ovako precizni topovi (JT128) tesko gadjaju weakspotove, a tek sada...

Uglavnom svi ce trazit jake hulldown tenkove tipa T62 i sl. Zaboravi odstrel ATova i gadjanja u "bojler" :hitthewal:

Sve vise se svodi na close combat sta meni kao igracu svaba i brita dize tlak, jer se moran borit s brzim i tvrdim rujanom na blizu. Kako da ne :smoke:

JozicA 10.02.2015. 20:24

Ajde jednu prije posla da bacim, ma odmah mi je vece ljepse, ala volim kad imam raspolozene suigrace...2 arty 10 killova...

video

darkydark 11.02.2015. 09:45

Gadjanje wakapotova na 500m :-)

dejanbinladen 11.02.2015. 10:56

opet skida update ko lemming train

JozicA 11.02.2015. 15:29

Ma skinio se update u roku odmah, ali kolicina idiota u igri je nevjerojatna, 0/12 trenutni omjer, u svakoj svi na jednu stranu, i svi izginose naravno, evo samo zadnja s arty ... video ... odustajem danas od misije, nije vrijedno zivciranja... i dalje se pitam sto uopste pokusavam igrati ovu igru...

Drift_King 11.02.2015. 16:21

Bacio prvu na vanila igri, odma RHM 3500k, 3 lajta, i remain unspotted odradjen. :)

Cekam Aslaina ili Odem da proban...

darkydark 11.02.2015. 17:13

Opasan neki nerf :-)

Ja lt15 zaspotao 3997 dmg i iso kopat nos dok sam vozio i crko :-)

JozicA 11.02.2015. 20:10

Blago vama, ja evo probao, 0/5 u zadnih 35 minuta, nece pa nece, i sto je najzalosnije svi izginose u roku odmah, napadao, branio se, nevrijedi, svi njubeki izpuzali iz jazbina danas..

video

Drift_King 11.02.2015. 20:19

WR 83.3%
WN8 3300

Manje vise sve borsig i T28 HTC, zavrsavam misije.

HTC je ruganje kad upadne na zatvorenu mapu i T7. T8 ima problema, 9 je vec lagana.

3800WN8 avg na njemu... :D

Timovi se i dalje prosjecno brzo tope i ako nema 2 dobra igraca pusite, tako da nista novo. Evo sad prva minuta, taman se ugledali 1-6 :smoke:

mrva_zg 11.02.2015. 23:35

zadnjih 6 partija ispod 20% chance to win :D :D :D :D

Drift_King 12.02.2015. 01:42

Citiraj:

Autor mrva_zg (Post 2734799)
zadnjih 6 partija ispod 20% chance to win :D :D :D :D

Zasto imate to ukljuceno, samo se nervirate.

Lipo se nervirajte kao ja s Centurionom, kad budale stoje u bazi a ti gines... Vise retarda na T9/10 nego na nizim. :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal:

mrva_zg 12.02.2015. 09:08

na t9 i 10 su redovito kamperi koji samo nabijaju wn8 sa snajpanjem i kupljenjem kilova.

bolje mi odigra ekipa u 8-icama koja je prosjek nego neki plavi

plavi su mi najgori igrači, ne bi te podržo ili zaštitio ako si na šutu ma nema šanse jer ne daj bože da si sjebe statistiku.

Drift_King 12.02.2015. 10:37

Citiraj:

Autor mrva_zg (Post 2734854)
na t9 i 10 su redovito kamperi koji samo nabijaju wn8 sa snajpanjem i kupljenjem kilova.

bolje mi odigra ekipa u 8-icama koja je prosjek nego neki plavi

plavi su mi najgori igrači, ne bi te podržo ili zaštitio ako si na šutu ma nema šanse jer ne daj bože da si sjebe statistiku.

To san ja par puta pisa. Plavi igrac je najgori i najopasniji igrac. Iz nekoliko razloga:
  • niko ih ne dozivljava kao unicorne (iako su blizu)
  • niko ih ne slusa (chat, help i sl)
  • isfrustrirani su statistikom i cesto iznesu mec

Njihove kalkulacije i toboze buduci unicum status ih toliko pegla da znaju bit toliko sjebani za team. Iskreno mi nekad dodje da ukljucim chat i jeben sve po spisku jer su dementi teski.

Nema mi nista gore nego kad dodju likovi na T10 i nemaju ideju di ic (ovisno o tenku), ili kad vidis da je igra teski fail kad jedan flank padne za 3 sekunde... Ili kad se ekipa naguzi na jedno misto i to izgube, zna se dogadjat na El Halufu, Redshieru i sl mapama di ima jedna "dominantna" strana.

JozicA 12.02.2015. 10:50

Ma meni je fascinantno kad 12 do 14 igraca krene na jednu stranu, i onda nalete na 5 ili uvrh glave 7 tenkova, i onda izginu za 3 minute. Radi toga XVM vise ne koristim, tj. nist od modova vise ne koristim.

Ali to je ono sto cini ovu igru zanimljivom, ja maloprije uzeo arty, iz trece rijesio misiju, 3/3, jucer, nema sanse. Kad te hoce onda hoce, a kad nece bolje preskociti taj dan.
http://www.pohrani.com/t/3c/Xz/3I0M2RYj/misija-arty.jpg

edit:
evo probao jos jednu, stvarno dan kad hoce onda hoce, protivnicki tim odigrao super a opet mi pobjedili... video

Drift_King 12.02.2015. 11:21

8 killova, 6500dmg, idem resetirat bazu za 9 kill SPG, i da da, connection interrupted. Kad sad nisan cilu konfu bacio vanka necu nikad.

:Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg::Machineg:

mitra 13.02.2015. 10:27

Skinoh i ja update, bacih koju rundu i...nije lose, za sada. Mislim da ce upadte ici na ruku igracima koji igraju brze tenkove. Sad u zadnjoj partiji potrosio svu municiju sto se ne sjecam zadnji put kad mi se je desilo, i neki me onda njubek ubio. Ace je pao i u porazu 4900k dmg s Typom59 :D

http://wotreplays.com/site/1616889#team

Pepermint 13.02.2015. 14:13

ja znam nekad pokriti neku siemku, ali rjedje nego prije. Puno puta mi se dogodilo da ga zastitim, a onda on umjesto da puca po neprijateljima okrene dupe i pobjegne, nakon cega mene ubiju. Sad samo ako vidim da je neki normalan onda pomazem stat ispred primit sut.

naravno to se ne odnosi na platoone i ostale timske partije gdje je normalno podrzat svoje, kad znas da ce i oni tebi pomoci.

JozicA 13.02.2015. 15:46

Sto volim ove zadatke ponekad, kampiram, ISU-152 je zakon, 3 hica i misija rijesena, i jos mi protivnik spominje na chatu sto pucam APCR, pa sto njega briga s cim ja pucam :)

Drift_King 13.02.2015. 16:35

Citiraj:

Autor mitra (Post 2735416)
Skinoh i ja update, bacih koju rundu i...nije lose, za sada. Mislim da ce upadte ici na ruku igracima koji igraju brze tenkove. Sad u zadnjoj partiji potrosio svu municiju sto se ne sjecam zadnji put kad mi se je desilo, i neki me onda njubek ubio. Ace je pao i u porazu 4900k dmg s Typom59 :D

http://wotreplays.com/site/1616889#team

Pa nisan primjetio bas neku razliku, cak iman osjecaj da neprecizni Borsig vise pogadja nego prije... Viewrange mi je onako skill na posadama (TD) a Borsig dodatno ima i bino, tako da je ionako vise od 455m, camp bio camp osta. Nize tierove ne igran (a ni amere/ruse/kineze), iako mi kazu da je T67 zvir bio. Jedino ELC, koji je jucer ima avg WN8 4500. A bilo je par paki priko 10k :D :D

Hawker 13.02.2015. 18:08

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2735649)
Sto volim ove zadatke ponekad, kampiram, ISU-152 je zakon, 3 hica i misija rijesena, i jos mi protivnik spominje na chatu sto pucam APCR, pa sto njega briga s cim ja pucam :)

Mozda zato sto gold ammo na ruskim td ne radi kako treba.
U stvari gold ammo radi kako treba samo na E50M i Leopardu.
Na drugim tenkovima ga vise uopce I ne koristim.

Thoroughbred B 13.02.2015. 18:53

Citiraj:

Autor Hawker (Post 2735715)

"Ne radi kako treba"? :lol2:

Jozica - pa u biti čudno je da koristiš gold na isu 152 jer 276 pena prolazi kroz sve živo bez ikakvog problema...

Na ISU rokaš gold npr. za neke kupole na desetkama,ali za to ti treba gold na svim tenkovima.Sve ostalo buši ko' adam evu :D

buljo 13.02.2015. 19:33

Citiraj:

Autor Hawker (Post 2735715)

Lol.
A koja je razlika između shella na njemačkom i ruskom mediumu kod premium ammoa?
Jedini gold bullšit je na FVu, jer granata ima manji pen a veći dmg. :lol2:

trouble 13.02.2015. 21:59

Najace je kad te optuze da rokas gold na FV lol

buljo 13.02.2015. 23:52

Ne samo na fv, na svakom mediumu koji ima apcr ppd standard ammo :)

JozicA 14.02.2015. 03:59

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2735766)
"Ne radi kako treba"? :lol2:

Jozica - pa u biti čudno je da koristiš gold na isu 152 jer 276 pena prolazi kroz sve živo bez ikakvog problema...

Na ISU rokaš gold npr. za neke kupole na desetkama,ali za to ti treba gold na svim tenkovima.Sve ostalo buši ko' adam evu :D

Ma koristim, sad kad rjesavam misije (jednu dnevno) samo gold u upotrebi, zadatak je bio s TD da unistim protivnicki tenk i prezivim borbu a da neprimim stetu prije unistenja tenka, barem mislim, i naravno da me u X borbe stalno baca, pa onda fino camperski tri puta opalio i 1 kill napravio .. meni dosta... Casno Izvrsena misija... video od te borbe

Drift_King 14.02.2015. 04:08

Sve arty seronje tribaju progucat svoj jezik. Koji retardi.

5 hiteva, od toga 4 arty, i jedan Leo 1 da me dovrsi. :smoke:

pacijent 14.02.2015. 08:27

evo jedan ACE za kraj misije sa TD :D

http://www.pohrani.com/t/1m/2B/2ccaajp0/shot002.jpg

ti.le 14.02.2015. 09:55

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2735973)
Sve arty seronje tribaju progucat svoj jezik. Koji retardi.

5 hiteva, od toga 4 arty, i jedan Leo 1 da me dovrsi. :smoke:

Na ovom drugom acc-u uopce nisam igrao arty, sad sam poceo radi misija, ali takvi ko ti su mi najdrazi pacijenti, cim vidim nekoga da pise clicker, odma saltam na njega, pa makar nikog drugog gadao cijelu rundu :D

BTW, ovaj RanZAr je bas za tebe :)

http://www.youtube.com/watch?v=MDdcSaYmwtM

Drift_King 14.02.2015. 15:09

Citiraj:

Autor ti.le (Post 2736009)
Na ovom drugom acc-u uopce nisam igrao arty, sad sam poceo radi misija, ali takvi ko ti su mi najdrazi pacijenti, cim vidim nekoga da pise clicker, odma saltam na njega, pa makar nikog drugog gadao cijelu rundu :D

BTW, ovaj RanZAr je bas za tebe :)

http://www.youtube.com/watch?v=MDdcSaYmwtM

E ja bas obozavam kad me ne dokrajce pa sve ostalo ostavim po strani da ubacim HE u te retarde.

Ako se uspijem odhrvat napadima TDova i HTova, klikeri me imaju najmanje pravo ubit.

Odradio san TDova s sec objektivima (za T55-A), sad pomalo iden ostalo. Ne zelin bit jos jedan cancer na serveru, iako san ima partija u tom smecu.

Sta se tice videa, nista mi ne smeta osim artya. Radje bi da san one shotan od WTE100 nego od tih jadnika van rendera.

http://s23.postimg.org/udg6ggeaj/shot_125.jpg
image hosting

Naravno tu san uspio rijesit E3, IS7 i JgE100. ALi kretencine su me unakazile. IS3 me s boka roknio, ali to je bio trejd za E3 tako da mi nije za niti malo.

JozicA 15.02.2015. 02:37

Joj, kad suigrac napravi 5000 dmg, ja vijam misiju di treba 1000 stete i 1
td unistiti... video ... ali biti ce misija danas valjda

edit:
a evo i ove misije rijesene, ovo mi je jedna od drazih misija koje sam rijesio,bez obzira na poraz, bas je zabavna bila... skoro pa TD nisam mlatnio ali ipak pao na kraju :)

http://www.pohrani.com/t/33/eS/2Vwb7Alm/spg-misija.jpg

video

sad mir do ponedjeljka

ti.le 15.02.2015. 08:21

Ja s Sherman III pokusavam rijesiti onu misiju tier veci HT, nikad u zivotu nisam igrao toliko partija u svojem tieru :)

JozicA 15.02.2015. 15:05

Sretno s misijama, ja probao poslje rucka, imam dan premiuma pa da probam, ali nevrijedi, pola tima izgine kao kokice, druga polovica glavinja okolo, a solo nemogu bas sve... ali kad dobijem vise eksp u porazu nego prvi kod protivnika u pobjedi . .sto reci...
http://www.pohrani.com/t/1V/Rx/1oFS2Tjm/churchill.jpg

Drift_King 15.02.2015. 17:13

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2736545)
Sretno s misijama, ja probao poslje rucka, imam dan premiuma pa da probam, ali nevrijedi, pola tima izgine kao kokice, druga polovica glavinja okolo, a solo nemogu bas sve... ali kad dobijem vise eksp u porazu nego prvi kod protivnika u pobjedi . .sto reci...
http://www.pohrani.com/t/1V/Rx/1oFS2Tjm/churchill.jpg

Odradio 50% danas platoon, Borsig, JP2, ISU152. Easy. :fiju:

Sad ostatak mediuma, heavya i lightova :D

Thoroughbred B 15.02.2015. 21:09

Pogledajte ovog retarda.

http://youtu.be/6-258-nx_zk

Drift_King 16.02.2015. 14:30

Na ensku me namazli T92 i Conq GC. Jedan je dobio internacionalnu cestitku a jedan balkansku jer je bio srbin.

Dabogda se obe ostvarile do 24:00.

Pa da san na nekom "lan partyu" tipkovnicu i monitor bi progucali.

MeanBoss 16.02.2015. 14:53

Samo radi vas likova šta se tako žestoki na arty-e počeo sam i ja grindat arty... :)

Nybelung 16.02.2015. 15:10

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2736951)
Na ensku me namazli T92 i Conq GC. Jedan je dobio internacionalnu cestitku a jedan balkansku jer je bio srbin.

Dabogda se obe ostvarile do 24:00.

Pa da san na nekom "lan partyu" tipkovnicu i monitor bi progucali.

Da si igrao Prokhorovku ne bi ni riječ rekao, ta mapa je užas protiv dobre artiljerije. Ali ako te na Ensku arti satrao onda si stvarno loše odigrao.

Drift_King 16.02.2015. 16:56

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2736959)
Samo radi vas likova šta se tako žestoki na arty-e počeo sam i ja grindat arty... :)

:finger:
Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2736964)
Da si igrao Prokhorovku ne bi ni riječ rekao, ta mapa je užas protiv dobre artiljerije. Ali ako te na Ensku arti satrao onda si stvarno loše odigrao.

A u gradu, osta ja, WT (low hp), i E75 (low hp). Desni flank (istok) smo odma izgubili od ruskih mediuma, ja san bio u gradu (zapad) i napada san M103, FV, IS7. To smo sve sanirali, i vracamo se resetirat bazu, maknem M41, E75 i WT poskidaju ostatak, nakon toga idemo kroz grad maknit zaostalog KV4, i onda 4 gaya u artyu. T92, CongGC i jos 2 koja su nebitna sad. KV4 udari spot, 2 HEAT granate i ugasen je, ali smrdljivo sranja me izmedju kuca pogodi (prvi blok), i tracka (ConqGC), repair neman i molin Boga da suga me ne posere, kad doljece jos jedan T92 hit (splash za cca 600), ubili KV4 i idemo na suge. A9(0) po hitovima, idemo kroz grad ja i WTPz4, a E75 istok gura, svi sa cca 300hpa, Comander je isto maknut pa neman full view, ConqGC me rokne kod baze, T92 pomete u isto vrime WTa, a E75 mislin da nije ni dosa. Uglavnom katastrofa. Nakon 5k dmg u E100 razvali me kliker. :fuming::fuming::fuming:

Prohorovku mrzin igrat s HTom i TDom. S mediumom je jos i igriva, druga stvar je ako nema tih dementa onda je jako igriva, nesto kao onaj tvoj STB replay ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27.