![]() |
Ajmo momci na server
|
Rak je, poznavajuci njega, bio samo ironican. :) Zato ga i volimo. I on nas. http://www.mameibebe.net/images/bcgforum/wan.gif
|
Ajde na server.
|
Citiraj:
nekak mi je puno lijepše rushat okolo i ubijat nego čekati... : wtf : naravno nije tebi seth ništa upućeno : cheers2 to ja općenito psujem :D a ti rak ne kužim tvoj post oO |
Citiraj:
|
Arrrrr.... :grrr:
Jebeni DSL već par dana u qrcu. Nisam mogao vjerovat, brejkalo UŽASNO i ubijem lika u close borbi (tunel, brecourt) i donesem zastavu!! : lol2 : Ovo mi je bitna informacija: Koliko ide uploada pr sekund? @Hrconja Pa mora valjda netko čuvati zastavu... |
hmm, niko ne voli kempere. ali recimo njemci. pa koji vrag ima jedan njemac raditi na amerskom spawnu??? pola na A, pola na B i čekaju da alliesi dođu...
rushanje po meni služi samo jednome - da se pogine. a sebi u obranu da kažem, uvijek treba biti neki backup, netko tko će izdaleka paziti i vikati drugima, kamo da paze.... |
Citiraj:
Želiš reći da si sam na svijetu, nitko te ne voli!! A jadan !! Baš mi te žao sad... |
nisam ja sam na svijetu, uvijek ja imam svoju ribu :D samo što sam ja više onako, nepomičan :) al efektivan...
ali mislim da dajem prednost neprijatelju, jer točno znaju gdje sam u bilo kojem trenutku. zamisli da počnem i pozicije mijenjat.... |
da ti počneš mjenjat pozicije to bi bio smak svijeta,mislim da bi se cijeli server srušio od šoka :): roller :
|
ovako
ja sam smotan dalje, kopiram one fajlove za vaš mod, ali ne kužim kako napravit onaj .iwd fajl još jedna stvar, moram li se logirat ko stipe_k na server jer meni je nešto bilo sjebano i nikako nisam mogo promijenit stipe_cro i kad sam se pokušo spojit tako pisalo je da je stipe_cro bannan za stalno :) i tako sam više puta provao i opet isto nikako da promijenim u multiplayer options svoje ime ono, promijenim ga, spojim se na vaš server i kickaju me kao stipe_cro izgubio sam sve živce :D amo ljudi H E L P :D |
skini pce mod 6 i ubaci ga u main direktorij. to je to. on je iwd.
razlog bananja - mozda si krivo napisao serijski, pogledaj bolje da li je ispravan. ok? ;) |
ovako, dakle ja skinem onaj .rar i extraktam to sve u main folder
ali ja tu nigdje ne vidim daj iwd fajl i kod pokretanja vašeg servera mi javlja da ne može nać taj iwd fajl nisi reko jel moram bit baš stipe_k ili to nema veze i kakav mi cd-key mora bit originalan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A dal je opce instaliral patch 1.2???
|
Stipe k
Imaš neki prog koji mjenja s******* b***. e sa njim probaj... Jer te izbacuje zbog piratskog serijskog, tj ne orginalnog... joj joj :D |
ok, key ćemo riješit, patch sam stavio
i mod sam stavio sad, pa ćemo vidit :) |
isuse javi se :)
|
stipe_k jel se mi znamo jer imamo isto ime i prvo slovo prezimena :D
@Sam Fischer - a ko je juniorka? |
Terminator se feminizirao.
|
a ko je onda junior????
: hello2 : |
Werewolf. :D
Ah ta deca... ;) |
ne pa ok al nisam mogao povezat.....
jos ni progledo nisam vec me majka natjeravala da se dignem da cemo uskoro krenut kod doktora! |
Nisam niti ja, jucer smo nakon poduzetih sankcija doznali. ;)
I ti si ranoranioc daklem.. ;) |
Da, pa znas da se on ujutro budi u 6h da isprati tatu na posao i pokosi travu. :p
Werevolf i Terminator su SamFisherov sin i cura. Werevolf ima dobru motoriku a termic je gay. :p |
nije u zadnje vrijeme ne mogu dugo spavat....
mislim i vikendom mi je maximum 9-9:30 a nekad sam spavao vikendom do 13-14h i dizo se na rucak.... a rano se dizem u vecini slucaja jer mi cura cesto ostaje spavat pa kad s njom popijem kaficu u pol sest i ona ode u 6 vise mi se fakat ne spava... a hiperaktivan sam da bi se izlezavo u krevetu! |
Ja pak prije 3h nemogu zaspat samo šteta kaj nema još takvih da bacimo češće neku noćnu pucačinu :D
|
Citiraj:
|
Buljiću, ljudi rade!
Ubuduce ti dodji ranije, a nemoj se izvlaciti da "imas posla", "moras" "raditi" i slicne fraze tebi poznate... :rolleyes: :D ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:25. |