![]() |
Jedno priglupo pitanje:
Razlika između 3GB/32GB i 4GB/64GB verzije Redmi Note 7 moba je samo u tome? Nema dodatnih/skrivenih razlika tipa slabiji zvučnik/ekran/kamera i slično? Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uglavnom pukao ekran na xiaomi redmi note 5, kao ide zamjena, ima li netkoiskustava, gdje kupit ekran itd, il bolje kupit novi mob
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolje bi ti bilo da odneseš u neki lokalni servis mobitela, barem ih ima dovoljno u Zagrebu. Ovako iz mojeg iskustva, posao s dijelovima bi mogao biti kojih 300-500kn. |
Citiraj:
Vani se nađe po 120kn, kod nas vidim da ekipa želi 250kn. Po meni svakako bolje popraviti (ako je moguće za tu lovu). |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam uvijek za servis kod nas ako nije baš jako puno love.
Frend kupio ekran na Aliju i dao ga ugraditi na servisu. Ekran došao neispravan i nije uopće radio, žalbu je Ali dosudio u korist prodavača, ekran bi trebao vraćati u kinu na reklamaciju, na kraju odustao od svega i popušio lovu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=SX5aDoXEToc Sa allija uzeja neznam sad link ali sve skupa ispalo 150 kn ,ko ima volje lako se zamjeni. |
Evo i ja baš gledam kako riješiti puknuto staklo na redmi note 5 ...zamjena u servisu je 450 kn, možda bi mogao i sam napraviti...ne izgleda komplicirano, samo mi nije jasno kakvo se ljepilo stavlja po rubu kada se LCD lijepi ponovno?
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Ma nikakvo ljepljenje, uzmi ekran sa frameom i ne moraš ništa skidati s vrućim zrakom nit ljepiti. Mala je razlika u cijeni a bit će ti drago.
|
Ja sam minja na note 4 s frameom i pizdarija je..samo sam pratija s honorbuya video
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Aj dajte link na video (note 5 zamjena ekrana sa frameom), ako nije problem ... Gledao sam nešto danas ali mi se učinilo još kompliciranije sa frameom (puno sitnih dijelova za povaditit)
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
|
Uzeo sam neki dan dragoj Redmi Note 7 pa me zanima koji quickcharge punjač uzeti i gdje? thx!
|
Ugreen, ebay.
|
Da li treba paziti koji model točni uzeti pošto nisam baš sa tim punjačima imao posla?
|
Redmi note 7 u kini 1300 ( do vrata) a linksu 1500 i dvije godine HR garancije...neisplati se vise po meni iz kine uzimati
|
Citiraj:
Također imaš različite modele punjača što se tiče broja usb ulaza i to je sva filozofija. |
Citiraj:
|
Uzeo na kraju na aliju org xiaomi qc3. Koliko vidim da je razlika između qc3 i qc4 zanemariva po testovima a duplo jeftiniji je. Thx ekipa!
|
Samo ga dobro pregledaj kad ti dođe, navodno ima dosta fejk xiaomi punjača.
Cijena ti sve kaže, ako je prejeftin... |
4,5 usd je sa kablom. Vidim po komentarima, svi kažu da je org.
|
Mislim da nema šanse da je to original, prejeftino je za qc 3.0 i to još od Xiaomija.
To je standardna cijena za noname kineske punjače, bez obzira na komentare. Recimo Ugreen qc 3.0 najobičniji ide od 12$ pa nadalje (s kabelom): https://www.aliexpress.com/item/3272...chweb201603_52 Trebao si to uzeti i onda si siguran da imaš kvalitetan punjač. No dobro, vidjet ćeš sam... |
A preživjet ću za tih 4,5 usd ako ispadne da je fake :) Uzeo sam ga jer vidim hrpu pozitivnih komentara.
edit: naručio i taj ugreen nek se nađe :) A onaj xiaomi ću testirati pa javim jel dobar ili ne. |
Citiraj:
|
Gledam baš na honor buy i ispod 5 dolara je xiaomijev iako piše out of stock a na aliju koji sam naručio je 4.5 usd. No tak svejedno naručio sam si i ovaj za 12 usd sa ugreena pa sam siguran da ću imati dobar qc3 punjač.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |