![]() |
Citiraj:
|
Ja i moj kolega (ne, nije Đuka Čaić nego SturmGewehr 44) rasturili smo tu malu grupicu nadobudnih ratnika :D
http://img112.imageshack.us/img112/2...01457hr.th.jpg |
Citiraj:
Sick. Budi sretan jerbo mi jos radimo u paskalu :grrr: |
: lol2 : Anal... kako ono ....cek,cek da pogledam.......ahaaaaaaa Invaders
znaci Anal Invaders : lol2 : : lol2 : idem ja na :beer: da ime nekako isperem nadam se da cemo igrati kako treba inace ce biti analnih invadera na sve strane :D :D :D |
Citiraj:
Kako je ovaj Lemur cool Nasao je cvijece usred Bakra To je pravi Kamper |
Pravila procitana i usvojena. Za sada su dovoljna i dobra.
btw, sto se tice ovoga: Dužnosti timova: Timovi su dužni u određeno vrijeme skupiti se u ukupnom broju na serveru i odigrati match po svim pravilima lige. U slučaju da nisu svi igrači prisutni, pobjednikom matcha se proglašava suprotan tim sa rezultatom 12:0. ...sutra nam fali jedan clan, tako da... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je bio jedan od zadataka u testu....kak ovdje formirati while??? |
Citiraj:
"Timovi su dužni u određeno vrijeme skupiti se u ukupnom broju na serveru i odigrati match po svim pravilima lige. U slučaju da nedostaje 2 ili više igrača, pobjednikom matcha se proglašava suprotan tim sa rezultatom 12:0. Ako nedostaje samo jedan igrač, match se normalno održava." |
Citiraj:
Znaš ono kako imaju amateri iz HNL-a, da piše tko je koliko odigrao, koji je pomjer dobivenih i izgubljenih matcheva, koji je omjer izgubljenih i dobivenih rundi, koliko bodova ima i sl. I sve to da se može Copy-Paste na forum, a ne kako sam ja morao sa timovima kemijati da bi ih dobio bez prepisivanja. I sve to daj Zuleu da to vodi kao službeni Fiškal llige. |
Dobro ste slozili raspored. Po meni zadnja tekma zadnjeg kola ce odlucit o prvaku (ali ima i ptitajenih favorita pa se mozda neko drugi ubaci)
|
Citiraj:
Inače je kreirana jedna lista, odmah je odlučena da je probna, koja je bila jako zanimljiva. Uglavnom je u jednom timu bio ovakav raspored igrača Zule MM Gemmy Tomasini Rak KillerSegal Sva sreća da sam i prije "izvlačenja" rekao MM-u da je to samo proba da vidim kako program radi. Već vidim da b bilo govora o namještanju. |
Citiraj:
|
jedno pitanje za Raka: u pravilima piše da osim igrača, na serveru još mogu biti samo admin i novinar. Znači ostali timovi koji ne igraju nemogu gledati tekmu sa pozicije spectatora?
|
Citiraj:
Inace ovo su nase boje -Team 3: ^1.::Anal_Invaders::.^3E.T. |
šteta...sami rezultati mi nisu ni blizu zanimljivi kao sam tijek partije i igra. Valjda će vam novinar biti dorastao zadatku..
spam se sprječi kickanjem, tko je tolika budala da ne sluša nema šta ni raditi na serveru, varanje -uvijek postoji šansa makar nemrem zamisliti ko bi bio toliko jadan da vara na ovaj način :confused: ajde zagušenje servera ti priznam ;) |
Neka bude 1 ili 2 novinara koji će pratit svaku partiju uz screen shotove i dobar teks za svaki fajt.
|
Citiraj:
posalji mi na mail pkusaje zadatka, C i kak zadatak glasi ines imat prolaz vec ces imat 3-4 :beer: mc_fish@net.hr edit andeo je bio brzi=) e andeo daj mi ti onda pliz posalji c?! |
molim admina tj. glavnog čovjeka lige da nađe zamjenu za mene (za team1) jer nedjeljom nemogu igrat (razlog dobite na pm):(
tj. neću igrati ovu ligu (nažalost) sry |
Citiraj:
Thx anyway:) Ovo mi je bila valjda najjaca runda coda do sad.. Svaka bomba je sjela, svaki metak je iso di je namijenjen :) http://www.imagesforme.com/thumbs/9644shot0040.jpg |
Citiraj:
|
evo nema nikog za igrat :(
|
Svi bi spavali....grozno... ;)
|
evo i mene.... i want to plaaaayyyy.
btw, ovo je bila jedna od najlošijih subota u gradu... |
ajmo ko je za igranje gore za 5 min ...
|
a sigurno ti bila jedna od lošijih subota jer nisi niš okrenul :D.
meni je bila dobra subota ne žalim se nimalo :cool: |
ajde ko je budan neka dođe malo na napucavanja:)
|
Ajmo nema predaje! :D
|
GORKI, lesa, R.B., crash, master-nema predaje, intenzivno trenirajte da prođemo skupinu. Na mene nemojte računat previše, u zadnje vrijeme jedino kaj znam je- s.j.e.b.a.t :D
p.s. Uf, dobra je svadba bila, ali imao sam nezahvalnu pratilju, reagirala je na moje pošalice samo kad sam joj nosio cugu ili cigarete. c c c... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, sad sam ti bacio pogled na sig- čovječe, na toj konfiguraciji ima da ih ubijaš s pola mape kundakom! Nema za***************ancije. : stoopid :D |
J konfu bitno da si igrac....kad uvatis ruku... sve ide... ;) meni se jos cini bolje kad je pustin da malo oladi pa je onda opet prikalin :D... ovako sta vise planiras to gore za tebe... Evo stavija san 6.5 catalyste jer mi omega napusi previse HDR-a u onoj mapi troujane ili kako vec se zove ..tamo di je pjesak pa sve svitli..i zidovi...krizevi i krovovi...triba bi ocale stavit....straj me doc isprid zida bez suncanih naocala.. :p
|
U slučaju da nedostaje 2 ili više igrača, pobjednikom matcha se proglašava suprotan tim sa rezultatom 12:0.
ovo je glup nacin za izgubiti, razmislite da uvedete zamjene, ima nas dosta koji ne igraju ligu a mozda su slobodni u to vrijeme pa mogu zamijeniti zauzetog igraca, jednostavno tim kojem fali igrac ili dva da zahtjev na forum i taj put im uskoci neko tko ne igra ligu: cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel bar izgledalo dramatično kada sam otišao? Ono kao da sam se nafurio i to??:D To mi je bila ideja :) |
išlo me bilo sinoć malo.. iako su mi uši provalili mile i njegova srčeka.. :D
naravno da smo izgubili... :( http://img100.imageshack.us/img100/1...arge6ru.th.jpg |
Citiraj:
Veceras se puca, ja sam trenutno na visinskim pripremama sa domorodcima na Himalajama. :smoke: |
Citiraj:
NA ovu se jaaako ponosim... Bilo ja kasnije i boljih 58 killova, zadnje 2 runde pobio pola neprijatelja sam... :smoke::gringo::rambo::eek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |