![]() |
Citiraj:
|
Po čemu je maserati loš? :D Karikiram, ak oni imaju ljevane blokove umjesto aluminijskih, neznači da su odmah lošiji osim viška kila. A ako bi gledali na kilažu, mogli bi izbacit svu kožu, drvo i ostalo iz kabine.
|
ferari je supercar, maserati je grandturer... izuzev onih drk-drk edišna, ali ono totalno različite filozofije.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa gle, oni tebi neće reći da ti nemožeš imat super bojanje, već samo da ćeš morati dodatno platit za to.
Sad recimo pričamo ti i ja u nekom društvu(kurv i ostalih) o našim maseratijima u garaži. I sad ja tebi kažem da sam nadoplatio za super bojanje a ti kažeš da nisi. I onak svi te gledaju iz tog društva kak si ti siromašan i nisi imo za bojanje. Baš netko iz našeg društva zna da smo mi za cijenu "običnog" maseratija trebali u cijeni već trebali dobit to super bojanje i ručicu mjenjača presvučenu krokodilskom kožom. Kud baš SLR, jedan od najružnijih automobila, meni u rangu multiple i panamere po ružnoći. Nemože ga ni zadnji kraj izvuć, ni auspusi naprijed. Prednji kraj totalno katastrofa edit: Citiraj:
|
Citiraj:
Opet o ukusima se ne raspravlja iako san u pravu :p |
Pojam GT-a je prije jedan Ferrari 456 2+2 V12.
SLR mi baš i ne sjeda kao GT. |
Porsche 918 Spyder, made in Germany:) Makar i Maserati Granturismo nije za baciti..
|
Citiraj:
Mene danas tuca oprala. Ziv sam se usro jer mi je pred 6 godina totalno unistila Carismu, napukle sajbe, sve plohe istucene do suza. Ovaj put nije bila tak brutalana srecom. |
Maserati luksuz-ferrari drndalica :D Inače maserati nesmije biti brži nit jači od ferrari-a baš kao što fiat nesmije biti brži od alfe.
|
Meni je Maserati GT bomboncek od auta i taj Ferrarijev v8 mu savrseno pase. Ne treba bit nist brzi ili pokusavat bit brzi od 599 koji je monstrum i za mene malo too much. California mu je puno relaniji "protivnik" i isto very nice mada sve to kosta toliko da nebi dao ni da imam.
|
Ozrene, jesi ti danas (10.6) kroz rotor u Solinu prošao s EVOm?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ferrari već dugo ne liči. Od ekskluzive, Ford GT i Alfa 8C je ono što bih gledao da sam u prilici. Od performansi 911.
|
Citiraj:
|
Hvala Ozrene i ostalima na odgovoru. Vidim odmah frka nastane na forumu kad se pita za mišljenje, bilo me i strah pitat prvo :P
Naravno kod nas nema nikakvog poštenog dobavljača (ili sam u krivu??) pa sam primoran do Italije skoknut, na probnu voznju i dogovor oko kupnje. |
Kad ovo dođe na cestu, mislim da svi ostali GT-i mogu sakriti. Napokon pravi nasljednik serije 8.
|
Citiraj:
|
:no2drug: Citiraj:
|
E24 i E31 još čekaju dizajnom dostojne nasljednike.
|
Citiraj:
Prednji kraj mi se nikako na Lussou ne sviđa, ali zadnji dio i interijer sve nadoknađuju. Bit će ga lijepo vidjeti na cesti. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je on jedini kojem se sviđa taj auto...na svijetu :) Top BMW-i po klasama su mi E38 kao serija 7, E39 kao serija 5, E36 i E46 kao serija 3 u svim oblicima. Sve ostalo ide u prošlo stoljeće (1502, 1602, 1802, 2002, 507, 2800 CS, 3.0 CSi i CSL, 635 CSi, 850 CSi). |
Citiraj:
, iako E38 B12 nije loša :p, ali nekako mi djeluje izdužena 5ica. E39 je top, ali F10 M mi je toliko prirasta srcu da je odnio tu pobjedu... E46 je odličan pogotovo M, ali E92 mi je tako dobar da je to čudo. E36 je isto bombon, E90 nah, kocku ne mogu smislit. ___ E66 :) |
vjerovatno ti se i gt onda sviđa :D
|
rabljeni za 30km dnevno grad
Kolega trži Hyundai Elantra garažiran, 55000km (dobio službeni auto prije 4-5god) , 10 godina ful oprema 150ks, kao novi, održavan pic-pic, napuhao je cijenu na 5000ojra, registriran jučer, koliko da mu spustim cijenu i koje sve argumente upotrijebiti osim sljedećih: star auto, troši puno, 1.7. EU rabljeni ulaze u igru, kolege smo :), trebam još za ugradnju plina uložiti i td. ?
|
Što ce ti 150 ks?
Imho, 10godina star hyunday ne smije biti više od 3000€. Uz to, trebaš imati hebeno puno srece da kupiš dobar polovan auto, a kamoli 10 gdina star dobar auto. Na svoje oči sam vidio kako se spuštaju cijene za 20-25%, jer ljudi imaju minuse i rješavanju se auta, tako da teoretski možeš kupiti auto za relativno malo para. |
Za manje novaca se nađe Yaris 1.0 ili nešto sa sličnim 1.0 16v motorom.
Za 30 km dnevno ti ne treba više od toga. Manje te košta osiguranje i registracija, a i manje troši. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |