![]() |
prodao sve prije pada, glavno pitanje je ulazit sad opet ili ne?
uvijek se sjetim onih buy the dip memova sa -50% profita |
Ja kontam ostavit sve do početka iduće godine, racunam da ce vjerojatno skočiti cijena opet nakon Božića. A nakon toga vidjeti dal ima sanse za jos neki rast nakon toga do kraja 3 mjeseca il ne. U svakom slučaju mislim da smo najkasnije sredinom 4 gotovi s ovim bullranom, možda i prije.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
ja nekako mislim da ce ovo biti short term bear, iduci tjedan vec ide gore crypto. do bozica vjerujem ponovo ATH BTC, ali ne vjerujem po onim cijenama koje su inicijalno spominjane (BTC > 100k $)
drzim svoj portfolio do sredine prvog i onda prodaja svog profita do bear marketa..to je plan. vidjet cemo sta ce biti. |
onda bi sax trebalo kupit... vidjet cu do pon.
|
BTC leži na supportu, ako padne ispod 53K moglo bi biti svašta. Mislim da je dosta riskantno sad kupovati.
|
Citiraj:
Evo složila je ekipa neki dan i Wiki page o njemu. https://en.wikipedia.org/wiki/Pak_(creator) Pogledaj si sva tri videa, sve su pokrili manje više. Evo još. Ne da mi se pisati a Pak ima fakat kompleksan rad (ili bolje da kažem ekosustav), previše bi mi trebalo za sročit sve u tekst. Radije ti ovako linkam pa si pogledaj/pročitaj ako te zanima... |
i krenuo btc lagano prema gore
|
Inače me ne zanima, ali volio bih da potone malo na 2000 dolara na nekih 2 mjeseca. Pa da si možemo priuštiti nove kartice. Poslije neka raste u nebesa kaj se mene tiče (premda nema teoretske šanse jer je najveći proizvođač svega napravio ban kripto valuta).
|
A kakve veze BTC ima sa karticama ...
Njega se tak i tak nemre majnati sa karticama, ETH je u pitanju koji bi trebao otići dolje ... |
Citiraj:
|
osim što nema ni proizvodnje kartica, a i tako problem sa eth nije cijena nego difficulty
bio bi ok da vrijedi 500usd komad, ali da je difficulty ko prošle godine :) |
Citiraj:
ove godine oko 4-5 mjeseca je na mrezi bilo nesto manje od 600,000 GH/s a trenutno je 855,508 GH/s, skoro 50% vise hash-asto govori u prilog o tezini kopanja.... |
3 decembra navodno Stablecoinovi moraju pokazat papire. Sto ocekujete?
Prvo, oce li uopce pokazat papire? Drugo, jesu li papiri transparentni? Znaci, oni koji nece pokazat papire ce zatvorit shop u USA, a ovi koji hoce vjerojatno imaju dobre papire... No nas vise zanima, jel ovaj dogadjaj vec odigran u cijeni ili ce se to odigrat? |
Citiraj:
Koliko sam shvatio, taj zahtjev da pokažu papire do 3. nije obvezujući i vjerojatno će se održati senatsko saslušanje za koji mjesec. UST bi trebao za sada dobro proći jer ga podržava Luna, što je vjerojatno razlog zašto Luna trenutno raste. Mada ni to nije sigurno jer već ima zahtjeva da se izdavanje stablecoinova ograniči na banke. |
Da, ako se ogluse onda SEC nastupa a to bi moglo biti gore nego da taj senat to odluci...
Neznam, svi ti stablecoinovi su govno osim njih par do kojih mi obicni smrtnici ne mozemo doc, a i opet ako tko pljusne Tethera cijeli crypto ce plakat. |
ma sve ovo ide u papar do kraja mjeseca. toliki certainty oko kripta, napuhivanja prognoza ETH na 10k do bozica i sl.
past ce ko kula sve zivo do bozica :kafa: :fiju: |
puno sam i rekao do bozica, lijepa rokavela.
ajde mozda sada budemo i mogli pomalo na gore. |
Sad pravi kupuju,iako vec dosta puta za "vikend" padne pa slijedi oporavak preko tjedna.
Iako nije svaki pad ovakav,ali je pad. Barem sam stekao takav dojam... |
Posljednji shakeout pred supercycle. What if?
Pazite se. |
Citiraj:
Nego ovi koji prate crypto Twitter, da li ih dosta nakon ovakog brzog pada i dizanja natrag (unutar nekoliko minuta) misle da će sada ići gore? Ako je većina takvih, mogao bih sačekati da još padne. :) Ciljao sam na kupovinu BTC-a od 40-42K, ali ovo nije nitko mogao uloviti ukoliko nije imao naloge zadane unaprijed. A moje su pare na DEFI čekale pad... |
Citiraj:
Pretpostavljam samo. A vrlo vjerojatno i bude tako. Vidim da se nekima tresu gaće pa reko neka razmisle dobro prije nego prodaju u gubitku. xD |
Citiraj:
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk |
Citiraj:
Za Defi koristim Belt finance na BSC. |
pazite se jako tih "stable" coinova, USDT je sam priznao da je pokriće bullshit, imaju 20% pokrića cca, nevjerujem ni da su ostali bolji
u jednom trenu bi samo mogli netragom nestat |
Ako pukne usdt mislim da će i ostali crypto zaroniti jako.
Usdt praktično ne koristim, uglavnom BUSD (PAX) i USDC (Coinbase). Oba su izdana od strane američkih tvrtki, tj. nešto sigurnije od USDT, ali tko će ga znati. |
Citiraj:
|
Kad vam se mora crtati: https://paxos.com/busd/
|
O cemu vi to?Pa ovo je zatisje pred buru.Od sredine prosinca bu opet bull run a ne svi panicno prodajete.Paper hands.Ako vjerujes u neki projekt onda i holdaj
|
OMICRON
ubio djeda mraza |
Citiraj:
|
Citiraj:
deda mraz dolazi ponovo :zdero2: |
Citiraj:
Eth i ostale kojima ne vjerujem sam likvidirao |
Novi sam u svemu ovome, neke stvari sam pohvatao, neke ću tek, a neke za koju godinu jel.
Gledam uzet nešto BTCa, odnosno gledam malo dugoročnije na ovo, pa bi mjesečno izdvajao neku svotu. Binance account je otvoren, sad bi trebao kupiti i USDT (pretpostavljam?), pa kasnije mijenjati za BTC. Pitanje, je li tko koristi P2P trejd na binanceu i koliko je to "sigurno", jednostavnije/brže/bolje/gore? Ili tražiti nekoga fizički za razmjenu (do koje još nisam došao kako i što sve treba). Kod binancea mi nudi task kao sa slike (kupi 50 i dobijes 500 vaučer kojeg treba u 7 dana trejdat za nesto drugo koliko sam shvatio), pa ima li kakvih tips and tricks kod toga? Ulozi bi bili od 100-500$ mjesečno, ovisi koliko budem mogao izdvajati.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e2849dc7d6.jpg |
odeš na buy crypto na binanceu, staviš da kupuješ s kartice, i možeš direktno uzeti bitcoin za eure, čemu konvertiranje?
|
Mislio sam da imam neki stablecoin radi nekih parova (ukoliko idem na trejd, ne na hodlanje). Kažem, tek krećem u sve pa ispitivam teren i skupljam informacije.
Da želiš (bilo tko), ući sada u kripto, držati BTC neko duže vrijeme i konstantno ulagati u isti, koji bi bio "idealan" put za to? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Vjerujem da je ok i kad ide na racun u banci uobicajenim putem. U glavnom, sigurno je i jednostavno. |
Hvala, hvala
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
ovako na prvu, ne pada mi jednostavniji način na pamet |
To isto zanima i mene,znači registriram se na binance i jednostavno kupim,i tu mogu holdat,ili?
Znam da sve piše ali molim vas da ne čitam 1000 postova |
Da.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |