![]() |
Citiraj:
drugačije? onda samo i jedni bog: Ajfon! :care: rozi...ili bar gold. ono od 3 branda + 2 dopunska, ti pitaš šta da kupiš ženi. đta got da uzmeš ak njena frendica ima neki drugi bude ti prigovarala da su joj kupio štrot.:D takve su žene. i kad ovdje neko da odgovor opet nebi..:stoopid: |
Citiraj:
Pa unaprijed sam pikirao taj Nord, ali sam htio samo čuti da li ima neki veliki con, ili pro za nešto drugo.. A pošto nema, a i tako i tako je sve to slični k., naručeno. Thx svima :chears: |
Za nord 2 cujem samo pohvale. Nije da ga ima dosta ljudi koje poznam, ali ga imaju par njih i zadovoljni su. E sad, zadovoljstvo je subjektivno, pogotovo kad nemas neki pravi vs vs review. Kad si vec narucio, javi nam malo iskustva pa mozda i ja sebi uzmem jedan, dugo nisam imao oneplus pa da se malo poigram
|
Citiraj:
|
Baci oko i na ove primjedbe iz videa:
Ne vide se neke ikone notifikacije sto mi je veliki minus, a gledajuci video ne bih rekao da ekran ima 90hz a i navedeno je da u nekim aplikacijama se prebaci na 60hz sto je ,kako kaze reviewer, skroz primjetno https://youtu.be/wNcdKMvKXg4 |
Bok, ne pratim bas svijet mobitela vec dugo pa bih molio preporuku ili poguranac u pravom smjeru :pivo:
Zena je donedavno imala Nokiu 7 Plus i bila je prezadovoljna kamerom (sto joj je i najbitniji fićr) i opcenito mobitelom, baterija je jedino jedva izgurala dan. Sad ima Galaxy A50 i kaze da joj je kamera dosta losija i mijenjala bi ga, iako je sve ostalo bolje. Koji mobitel bi bio u rangu 7 Plus ili bolji po pitanju kamere? Nokia je onomad bila 1900kn, moze li se naci nesto ok do cca 2500? Hvala unaprijed! Sent from my SM-A505FN using Tapatalk |
Citiraj:
Ali na ovom video su mi osobno fotke katastrofa :D Iako ih frajer hvali, možda je do YT kompresije. Ali već sam čitao da mu je HDR dosta loš. |
Nakon korištenje A52s imam par minusa:
1: nema led diode za obavijesti. 2: stavio sam mat kaljeno staklo i sada mi neradi očitanje prsta jer ima senzor ispod ekrana. (i sad zamisli PBZ app i plaćanje računa... moram pass ukucavat umjesto običnog skeena prsta) grrrrrrr 3: za sad je to to Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
1. mobovi koji to imaju danas su rijetkost. 90% ljudi na ovom forumu će ti reći da bi radije Notification LED nego Always on Display
2. RTFM - u uputama moba sigurno piše da prije stavljanja stakla podesiš FR na max. osjetljivost |
Citiraj:
|
Trebam za poklon mami Samsung za oko 2000 kn, preporuke?
|
Ja mislim da smo u zadnjih par dana pisali nebrojeno puta o Samsungu do 2000kn. A52s oglasnik ili neka akcija u trgovini
|
Budem prolistao stranice. A52s ispod 2500 nema nigdje u dućanu.
|
Ima na njušci. A kupio regularno u Elipsu za 2230kn.
Jap, zaštitio ekran a sad kudim🤣. Inače odličan mob. Inače nezeli registrat prst preko zaštite za staklo... Pssst... Sad manje plaćam račune, žena placa🤣🤣🤣🤣 Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Vjerojatno ti piše to u uputama, mom Realmeu piše da ako oces koristi originalno njihovo zastitno staklo jer u protivnom može prestati raditi otisak prsta.
Pa ono kako je coconut rekao: RTFM |
Gdi ima kupit originalno zaštitno staklo?
Ima da pojacas osjetljivost senzora ali ne pomaže. Neće da registrira otisak preko stakla. Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Ako ti je staklo matirano, ne moze ga resgistrirat. Mora biti clear
|
https://www.samsung.com/uk/mobile-ac...t-fa525ttegeu/
Imas na Alzi https://www.alzashop.com/samsung-gal...r-d6385305.htm Ovo je kod: mozda ima i kod nas ET-FA525TTEGEU |
Da, mat je. Kao protiv pogleda sa strane čak. S Alija. A niš, mora će dolje pa stavit obično.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Ti imas private staklo. Ono je tvornicki malo matirano plus malo zatamnjeno
|
Ovo imamhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...26be8a66e0.jpg
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Normalno da ti ne radi taj senzor na tome. Kupi bilo koje normalno staklo/clear na Aliju i neće biti problema.
Jedan video test s mojeg Xiaomi Mi 11 Lite 5G, za sada jako zadovoljan |
brutala video + pregled mobitela ko kupuje možda naleti nešto
|
@Agoo8
Snimi to isto mjesto navečer. 'Em izgleda bolje, 'em ćeš vidjeti kako se kamera ponaša u uvjetima slabijeg osvjetljenja obzirom da je mnogima to bolna točka. |
preporuka moba do 2000kn? koliko vidim i a52 i mi 11 su oko 2300 a to mi je too much, poco x3 pro?
|
Poco serija nije nikad bila orijentirana kvaliteti kamere tako da probaj s drugim modelom.
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
kamera mi nije bitna toliko, više da je ima nego da je kvalitetna :D
|
zanima me zašto npr. mi lite 11 lite ima osvježavanje ekrana 90hz, a redmi note 10 pro ima 120hz? radi li se tu samo o softverskom ograničenju ili je do kvalitete ekrana? i koliko mi realno treba 120hz ako ne igram?
|
Ništa neočekivano a zanimljivo mi je da OnePlus nije niti spomenut ove godine te minuta šutnje za LG. :) |
Citiraj:
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk |
Tesko ti je na to odgovoriti kada rijetko tko ima nokiu 7 plus, ili je imao pa kupio nesto za 2500 i da je direktno usporedio kamere. Mozemo samo nagađati. Sudeci po googleu, nokia 7 plus ima Samsung 2L7 senzor, pa mozda neki samsung da uzmes? A52s? Malo se protegnes i uzmes s20fe?
|
Citiraj:
Recimo Realme 8 Pro. Ima 108 MP kameru. https://mobilmedia.hr/mobitel-realme...h_q=Realme%208 Redmi Note 10 Pro, 108 MP https://www.links.hr/hr/smartphone-x...vi-0401001052? Ima tu još i Motorola G60, ali oni mi nisu uvjerljivi s kamerama. Ili kao što kolega kaže, Galaxy A52s. Nekako najbolje zaokružen u klasi 300-350 eur... |
Citiraj:
A52s naravno radi bolje fotografije iako nisam stigao isprobati kako treba još. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
ima netko iskustva sa oppo mobitelima? konkretnije, oppo reno4 pro ili oppo reno5 4g i gdje ih kupiti?
|
|
Xiaomi Mi 11 Lite 5G za 1600 kn ili Xiaomi 11 Lite 5G NE za 1900 kn? nisam gejmer
|
Citiraj:
NE ima zanemarivo manje perfomanse ... Poslano sa mog M2007J20CG koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja bih uzeo za 1600 obican. 300kn u dzep i 99.9% isti mob.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40. |