PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Mileni 12.12.2014. 10:29

The Lost Room je stvarno jako dobra serija. Kratka, ali ubije visak vremena :)

Necto 12.12.2014. 11:35

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2703615)
Baš me zanima s kojom forom će ga vratiti i nadam se da mi neće biti zlo od klišeja :D

Lazarus Pit vjerovatno ... bilo je cak i par hintova tokom serije

Pupo 13.12.2014. 21:53

Gledao tko Marco Polo? Il je još prerano za zaključke poslje pilota?

panda505 15.12.2014. 02:50

Homeland :care: :care: :care: :care:

Epizoda je brutalna, kraj - totalni mindfuck.
Idući tjedan je finale sezone - LUDNICA!

Juice 15.12.2014. 12:22

Nakon tri mjeseca sinoć završio s Sopranosima. Moram reći da sam uživao u seriji i da mi je žao što je završilo.
I Tony okončao na kraju.

Omerta 15.12.2014. 17:56

Najbolja serija ikad, IKAD.
Trenutno sam na 3. sezoni The Wire. Odlična serija, onako brutalno realno prikazuje razne slojeve društva. Ali molim vas, ne uspoređujte to sa Sopranosima :D

Fatal 15.12.2014. 18:45

Odgledao dextera :banned:. nisam previse serija pogledao ali ovo je uvjerljivo najgori kraj ikad. znam da mi je frend prico da je kraj u lost uzasan, ali ne znam kako moze gore od ovoga:D masu nelogicnosti, puno glupih twistova... ma skoro da sam pozalio sto sam je uopce gledao

IcyTexx 15.12.2014. 18:47

Pogledao Scandal... Odličan.

Odličan Homeland danas, također.
Inače, Homeland je renewan za 5. sezonu!

Mr.Ex.President 15.12.2014. 19:42

SoA

Satrali su sa zadnjon sezonu, ubojstava, krvoprolića i brutalnih scena više nego u svim ostalim sezonama skupa, u biti tamo negdje od 4. sezone bajkersku družinu koja se tu i tamo uvali u kakvo kriminalno sranje su počeli prikazivat kao mafijašku organizaciju koja se bori protiv svih i svega, policije, države, političara, poduzetnika, mafijaša, običnih ljudi, drugih klubova, drugih rasa, itd. gdje je u svemu tome skupa jedostavno nemoguća količina naređenih ubojstava, masakra i ostalih sranja.
Izgubili su se malo u tome, iz sukoba u sukob iz osvete u osvetu iz rata u rat, doslovno je svaku epizodu neko stradavao, a količina mučenja i masakra je isto ogromna za nekakvu bajkersku seriju.

Vidin spominjete sporanose, pa više je Jax naredio ubojstava nego Tony, meni osobno je to ludost, al ok, tako je kako je. Ne mogu reć da je serija loša, mogu reć samo da mi je žao šta nije ostala u vodama prvih par sezona, nego otišla u ovom "novom" smjeru jer bi za mene onda osobno bila fenomenalna, ovako je "samo" vrlo dobra, bez potrebe da to mjerim nekakvom brojnčanom ocjenom ili pišen nekakve top liste...

Kraj...očekivan, meni osobno ne previše spektakularan ili šokantan jer san ga predvidio već nakon sastanaka sa predsjednicama ogranaka, ali svakako jeziv, dojmljiv i kvalitetan.

Stvar koja je malo u sjeni je sam soundtrack kompletne serije koji je fenomenalan, pjesme iz zadnjih par epizoda su brutalne (Make It Rain, Come Join the Murder,..)

asibulj 15.12.2014. 21:13

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2705469)
Odgledao dextera

After watching the last episode of Dexter:

Pohrani.com

Mommistake 17.12.2014. 10:59

Pogledao zadnju TWD (nisam stigao prije), i mogu reći da je završetak dobar, ali cijela serija se totalno "popederila"...

IcyTexx 18.12.2014. 00:42

Krenuo Ascension... Danas bila druga epizoda. Pogledao prvu.
A ono...

chief_wolfinjo 18.12.2014. 12:06

gledam The Blacklist i moram priznati da je serija jako dobra. :goood:

Mileni 18.12.2014. 12:36

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 2706694)
gledam The Blacklist i moram priznati da je serija jako dobra. :goood:

Ah, serija gdje super-duper-uber komp racuna gotovo jednako brzo kao ekipa iz Scorpionsa :D

Salu na stranu, dobra serija. Ali se poslije krenu ponavljati do iznemoglosti, pa sam na zalost odustao :(

adaksinjo 18.12.2014. 14:00

takoder. jedino kaj vredi je ona neprobojna staklena kocka u kojoj je malo malo nekakva festa :D

Juice 18.12.2014. 20:45

Počeli detalji o drugoj sezoni Farga
http://insidetv.ew.com/2014/12/18/fa...ason-2-script/

fanATIk 20.12.2014. 19:21

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2706525)
Krenuo Ascension... Danas bila druga epizoda. Pogledao prvu.
A ono...

Pogledao dvije epke, sad sam na trećoj.
A ono... :D
Nije ono što sam očekivao al dobro, odgledat ću ju.

I da, Tricia Helfer je dobar razlog za gledanje. :D

ALI, žešči fail:

Strašno me živcira što gomila genija na brodu ne može skužit da onakav dizajn broda ne omogućava stvaranje gravitacije 1g. Dakle, druga opcija je konstantno ubrzavanje na 1g. Ali, u tom slučaju došli bi do proxime za cirka 4 godine. A oni na putu kakti već 50+ godina.

Juice 20.12.2014. 19:28

Gleda itko Marco Polo? Valja li šta?

IcyTexx 20.12.2014. 20:04

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2707820)
Pogledao dvije epke, sad sam na trećoj.
A ono... :D
Nije ono što sam očekivao al dobro, odgledat ću ju.

I da, Tricia Helfer je dobar razlog za gledanje. :D

ALI, žešči fail:

Strašno me živcira što gomila genija na brodu ne može skužit da onakav dizajn broda ne omogućava stvaranje gravitacije 1g. Dakle, druga opcija je konstantno ubrzavanje na 1g. Ali, u tom slučaju došli bi do proxime za cirka 4 godine. A oni na putu kakti već 50+ godina.

Treća mi je puno bolja od prve dvije. Nije to pun pogodak ko BSG, ali i kad pogledaš BSG miniserije, i one su bile daleko od kvalitete koju su imali u sezonama, prvoj pogotovo.

Tricia je i u 40-oj pravi bombon. :D I sva sreća da to pokazuje.

Eh sad, nisu nikad ni u BSG to objasnili. Inače, koliko sam upoznat, još uvijek nemamo rješenja za gravitaciju. Rotacija je isto fail jer ne postiže "homogeni privid gravitacije". Rješenje problema će biti tek kad se otkrije uzrok gravitacije i način da ga se kontrolira.

fanATIk 20.12.2014. 20:17

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2707834)
Treća mi je puno bolja od prve dvije. Nije to pun pogodak ko BSG, ali i kad pogledaš BSG miniserije, i one su bile daleko od kvalitete koju su imali u sezonama, prvoj pogotovo.

Tricia je i u 40-oj pravi bombon. :D I sva sreća da to pokazuje.

Eh sad, nisu nikad ni u BSG to objasnili. Inače, koliko sam upoznat, još uvijek nemamo rješenja za gravitaciju. Rotacija je isto fail jer ne postiže "homogeni privid gravitacije". Rješenje problema će biti tek kad se otkrije uzrok gravitacije i način da ga se kontrolira.

A čuj, u BSG je riječ o visokorazvijenoj civilizaciji koja ima mogućnost međuzvjezdanog putovanja. Tak da se podrazumijeva da su ovladali umjetnom gravitacijom. Ovdje je riječ o brodu koji je lansiran šezdesetih godina prošlog stoljeća. Dakle, NEMA umjetne gravitacije. A dizajn broda nema veze s nikakvom rotacijom. Tak da je jedina opcija konstantno ubrzavanje pri 1g. Al po tome bi davno došli do proxime. A nisu. A genijalci na brodu to ne kuže. Mošsimislit.

I da, treća epka je much better.

coconut 22.12.2014. 14:52

Agenti Š.(T).I.T.A. - iz epizode u epizodu sve gore i gore. Čitava sezona je totalni fail.

panda505 22.12.2014. 15:43

Pogled'o i zadnju epku sezone Homelanda.
Epizoda je sama po sebi melodramatično sranje. Sam kraj je zakon.

A sezona u cijelini je genijalna! Definitivna preporuka! :)

Mileni 22.12.2014. 15:48

Pogledao Ascension.
Zanimljivo, ali previse su razvukli. I nekako mi je sam kraj poprilicno nedorecen.

Snimaju li neku drugu sezonu, ili ce sve ostaviti na ovome?

fanATIk 22.12.2014. 17:32

Ma imaju još 3 epizode ascension za ovu sezonu al ne znam kad im je air date.
Što se agenata štita tiče, kajaznam, meni je sezona baš ok.

IcyTexx 22.12.2014. 17:57

Nema jos 3 epizode... Ove su bile po dvije.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ascen...ries)#Episodes

fanATIk 22.12.2014. 18:22

hm, u pravu si. I činilo mi se da epke nekak dugo traju... :D

fanATIk 22.12.2014. 18:38

U siječnju bi trebale počet:
12 Monkeys
Helix druga sezona
Sense8
Marvel's Agent Carter

Mileni 22.12.2014. 20:27

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2708597)
Nema jos 3 epizode... Ove su bile po dvije.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ascen...ries)#Episodes

Dakle na ovom sve ostaje?
Uzas. Uzas. Uzas. Da sam znao, ne bih ni gledao :(

geronimo_2 22.12.2014. 20:41

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2708684)
Dakle na ovom sve ostaje?
Uzas. Uzas. Uzas. Da sam znao, ne bih ni gledao :(

znaci nema kraja to? bas sam mislio pogledat al ako nema onda def preskacem. koliko sam ja skuzio 3 djela su samo.

coconut 22.12.2014. 20:48

Završio White Collar. Ova zadnja sezona je bila malo nategnuta, ali ok.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32.