![]() |
Carol je zakon u The Walking Dead. Kao i Tyrion Lannister u Game of Thrones.
Ostali su mi nezanimljivi. |
Citiraj:
|
Svaka čast vama koji imate volje pratit to smeće od serije TWD. Toliko nelogičnosti u seriji da čovjeka poglupi, ono s Glen-om je vrhunac. O cliffhangerima neću ni pričat. One epizode o Morganu.. na kraju sam od ove zadnje sezone pogledao par prvih i zadnju i ništa nisam propustio. Dobro krenuli kao i uvijek, onda uspore i ništa se ne događa do zadnje epizode gdje ubace cliffhanger i tjt.
|
Zahvljujem šta ste se potrudili, pa stavili onu veliku tipku, na kojoj piše spoiler.
|
isprika robik666 sada sam stavio u spoiler
@Mirkopoter pogledao sezonu dvije i onda radi reda gledam da pogledam ali se slažem dok se pogleda iz druge perspektive serija je teško smeće. Fali serija kao što su Lost. |
Citiraj:
I o ukusima se ne raspravlja. |
Toplo preporučam Peaky Blinders. I Banshee, Americans, standardno.
Nego, jel netko gledao Damiena? Jel ima veze sa pretskazanjem? |
Ostale su mi još 2 epizode House of Cards do kraja za pogledati... Uz Breaking Bad, rame uz rame, ovo mi je najjača serija ikada. Što su ljudi sve kadri napraviti za moć u politici... :)
A i to što realno pokazuju Amere kao ovce za šišanje, kao i svaki drugi narod više-manje. |
Citiraj:
|
Ko kaže? Ima se pravo reći i dobro i loše... ne smije se samo đonom u sugovornika i "solit pamet" :) sve drugo je dozvoljeno...
Što, počeo si gledati, krenulo je debiljenje, nadao si se da će se poboljšati i na kraju se ostalo na debiljenju... i naravno da imaš pravo kenjat po seriji :D i ja bi. Mene je tako ujebao onaj Lie To Me sa Tim Rothom u glavnoj ulozi. Bio sam ljutit jer je odlično krenulo, a kad je krenulo debiljenje, isto sam gledao u nadi da će biti bolje... nije. Na kraju su ukinuli seriju. Nego, kaj gledat nakon House of Cards. Jel taj Homeland čemu tj. jel na tragu HoC-a? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Brko, Homeland je jedna od boljih serija zadnjih godina, nećeš promašiti nikako :)
|
Homeland obavezno pogledati! Ja upravo otkrio Banshee i jako mi je zanimljiva serija. Usudio bih se cak i usporediti ju u nekim stvarima sa SOA
Poslano sa mog HTC One koristeći Tapatalk |
Citiraj:
nekako me podsjeća na SOA (možda što Opie glumi) |
e vidis Opie iz SoA mi je jedan od najdrazih likova u svim serijama koje sam ikad pogledal.
|
Citiraj:
Šta se gleda ovih dana? Banshe ne,SoA ne,Homeland ne,Damien ne itd....možda House of Cards počet? :) |
Meni je Gotham bolja od recimo, Banshee, ali je ovdje jako rijetko tko spominje. :stoopid:
|
Gotham sam počeo al mi je neš drugo upalo u radar pa sam odustao. Mogao bi počet opet :)
|
GOT analiza :D
|
Gledajte Person of interest, zadnja sezona je odlična. Cijela serija mi je vrh vrhova.
|
Citiraj:
|
O HoC-u se toliko ovdje pisalo da vise nema potrebe. A jos nisam vidio da je netko rekao bilo kakvu kritiku na tu seriju. Volis star trek tip serija? Volis turske sapunice, ili si vise fan sante barbare i marisol? Mozda ti je the wire vrh? Ili pak GoT?
Nema veze. Gledaj HoC. Ne mozes pogrijesiti. Eto malo reklame :D |
Banshee je meni super. Ova zadnja sezona mi je malo slabija od prethodnih, ali još se nije ni zalaufala.
Probaj naći Banshee Origins jer su tamo objašnjene neke stvari koje se spominju u seriji. Gotham je zastranio. S01 je bila vrlo dobra, ali nakon toga su otišli kvragu. Tko nije, neka pogleda seriju Legends. Ukratko, priča o liku koji radi kao undercover agent pa se malo pogubio u lažnim identitetima. S01 je bolja od S02, ali S02 nije smeće kao kod mnogih drugih serija. |
Silicon Valley počeli također
|
Silocon ova sezona mi nekako mlako i bezidejno zasada
|
|
WHAT THE FUCK |
GoT
|
Citiraj:
Sent from my LG-H818 using Tapatalk |
ajmo na hlađenje :D
|
čak nisam ni spojlao niš... al ok, evo editirano...
|
|
btw, sviđa mi se kako je Job riješio problem sa svojim otmičarem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|