![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji si ti zafrkant, išao sam provjeravati šta sam napisao :D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@bertone
Pa šta ste se pomamili, bit će, odnia java prišu :D Ima da DL interplet :D |
Citiraj:
U postavkama TC7200 nudi duckdns koji radi već dugo bez greške, zato i ne pratim ☺️ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
cek, sad dajete 10 kuna za 120, ali kao 40 kuna vam je bilo previse??? :)))))) a jebote drzava :D
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Di si ti matematiku učio? Kakvih 40 kuna? :D
120Mb/s dođe 80 kuna ako imaš ugovor od 24 mjeseca. |
isti kurac :)
...a sad je 10kn bez ugovorne obveze.
|
Samo malo, daj da svedemo ovo na jednostavnu matematiku - primjer moj ugovor:
2D paket (TV+net) dođe 119,50 kn. 80 Mbit/s dođe 35 kn. Ukupno to dođe 154,50 kn. Sa eventualnom nadoplatom od 80 kn za 120 Mbit/s = 199,50 kn Sada, 2D paket 119,50 kn + 10 kn za 120 Mbit/s = 129,50 kn. 199,50 - 129,50 kn = je koliko??? 40 kuna nije sigurno :D Ali da, kužimo, ti plaćaš punu cijenu, pa si pošten i neš se ciganiti... :D |
Ma jok, on je susjede/penziće zavaljao na spiku pa se sad spaja na njihove routere free :D
|
reko ajd da bacin oko šta ste se tako raspisali tu.....pa nema toliko da san produzija 2 godine (70/10 i 500kn kartica)...
niš...zovem sutra opet za 120 :) |
Citiraj:
ajde da je tjedno...ali mjesecno :)))) Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kontam samo da ima hondu.
|
|
aha, ja sam krivo protumacio, ispada da je 80mbit skuplja od 120mbit. naravnobda ce ljudi ic na jeftinije...
:D :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Zato mu crypto valute leže, gazi grafe gore nego Hondu :p
|
Citiraj:
Imam neke smetnje na nekim kanalima poput broja 162 Nautical channel, 161 extreme... kao da im nije podesena satelitska dobro da hvata te kanale :) to kod svih tako?
|
Citiraj:
|
|
Čekaj znači poništava se postojeći ugovor i radi novi na 24 mjeseca?
Ja imam samo internet znači 1D?! i ugovor do 1.2018. Citiraj:
|
Sve ostaje po starom, vrijedi ugovor kao da se ništa nije desilo samo si dobio mogućnost nove opcije 120Mbit/s za 10 kuna umjesto za 80 ako se ne varam.
Dodatni benefit je što nema nikakave ugovorne obveze na tu opciju i možeš se vratiti na ugovorom definirane uvjete bez ikakvih naknada ili penala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |