![]() |
A ovaj?
https://www.westerndigital.com/en-ie...ku=WDS200T2XHE 153 eura - 10% imam neki kupon + bezicni punjac gratis? |
Koliko na kraju košta Crucial P5 Plus 2000GB? Nisam išao dalje od košarice i ne znam jel na kraju 2TB ili 1TB. Naziv i šifra nisu usklađeni?!
|
Pa napisali su ti u postu prije, 2TB je 125€
Dok WD SN850X 2TB imaš za 120€ na Amazonu DE. Zna li netko ako šljaka Gen4 SSD preko adaptera u pcie slot? Ova stvar (ima i X4 i X16 opcija) https://vi.aliexpress.com/item/1005005713886973.html Naime, imam B450M Pro4-F i drugi M2 slot je samo SATA. Fali mi prostora, a nemam u planu mijenjati CPU i ploču. Ne trebam Gen4 brzine. Samo da radi. Koristio bi za storage, za igre. Boot SSD bi ostao taj koji i sad imam. Glupo mi kupovat SATA SSD M2 disk, kad će sljedeća ploča imati dva "prava" M2 slota minimalno. |
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Ima ko ovu kameru od dlinka iz svijet medija?
Kako se vidi po noći? Edit: kupio već, ok je Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Probam danas sutra pa javim kako i da li radi. |
Eto, probao ali ništa. Adapter je x4, ja na Tomahawk B550 nemam nego x16 i koliko ja razumijem x4 u x16 bi trebao raditi bez problema, ali moguće da nešto treba čačkati u BIOSu. To budem morao ostaviti za sutra jer mi je pun čep troubleshootinga. Stalno nešto ne radi, jebemu sve :D
|
Vidim da se tu piše, pa da pitam, jel netko zna sa ovom A1 gigabitnom akcjom, se dobije wifi6 router ili? vidim da piše mesh uređaj da se dobije, pa mi nije jasno.
|
Citiraj:
|
Manje sam platio 65" LG C1 od tog Grundiga lol
|
Citiraj:
Ja jos nisam vidio neki deal na 65" oled da je ispod 1k eura Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Mislin da kolega mirko nije vidio točnu cijenu, i meni se to dogodilo na prvu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
10500 kn, ali prošle godine. Baš da ćeš C1 65" nać za ispod 1000€ ne bi rekao. |
PEVEX KLUB cijena
899,90 €/6.780,30 kn |
Citiraj:
Kad mene Grunding OLED radi već par godina bez problema... |
Citiraj:
I meni je dosao ps5 |
Citiraj:
|
OLED707 55 u Elipsa je manje od 900€.
Ja se nisam mislio puno 😁 A preklani jos sam uzeo Phillips OLED705 65 za mislim 8000kn u Pevexa. Nadje se 👍 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jedan za dnevni, drugi, manji, 55 u sobu, koji je zamjenio 42 LG C2 koji mi je postao velik za stol tj monitor a mali za TV
Nije bolest sve sta boli 🙈😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Samsung 65" s95b 9.999kn, prošli crni petak. 😀
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Slabi ste ja uziman sad 3 po mogucnosti i popustima black friday spike i to sva tri oled 55" za 3 apartmana 🥲.
A kad bi isa mjenjat u kuci di zivim jos tri (3sobe)posto vec ima jedan oled u dnevnoj. Dogodine 🫡 Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Dosta hrabro je staviti OLED u apartman, moram priznat 😁
EDIT: Mozda nekom bude korisno. Svijet Medija "Ostvarite do 20 EUR povrata kada platite uz Revolut Pay Plaćaj brzo, praktično i sigurno uz povrat novca do 20 EUR (150,69 kn)*. *promocija vrijedi za nove korisnike Revoluta sukladno uvjetima korištenja" https://www.svijet-medija.hr/promoci...=6470745629329 Sent from my SM-S908B using Tapatalk Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
vrijedi li ako sam nedavno otvorio već revolut kako se ostvaruje to? |
Nisam novi korisnik pa nisam proucavao. Mora bit negdje u uvjetima
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Stigao Play, JBL i Konzum bon od A1.
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 30 fusion using Tapatalk |
Tko dostavlja plejke, jel ide prije kakva obavijest, koliko je prošlo od obnove ugovora?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:27. |