![]() |
Samo im napiši za želiš javu IP adresu. Obično traže i razlog zašto to želiš.
|
Citiraj:
Ovako provjeri je li do toga: http://www.remoterig.com/wp/?page_id=3494 Ako je, samo ih nazovi i traži da da ti to maknu. Do sada su to radili bez problema i isti dan. |
Citiraj:
Nisam ni znao da B-net ide preko satelita. Naljepnica je najbitnija stvar u cijeloj priči :lol2:. |
Citiraj:
Poslao sam im mail,da isključe CG NAT zbog NAT type 3 na playstationu. Sljedeći tjedan ih nazovem ako zatreba,nije hitno. |
Ima li tko iz Šibenika da javi jesu li isključili analogiju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel jos uvijek radi sve preko bridge modea otkad je A1? I tv isto?
Hocu staviti svoj ruter, s ovim njihovim cin je neko sranje mi se zblesira cijela mreza, ne samo internet. |
Osim imena ništa bitno se nije mijenjalo,
na origigi routeru ostane VoIp i autorizacija za TV STB, nazoveš i tražiš da ugase WiFi i Internet prebace u Bridge mode. Iza staviš svoj router i pjevaj. |
Citiraj:
|
Zadnje 2-3 godine plaćamo račun bnetu ravno 200kn za super 3D paket, prošli mjesec račun dok je bio samo BNET račun 200kn, sada nam je došao račun od A1, na 269 kuna, koji vrag? Mi sami nismo ništa mjenjali brzine ili pakete, jel se desilo nešto što ne znamo?
Ujutro ih definitivno zovem, al ako imate kakve ideje što i zašto...? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da upravo sam iskopao ugovor sklopljen 09.10.2016... Kakve su mi mogucnosti da nekako vratim stari ugovor, ili neki popust? |
U poslovnicu zatraži raskid, dobiješ broj obrasca i telefon službe za zadržavanje i s njima se cjenkaš onda. Naravno da neće raskinuti dok ti nedaš svoj oib jer te žele zadržati
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi li uzeo dodatni STB za 15 kn. mjesečno ? |
Pitanje:
u stanu (u najmu) imamo bnet, do sad je bia nekakav 3d+ za 269 kn i ide bez ugovorne obveze. Ne placa mi se 270 kn uzalud, pa bi makli telefon, eventualno i tv, pa sam poslao sljedeci upit bnetu: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Druga stvar, posto mi gospodica ljubazno nije odgovorila na dio pitanja (nakon 5 dana!) o cijeni bez ugovorne obveze, zna li tko je li cijena ista ili je 20 kn viša od gore navedenih cijena u slucaju da je moguce uzeti bez ugovorne obveze? Inace sam ih pitao mailom cisto da mogu proslijediti najmodavcu na sta da prebaci pakete jer nemam namjeru placat 270 kn usluge koje ne koristim. edit: zaboravio sam napomenuti da sam telefonski kontaktiraao sluzbu za korisnike prije maila i da mi je agent rekao da se mogu paketi mijenjati bez problema i bez ugovorne obaveze, sta sam samo htio dobit napismeno, ali sam dobio ovaj gore odgovor. |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
Citiraj:
Istina je. Piše ti u uvjetima poslovanja. Ako smanjuješ paket smatra se kao novi uguvor, a to znaći da se plaća aktivacija usluge. Ona je 1523,37 kn bez ugovora, 1015,24 kn na godinu dana i 1 kn na 2 godoine. Provjereno, jer sam prošao tu istu situaciju sa isključivanjem telefona tj. prelaska sa 3D na 2D. |
Citiraj:
|
To si probao nakon sto su ti ukinuli CGNat? Koji router imas?
|
Ne,nisu mi još ukinuli. Prastari Thomson TGW850-4. Ali do prošlog tjedna je sve radilo super godinama. :D
|
Ako ti nisu jos ukinuli probaj napraviti dmz na static ip nakon sto ti to ukinu pa ce ti mozda se prebaciti na nat2. Sto mislis kad kazes da je do proslog tjedna sve radilo super?
|
U ponedjeljak je bilo NAT 2 kao i uvijek,a u utorak odjednom NAT 3. I meni je čudno. Igrao sam RDR u ponedjeljak normalno,a u utorak me igra upozorila da imam NAT3 konekciju koja će stvarati probleme i više ne mogu igrati online. Neke druge igre normalno igram i dalje. Router,opcije sve kao i prije,a preko noći nestane NAT2.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi li morao ponovno pretraživati kanale ? |
Citiraj:
|
Zanima me , jer sam načuo da kad se ukine analogija B-net neće otvarati te programe u dvb-c, nego da će puštati kompletni dvb-t program u svom kabelu. Tako bi svako područje imalo svoje lokalne stanice ( npr.TV Šibenik). Zato sam pitao jeli morao ponovno pretraživati kanale ili su radili kao i do sada. Ali ako je ponovno morao pretražiti , onda su to možda kanali iz dvb-t mreže. Postojanje nekih kanala koje do sada nije imao to sugerira.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moguće onda da su to svi programi u dvb-t u na tvom području. Kad si pretraživao, da li ti je našao samo tih 14 ili oko 200 tv i radio kanala? Obično je razlika u oznaci programa ili digitalna zemaljska ili digitalna kabelska ( ako su postavke TV-a na hrvatski).
|
Citiraj:
Da, ali bi izgubio ove sve u dvb-c-u. Jednostavno, imao bi programe iz svih muxova sa svog područja, a ne samo iz mux-A kao do sada. |
Citiraj:
|
Kapitalistiše šit ili ti ga ne daju ništa više nego je definirano zakonom / propisom, a to je nacionalni + lokalni koje bi mogao uhvatiti i preko "antene na prozoru".
Sa one liste jedino mi je "Diadora" višak / nepoznanica. Kako smo već pisali u temi, svaka zgrada je priča za sebe, ako postoji / radi ZAS a ti si raskinuo ugovor sa A1 (Bnet) - om onda bi te trebali "vratiti na ZAS, ista stvar samo obrnuto od situacije kada su te prespajali na A1 (Bnet). Problem je / djelomično i stvar dišpeta da te samo isključe a ne vrate u prethodno stanje. |
Citiraj:
Koji je to koaksijalni kabel? Od tvoje zgrade ili od B-neta. |
Sad nakon ovih postova jos nista neznamo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |