![]() |
Ja sam pogledo prvu sezonu i fora mi je, jel krenula druga? Makar mislim da će se sad pretvorit u zombie apokalips sranje..
|
Citiraj:
|
I Fargo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako da meni detektivni nisu bas nista posebno, ali nisu sranje u rangu TWDa, TBBTa, Gotham nisam gledao.......... niti Fargo, ne znam sta cekam s tim. |
serija Stalker (druže brko, vidim da si fan igre - "cepaj ovo") solidna u stilu CSI i tako, rješavaju slučaj unutar epizode, sve u svemu ak se nema šta bolje gledat...
|
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: |
Z Nation ima zakon kraj sezone. Tolko je serija blesava da mi se svida iako je bilo par losih i dosadnih epizoda.
|
Hormland
Pre je-be-no dobra epizoda / sezona. Kad razmislim da sam htio prestat gledati, odluka kontra je bila pun pogodak |
Ekipa trebam malu pomoć... ako neko zna, koja je ovo sezona Dr. House koja se trenutno vrti na Rtl-u?
Hvala na pomoći :chears: |
4. Ako je još traženje kandidata... ne pratim.
|
Citiraj:
|
O da ti hebem sunce, zadnji put mi suza potekla na kraju Sopranosa, nikad nisam mislio da ce mi na ovoj seriji....
Sons of anarchy - epski odradjen kraj, koliko god mi serija isla vec na jetru zadnjih par sezona kraj nije razocarao. Iako realno drugog kraja nije ni moglo biti. Uf, jos pod dojmom... Edit: no da ce mi serija faliti - nece, nek je gotovo napokon. |
i meni je drago da je gotovo. zadnji nastavak je odlican, ali da su onu animaciju u zadnjoj sceni mogli bolje odraditi, definitivno jesu :D
|
|
iritira me ta ženska,ne znam zakaj.
|
možda zbog spajdermena ? :D :D
|
al zato se veselim plemonsu :)
|
JAX :( :(
|
ajde počnite sad srat sa spojlerima..
|
:(
zašto o bože zašto sve dobro valja uništiti :D |
Meni je isto antipatična.
|
The Lost Room (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0830361/ preporucujem ovu miniseriju da se maknete malo od ovih bullshita gore navedenih |
Citiraj:
|
Ne znam jel tko još prati Arrow, ali ovo danas je bilo :wtf2:
Totalno neočekivano, za razliku od dosadašnjih epizoda. |
ja ti garantiram da se vraca za 3 nastavka. reinkarniran u goluba :D
|
A Flash ?
I tamo se događaju zanimljive stvari :) |
Čak mi je Flash i postao zanimljiviji od Arrowa, ali su ih tako zamislili da moraš gledati oba jer se međusobno nadopunjuju.
Baš me zanima s kojom forom će ga vratiti i nadam se da mi neće biti zlo od klišeja :D |
Ja sam odustao od obje.
|
Citiraj:
Mislim da ću pogledati. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |